IN MY HANDBAG.

Allmänt

L.V väskor blir verkligen bara snyggare och snyggare med åren. 

Min neverfull från Louis Vuitton som jag fick i julklapp av JIG för ett par år sedan är nog den väska som jag använt mest. Alltså den är bara helt p.e.r.f.e.k.t. som handbagage på resor / beachbag / shoppingväska / jobbväska eftersom den rymmer så mycket. I love it! 🙂

Och nu då jag packade upp den efter dagens resa så innehöll den bl.a. nya svenska STYLEBY (underbart med inspiration till höstgarderoben), ett nytt läppstift # 60 från Guerlain (hur perfekt är det inte att läppstiftet har inbyggd spegel?), min lyxiga lilla notatbok från Smythson med texten “Make it happen” där jag skriver ner alla idéer om kommande prosjekt, mina solbriller från Marc Jacobs som är f.a.v.o.r.i.t.e.r. och – självklart, bubbles !  (snart fyller även jag år).

Nu: thai take away och söndagsmys deluxe! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “IN MY HANDBAG.”

 1. Evelina says:

  Fin väska och härligt innehåll!! =)

 2. C says:

  Fin veske,hvilken størrelse har du? 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Jag är ganska säker på att jag har den största….GM / large… ? (fick den i julegave så har inte stenkoll på vad storleken heter). Kan verkligen varmt rekommendera den. Önskar dig en fin kväll. Klem!

 3. Mary says:

  Vad har du för färg på läppstiftet? Kram Mary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *