In bed with Angelina & Co.

Allmänt


Många barn har dom…! (och ändå saknas ett på bilden..).

Nu ska en trött mama gå och lägga sig efter en spännande "1:a dagisdag". Livet bjuder verkligen på många olika händelser och upplevelser och det är en härlig tanke att tänka på allt spännande vi har kvar att få vara med om ! 🙂

Jag avslutar den här dagen med vackra bilder på Brad, Angelina och alla barnen. Bilderna är de som figurerat i mängder av blader senaste tiden eftersom de är de första som togs på de nyfödda tvillingarna.


Sött!


De kan verkligen kalla sig för en internationell familj.

     
Härliga bilder.

God natt & Sov så gott alla underbara!  ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “In bed with Angelina & Co.”

 1. Irene says:

  Sent natt inlägg från mig 🙂

  Deltog inte i din senaste tävling eftersom jag åker ju själv till Thailand i 6 månader. Kommer ju att shoppa mycket underbart där, så vem vet jag kanske också lottar ut dessa klänningar i min blogg snart 😉

  Ta hand om er, och så hoppas jag nu att jag kan sova, när jag är stressad, så krånglar min sömn.

  Nu fick jag skriva av mig lite 🙂

  KRAM

 2. Starmama says:

  God morgon!

  Och tack för ditt gulliga meddelande 🙂 KRAM! Jag ska definitivt spana in "Laura" på Norrmalmstorg eftersom vi ska gå på ett "juni 2009"-bröllop.

  Hur är det annars? Hur gick öppningen av JIG´s nya butik i lördags?

  Åh, den där klänningen & det där halsbandet du lottade ut… nästa gång du åker dit så gör jag en beställning om det är OKEJ, jag vill ju så gärna ha dem…dem hade fått mig att längta ännu mer till sommaren 2009…

  Förresten, har du testat TIGI nån gång vad det gäller shampoo/balsam osv? Jag tänkte testa nu för mitt shampoo/balsam håller på att ta slut och jag har bara hört gott om det märket.

  Ha en underbar tisdag!

  KRAM Mirva

 3. karin says:

  ser ju nästan ut som våran familj när vi ligger o myser på morgonen,ha ha,not

 4. Herregud så många barn. De har nog fullt upp! 🙂

 5. Heli says:

  Hej! Såg att din lilla Johanna börjat på dagis. Min lilla tjej går också på inskolning nu och jag undrar om du har lite förslag på vad man ska ha för dagiskläder? Finns det ngt som inte är så bra att ta på sig till dagis (ja förrutom finkläderna så klart). Lite tips? 😉 Hoppas ni får en bra dag! Kram från oss.

 6. Mie says:

  Maddox er også med på bildet, Shiloh ligger på fanget hans så man ser bare bena 🙂

  Ha en fantastisk dag!

 7. sara says:

  vilka underbara bilder!

 8. Anonymous says:

  Alla barnen är med på första bilden, lillasyster ligger ju uppe på storebror 😉 SÖTT!

 9. Magdalena says:

  De nya bebisarna ser oxå ut att ha fått jolies läppar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *