Impad!

Allmänt

168397-2533
Johanna somnade i sin vagn idag då jag gick en runda har på resorten. Har ar hon utanfør dørren och vantar på att jag ska flytta øver henne till skøna sangen.

Phuket kl. 15.00, lørdag em.

Helt oroligt! Jag har kunnat lasta ner en bild på några få minuter pa resortens nett, det gør att jag ar super impad! Det ar førsta gången det fungerar sedan vi kom hit!!! (och det ar ju nu øver 2 månader sedan.) 🙂 Om det forsatter så har så behøver jag ju aldrig mer åka ner till internetcafet och det vore LOVELY att slippa det før det ar ju 1 miljon gånger skønare & mysigare att sitta på balkongen och njuta solen samtidigt också ar det ju mycket skønare før Johanna att sova i sin sang 🙂

Nu vaknade precis min prinsessa så nu ska hon och jag gå ner och ata lite sen lunch i poolbaren før min mage kurrar…

Och på fal om magen.. jag var super dålig på morgon så den dar kyckligen jag åt till middag igår skulle jag nog ha hoppat øver. Som tur var lamnade min mamma bra tabletter till mig så jag tog ett par stycken och vips! var magen battre! 🙂

Jag ønskar dig en underbar lørdag! I kvall ar det ju dags før Melodifestivalen igen så kom ihåg att lagga in lite bubbel i kylskåpet 😉  Har kommer dagens:

"Livet behøver inte vara perfekt før att vara underbart."
/ Ur "En harlig bok"

Soliga kramar från balkongen..! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Impad!”

 1. Emma says:

  Jag ska se Melodifestivalen live ikväll i Linköping! /Emma

 2. Maria says:

  Va härligt det låter att sitta på en solig balkong och blogga 🙂 Själv upplever jag vardagslyx nu när jag har öppnat altandörren och den vårfriska vinden kommer in i hela lägenheten :)Ha en fortsatt härlig lördag!

 3. Lissan says:

  Hoppas nettet fortsätter att fungera för dig på resorten! Måste säga att johanna ser äldre ut än vad hon är på den här bilden! Hon ser så lång ut! =) Och som alltid lika söt!!

 4. Amanda says:

  Åh, vad härligt det låter med sol!

 5. LinnM says:

  vad underbart att mysa och sola på balkongen, i örebro är det faktiskt sol idag och 5 +, inte illa haha. Längtar redan till kvällen, den ska spenderas med vänner och ost,vin och kex 🙂
  Ha en fortsatt bra dag! kram

 6. Josefine, Blekinge says:

  Längtar så efter sol och värme när jag läser din blogg! Här hemma är det åtminstone sol, men inatt har det blåst orkan (jo, faktiskt sant!). Jag har jobbat inatt och idag ska jag leva efter ditt citat “Livet behøver inte vara perfekt før att vara underbart.”, bara ta det lugnt och slappa utan krav!

  Min man jobbar borta hela helgen så jag ska mysa själv med Melodifestival, bubbel i form av mineralvatten med apelsin/havtornsmak (är gravid så vinet får vänta!) och gott tilltugg. Mysigt med lite egenlyx!

  Ha det underbart!

 7. Engla says:

  Tack rara för din kommentar! Jag måste erkänna att jag blivit dålig på att kika in här sedan ni for, men försöker läsa då och då! Vad stor Johanna blivit, lilla stora tjejen 🙂 Hoppas ni har det underbart! När ska ni tillbaka till Norge?

  Många kramar! Och nu ska jag läsa här oftare, det är ju en av de bästa bloggarna!

 8. sweetmama says:

  vad härligt det låter!!!!! Skulle också vilja njuta på en balkong i lite annat väder.
  Kram

 9. Anette says:

  2 veckor kvar för oss….sen så får vi oxå njuta av solen och värmen…
  jag köper med mig vad du ville ha,så kan jag maila dig när vi är nere….så kör vi överlämning!!
  min dotter tyckte att det var läskigt,jag har ju alltid sagt att man inte ska träffa nån över nätet,det kan ju vara “en ful gammal gubbe”…haha,tänk…hon har ändå lyssnat på vad jag har sagt!!
  ha det bra…
  fortsätt med din härliga blogg,så vi har nåt trevligt rosa att läsa;)
  /Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *