IMPONERANDE WEST END STUDIOS…!

Happy Friday mina vänner! 

Åh jag är fortfarande så rörd för måndag + tisdag så var jag på det som kanske var de sista dansföreställningarna som min älskade J medverkar i… Hon reser nämligen till England för att studera till hösten så då blir det ingen dans den terminen. Johanna har dansat sedan hon var 3 år, först här i Oslo på Kirkenær ballettskola + Vinderen Dansestudio fram till hon var nästan 9 år, sedan i Luleå fram till sommaren 2022 då hon avslutade med att både ha en huvudroll i en föreställning och att dansa i en annan på Norrbottens Teatern tillsammans med Luleå Rytmik & Ballettförening.  Efter att hon började gymnasiet i Oslo så fick hon tips om West End Studios som håller till i fantastiska lokaler med magisk utsikt högst upp i en gammal Margarinfabrik och där har hon dansat både Hip Hop + Jazz. Och nu så var detta den första “sommaravslutningsföreställningen” med West End som hon medverkat i, föreställningen heter “Runaway Princess” och alltså WOOOOW!!! vilken fantastisk föreställning!!!

Jag har sett många med tanke på hur länge Johanna har dansat men denna, med en mix av musikal och dans, var något helt annat! Jag älskar att alla sjöng live och föreställningen var satt ihop på ett super proffsigt sätt! Sen var det mäktig att den framfördes på Folketeatret med 1.400 i publiken.  En perfekt “grand finale” OM detta nu var den sista föreställningen som min fantastiska Dancing Queen medverkat i…

Jag har lagt upp filmer av de danser som Johanna medverkade i (hip hop + jazz)  + den mäktiga avslutningen på min instagram storys, du hittar de under höjdpunkten: Oslo2023

Ett tips om du ska bort på något festligt i helgen och ska ha med dig en gå-bort-present: Fäst en blomma på en flaska gott bubbel och skriv ett personligt “tack för att jag fick komma” kort.  Matcha gärna med en present inslaget i ett papper i samma stil så att allt blir enhetligt.  Den blomma jag använt här kommer från Rusta och presentpappret från Akademibokhandeln.

Och idag fredag, solen strålar och jag har en riktigt festlig helg framför mig med både en fest och en filmpremiär!

Hoppas att du också har kul saker att se fram emot och att du får en magisk dag!

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “IMPONERANDE WEST END STUDIOS…!”

  1. Anna says:

    Vart tog du vägen finaste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *