Inget ont som inte har något gott med sig…

Allmänt

168397-2404

Eftersom hela situationen med min trasiga pc ær så obeskrivligt tråkig 🙁 så kænner jag att vi måste pigga upp oss med något kul! 🙂

Så – ni som skriver en kommentar till detta inlægg ær med i utlottningen av en sån dær vit strandklænning med fjærilar / sommerful på som jag har på mig på førra bilden (och många fler bilder…) 🙂

Motivera varfør just DU ska vinna klænningen! bæst motivering vinner 🙂 och tævlingen pågår fram till næsta gång jag bloggar 😉

Nu måste jag avsluta hær och gå hem igen.

Skøt om dig och kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna!

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 117 Comments

117 responses to “Inget ont som inte har något gott med sig…”

 1. Titti says:

  Jag vill vinna för att jag ska banta bort mina grav kilon nu i vår och vill ha en “morot” att komma i!!!!! Ha en bra dag!
  Kram T

 2. Anna says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag har lyckats motivera mig nog mycket så att jag gått ner en massa i vikt. Nu passar ju inte mina kläder så jag skulle vilja ha något nytt fräscht som passar min nya storlek 😀

  kramar!

 3. Sofia says:

  Här i Malmö har vi inte sett sol på evighet, så den skulle pigga upp humöret nått enormt, då man med denna iaf kan få sol i sinnet 🙂

 4. Bea says:

  Hej! Skulle vara skoj att vinna klänningen för att jag
  har ett nyårslöfte och det är att gå lite ner i vikt..och det funkar bra 🙂 skulle vara skoj som belöning.. att jag har kämpat och klarat av det!

  Utöver detta har du en fab blogg! Va rädd om dig & familjen. KRAAM

 5. Pethra says:

  Åhh du är bara för go!

  Då hela förra sommaren gick förbi mig och jag hann inte njuta ett dugg av den pga. att jag var höggravid och beordrad vila och stillhet pga. risk för överburenhet så kan jag knappt vänta tills denna sommar som innebär så otroligt mycket skoj för mig och min familj. Jag skulle så gärna vilja bära denna ljuvliga sommarklänning på min dotters 1-årsdag!
  Hoppas ni har det helt lovely där nere och ta väl hand om er! Kramar Pethra och lilla Cornelia

 6. Hilde says:

  Fordi jeg har gått ned mange kilo etter to kjappe svangerskap, og når vi støter på hverandre på Huk til sommeren kjenner du meg igjen på kjolen..hihi:-)

 7. malin says:

  studentklänning sökes! 🙂 jag går sista terminen på gymnasiet nu, teknisk linje. studenten är den 5 juni och vad vore inte mer underbart än att ha på sig en sån underbar klänning på sig på sitt livs, hittills, bästa dag? ååh, du skulle förgylla min studentdag!

 8. Josephine says:

  Heej! Vore perfekt med en strandklänning nu när jag ska till peking i vår! Den verkar ju vara perfekt både till stranden och till shopping… 😉 Jag drar den slutsatsen efter att ha följt din blogg en längre tid och har ju fått samma uppfattning om att shopping förlänger livet :-).
  Kram!

 9. Lea says:

  Jag tänker inte banta eller bli av med några kilon.
  En fin klänning hade varit kul till sommaren och en som kommer ända från Thailand hade inte varit fel…..närmre än så kommer man nog inte det landet!!Må så gott från ett 20 minusgradigt norrbotten, men solen börjar skina å du vet ett norrbotten med vårsol!!!Härligt.Kramar.

 10. Annika says:

  Hej! Är så avundsjuk på er därborta i värmen!! Vill vinna klänningen för att jag älskar fjärilar, har till och med en fjärilstatuering! Hoppas på tur, sköt om er och tack för en bra blogg! Kram!

 11. sara says:

  skulle behöva en strandklänning då vi åker till koh Chang om 4 v och här hemma i kalla sverige finns nga fina sommarkläder att få tag på än! Och de jag hade förra sommaren är för små då jag gått ner 14 kg inför vår resa!!!

 12. Anna says:

  Jag hoppas på att vinna eftersom min vardag inte innehåller så mycket som ett litet fragment av lyx och flärd just nu. Att vinna denna fantastiskt söta klänning skulle verkligen lysa upp mitt i plugg, arbete och tristess! :)Ha det riktigt fint i värmen! kram

 13. Jessica says:

  Vad roligt med en tävling!

  Jag vill vinna klänningen som en present till mig när mammaledigheter börjar. Jag har pluggat full tid sen lillan föddes så jag tycker att jag förtjänar lite kvalitétstid med henne. Ska bli otroligt härligt, men ännu härligare i en snygg klänning 🙂

 14. JohannaH says:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna klänningen för att jag har shoppingförbud (hur ska jag klara mig,alla tjejer vill ju vara fina?)
  Det är nämnligen så att min sambo ska vara pappaledig i ett halvår, vilket innebär att vi ska klara oss på hans pappapeng och mitt studiemedel, vilket kommer att fungera men det blir att dra in på en massa annat.
  Dock tycker vi att det är definitivt värt det för tiden med våra älskade barn när de är små kommer aldrig mer åter. Och det är så underbart att se vilken kontakt som växer fram mellan dem!=)

  Så en fin klänning till sommaren vore minst sagt underbart och välbehövligt!=)

  Tack för en bra blogg!

  Mvh. Johanna

 15. Annsingen says:

  Jag vill vinna för jag nu i tre år gått hemma med ond rygg och idag blivit sjukskriven ytterligare 2 månader först o främst…samt för att jag naturligtvis skulle se FAB ut i den:))
  KRAM!

 16. Amanda! says:

  Jag vill vinna den för att kunna ge den till min älskade mamma!
  Hon har ont i ryggen och lederna jämt.
  Särskilt nu på vintern..
  Och jag skulle vilja skicka henne till solen.
  Men det är ju så dyrt.
  Och sommaren är ju snart här så då skulle det ju passa perfekt med en sådan klänning som hon kan gå runt och vara ursnygg i!
  Hon är världens bästa mamma och hjälper till med ALLT! Fast hon har ont.
  Så fort jag träffar henne och ser hur ont hon har så beundrar jag henne bara mer!
  Hur hon klarar vardagen trots allt.
  Och lyckas uppfostra barn och sköta ett helt hushåll.
  Och när hon har bra stunder så känner jag mej så lycklig så att jag nästan kan spricka!
  Jag vill bara krama henne och så!
  Hon är en sån underbar och glad människa.
  Och hon är min mor!
  Hoppas nu att jag vinner denna till min älskade mor!
  Ha det bra!
  Kramar från Amanda!

 17. Amanda! says:

  PS. Hon har varit hemma och sjukskriven i 7år. DS

 18. Eva Hull says:

  perfekt till vår egypten resa om ett tag, har inga sommarkläder att ta med mig o det blinog inte så kul att shoppa i egypten-magdansklänning kanske!!!!

 19. Frida says:

  Jag har varken gått ner i vikt eller skaffat barn…än 😉

  Däremot har jag startat eget och jobbar så gott som hela tiden. Längtar så efter att kunna åka till ett varmare land för sol, bad och avkoppling med nära och kära.
  Tyvärr kan jag inte lämn arbetet, och får därför stanna hemma medan de andra flyr sin kos till solen.
  En underbar sommarklänning i detta regnväder skulle lysa upp min vardag!

  Tack för en underbar blogg btw =)

 20. Jey says:

  En sliten och trött två barnsmamma är jag. Klänningen skulle förgylla min vardag och jag skulle känna mig fin till min 30-årsdag. Fast klänningen skulle inte passa på alla hjärtans dag som är min födelsedag. Men jag skulle känna mig väldigt vacker. 🙂

 21. Partypinglan says:

  Tja… det skulle väl vara för att pigga upp sig själv i detta gråa, tråkiga, blåsiga, kalla, stormiga Sverige… Har en sådan enorm sommarlängtan, så den fina klänningen hade kommit väl till pass…

  Ha så skönt…

 22. Elin says:

  Hej Anna-Stina och Johanna!
  Jag vill gärna vinna den fina klänningen då jag är en klänningstokigtjej som föll direkt för den när du bar den för första gången på ett foto. 🙂

  Jag vill även vinna den för att du är en förebild för mig, och vad vore inte bättre än att få ha en likadan fin klänning som sin förebild har?

  Jag vill att mitt framtida liv ska bli precis som ditt, många mål men även underbart mycket tid för äventyr och familjen. Du har en underbar familj, och lilla Johanna är verkligen en riktigt liten prinsessa.

  Ha det underbart nere i solen, och hoppas jag vinner den fina strandklänningen.

  mvh. Elin

 23. Linda says:

  Jag skulle vilja ha klänningen som påminnelse av allt positivt som du har gett mig genom din blogg, all din positiva energi!

 24. Philippa says:

  Därför att jag bara har haft den värsta av dagar. Allt från en skrikande bebis på ICA Maxi och simskolan, en ovanligt obstinat storebror på samma simskola till en pappa på akuten. Men imorgon är det fredag och livet kanske vänder…

 25. Frida says:

  Sitter till min tenta och pluggar,
  utanför mitt fönster är det mörkt och det duggar.
  Ett par år i skolan kvar,
  sedan jag ledigt från Sverige tar.
  Måste åka till Thailand igen,
  har fått utlandssjukan det har jag på känn.
  Har man en gång börjat är det svårt att sluta,
  måste dock bli bättre att på stranden pruta 🙂
  Klänningen den skulle jag vilja ha,
  utav den skulle jag bli gla(d).
  Och bli peppad att klara tentan,
  och för att stilla Thailands längtan.

  Ha det toppen!
  Kram Frida

 26. Anna says:

  Jag är klänningstokig;) Den där klänningen skulle pigga upp för här hemma i sverige är de grått, storm, snö och solen har vart framme en dag på flera veckor. Men när jag läser din blogg blir jag glad och drömmer mig bort till sol och värme=)

 27. Emelie says:

  Hej Anna-Stina.
  Sitter hemma i ett regning, mörkt Sverige. Vid dessa tillfällen när regnet slår i backen och solen lyser med sin frånvaro, kan man inte göra annat än att längta tillbaka till Norrland och den vackra vita snön. Den underbart söta klänningen skulle verkligen lysa upp min tillvaro här hemma.
  Kram från den fd.bodensaren

 28. Mia says:

  Kämpa på och låt inte det förstöra er tid därnere!

 29. Anette Nilsson says:

  Hej Anna-Stina. Jag hoppas verkligen att ni har det såååå skönt där nere och njuter av värmen..
  Vinsten överlåter jag till någon annan, då jag vann Hello Kitty almenackan….
  Lycka till alla
  Kram från Nettisen

 30. Anna says:

  Jag väntar just nu mitt andra barn som förväntas komma i början av Maj. Min lilla GUstav fyllde nyss 1år så han blir snart storebror. Var snabb att gå ner mina graviditetskilon, tog bara 3v. Gick sedan upp några igen då Gustav bara ammades i 2,5 månad(mjölken tog slut). Denna klänning skulle kunna liva upp sverigesommaren och få mig att känna mig som en FAB mama, trots att jag kommer att vara relativt nyförlöst och ha många överflödiga graviditetkilon!!

 31. karin says:

  vilken rolig tävling! den söta klänningen skulle passa fint på en tjej som ler, ser möjligheter i problemen och älskar den finaste gåvan vi alla har men vårdar på olika sätt, livet!

 32. Maja says:

  Måste börja med att säga att det är en super bra blogg.. Klänningen skulle jag vilja ha till alla roliga studentfester jag ser fram emot nu när våren och sommaren är på väg, skulle vara perfekt 🙂 Blir en liten studentresa nu i början av maj skulle även då vara roligt att ha med sig nått fint.. Kraam

 33. Madeleine says:

  För att jag precis kommit hem från Egypten och vill minnas tillbaka solen och värmen och mysa runt i klänningen här hemma och invänta sommaren.
  Resan var den första jag gjort på flera år pga min sjukdom och jag vill inte att det ska ta slut redan, jag vill leva kvar i resan några månader till och då i denna söta klänning:)
  Kram till er!

 34. Evelina says:

  Åhh skulle älska att få ha en sådan klänning över min växande baby mage…Ska försöka att klämma in en liten resa nu snart, och det vore ju inte helt fel att få gå på stranden i sen sådan och få känna sig stolt, snygg och gravid =)

 35. viktoria says:

  Sitter och njuter varje dag av att se de underbara bilderna på dig och din vackra dotter i paradiset. Ser underbart ut. Här hemma bara regnar och regnar det. Skulle kännas lite soligare om jag vann en fin klänning, som jag kunde sitta med på framför datorn ( skriver uppsats) och samtidigt drömma mig bort till sommaren.

 36. Lena says:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna tävlingen för att kunna ge den fina klänningen till en mycket god vän, Lena, för hon har verkligen kommit tillbaka till livet det senaste halvåret efter mycket svårt. Då jag tror klänningen passar henne bättre så vill jag ge henne den!

  Kram!

 37. Sally says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag behöver något att ha på mig i sommar och för att din blogg är en av dem finaste i landet^^ PussochKram på er:)

 38. Anne_K says:

  Jag behöver inte vara med i tävlingen då jag åker ned snart och kan köpa en egen. Men du får gärna tipsa om var du köpte klänningen!

  Må vinnaren få sin dag förgylld av klänningen!

 39. Jessica says:

  Om 2 v åker jag och min familj till Egypten på semester och jag skulle vilja visa upp mig i den för min sambo, brunbränd och fin 🙂 Socker söt helt enkelt!

 40. Lattemamman says:

  Oj, vad många som har svarat…men jag gör ett försök ändå! Jag tycker att jag är rätt person att vinna för att jag just nu är hemma i regniga Sverige och sliter med två små barn, varav den lilla killen som är 8 månader vaknar varje timme hela nätterna sedan ett par veckor tillbaka. Jag är totalt slut och glamouren är obefintlig! Jag läser din blogg och får mig en dos lyx varje dag, självklart vill jag få en så fin klänning av dig! Då skulle jag nog piggna till lite och känna mig jätte fin:-)

  Kram från lattemamman

 41. Alexandrah says:

  Jag vill vinna klänningen för att den skulle få mig att känna mig som en fin tvåbarns mamma. Fick en liten prins för 5 månader sen =) och har en prinsessa på 3 år.
  Älskar din klädstil och för att inte tala om din inredningsstil! En inspiration för mig!

 42. Åsa says:

  Hej! Blir nästan lite nervös när du inte bloggar på så länge (för att vara Du:)
  Min motivering varför jag ska vinna klänningen:
  I sommar kommer jag nyss ha fått min bebis nr 2 och jag skulle uppskatta så att få glida runt i den fina klänningen och känna mig som en FAB mamma!
  Kram

 43. Alexandra says:

  Hej!

  Detta har inte med tävlingen att göra. Jag är mamma till en liten Wilma som blev 1 år den 2 januari. Jag bodde i Oslo fram tills dess jag gick ut i svangerskapsperm. Nu bor jag i Ula, mellan Sandefjord och Larvik. Hursomhelst så blev jag ledsen att höra att dina butiker inte längre finns. De var Oslos bästa och jag skröt ALLTID om servicen! Ska på tjejhelg till Oslo i feb och hade glatt mig till att besöka dem. MEN det gör mig glad att höra att du har lust på en butik igen! Du är duktig! Grattis till din lilla prinsessa. En riktig sötnos. Njut er semester och njut av att ha en massa god, oersättlig tid med din familj. Jag kommer att fortsätta titta in på din blogg…har haft mycket läsning att ta igen;-) Kram från en annan prinsessmamma!

 44. Fröken J says:

  Jag skulle gärna vilja vinna din fina fjärilsklänning! För vem vill inte det? Det är en helt underbart vacker sommarklänning! Men när jag skulle skriva här inser jag att det är över 40 stycken som lämnat exremt bra anledningar varför dem skall ha den. Men som tur är har jag lyckan att vara fisk & ha det bra och kan inte komma på varför då jag ska ha den? Kanske bara pga att jag tycker den är underbart vacker & att jag kan sprida glädje med den på min kropp=)

 45. Anna says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna den för att den är sååå vacker och jag skulle kunna berätta för min dotter Klara 2 år att jag har vunnit den av “flickans” mamma. Vi läser din blogg och hon älskar att titta på korten på flickan. häromdagen ville hon inte sova men jag sa att alla sover nu. “Flickan?” undrade hon då. Jaaa, flickan sover också…. 🙂
  Kram

 46. Min motivering är helt enkelt att om jag vinner kommer du få se mig i den klänningen på min blogg;)

 47. Susann says:

  Har aldrig kommenterat på en blogg förut (trots att jag läser en hel hög dagligen!) men detta gav mig verkligen skäl till att börja! 🙂 Sitter hemma, höggravid (bf 7:e feb)i ett kallt (-25) å snöfyllt norrbotten å bara väntar på att min lilla prins el prinsessa ska bestämma sig för titta ut! Dessa sista dagar har verkligen tärt på både kropp å själ då förvärkarna kommer och går hela tiden och väntan känns helt olidlig. Men, så läste jag ditt inlägg å kunde genast se mig själv, iklädd den söta fjärils klänningen, skjutandes på en barnvagn med solen strålade från en klarblå himmel! Å även om jag inte vinner så kan jag lova att det gav massor solsken i hjärtat för flera dagar framöver! 😉 Hoppas det löser sig med pc´n och njut av värmen ni som kan! 🙂

 48. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna tunikan. Jag vill så gärna boka en resa till värmen och då skulle ju tunikan passa superbra.

  Hoppas det ordnar sig med datorn!

 49. Caroline says:

  Hej!
  Jag tycker för det första att din klänning är super snygg! Jag har en fjäril tatuerad på skuldran, fjärilen symboliserar mig med sin frihet och sina fina färger. Jag älskar fjärilar och tycker en sommarklänning med fjärilar på inte kan bli mera mig. Skulle matcha snyggt med min tatoo oxå;) Tack för en bra blogg och ha en fortsatt trevlig semester.Kramar!

 50. Kristin says:

  Jag vill vinna den så jag kan använda den där här sommaren som kommer att bli den bästa i mitt liv. Jag ska spendera den ihop med min lilla dotter som kommer vara ca 6 månader. Kram

 51. Hej!
  Jag skulle vilja vinna klänningen för att jag kämpar för att vara en bra mamma, en underbar sambo, en flitig och trevlig anställd, en glad arbetskamrat, en god och lojal vän…..osv, osv. Jag tycker egentligen att alla kämpande kvinnor borde vinna den som en uppmuntran till sin vardag 🙂 Men det blir ju lite svårt…
  Kram!

 52. Sjuksköterskastudenten says:

  Min motivering till den underbara fina klänningen lyder… Eftersom jag aldrig har fått möjligheten att uppleva Thailand (än) så skulle klänningen ge mig en hälsning från Thailand och även om jag inte kan slappa under solen så skulle jag blunda och drömma mig till solen i min drömklänning!

 53. malin says:

  Jag vill vinna klänningen till mina mamma. Hon har haft jätte otur det senaste året, varit sjukskriven mer än 5 månader och när hon äntligen blev bra igen och såg fram emot Thailand resan hon och pappa skulle åka på nästa vecka så fick pappa en blodpropp igår. Så resan är alltså avbokad! Jag skulle bli jätte glad att få ge henne den klänningen, den skulle vara jätte fin på henne och på så sätt så får hon en liten del av thailand iaf!
  Tack för en bra blogg! (Älskar din stil, både när det gäller dig och din dotter=) )

 54. madde&wilmer says:

  ja min motivering blir att jag har gått ned 22kg ifrån januari 07 till juni 07 och nu ska vi unna oss en resa tillsammans jag och min sambo:-)förra resan vi ghjorde hamnade jag på sjukan med dropp!

  så att få vara fin på resan skulle vara skoj och det stora pluset är att det sitter bra:-)
  ifrån 80 kg till 58kg:-)det är min resa till att må bra!

  ha en mysig dag!!!
  varma kramar madde

 55. Anneli says:

  Hej! Jag skulle vilja vinna klänningen för att jag inte fått sova ordentligt sedan min minsta son föddes.. Behöver något att pigga upp mig med!:0) Sonen som nu är 1 år och 4 månader skrek hela sitt första år (kolik), dag som natt i stort sett. Nu har det lugnat ner sig, men han sover fortfarande uruselt och jag är ett VRAK! 🙁
  *kram* Och tack för en trevlig blogg! 🙂

 56. Malin says:

  Jag vill vinna klänningen som en fräsch påminnelse och att det faktiskt kommer en sommar i år igen! Kram

 57. Mie says:

  Hei! Jeg skulle gjerne vinne den kjolen (Klänningen) rett og slett fordi jeg trenger litt Thailandsk sol og litt glede over livet mitt nå! Ikke bare er været grått og trist her i Oslo, men livet kjennes også grått og tungt. Det er akuratt i denne mørketiden jeg skulle trenge en liten oppmuntring! Og mens vi venter på solen her også, skal jeg bruke den herlige kjolen hjemme alene i leiligheten min. Kanskje det hjelper på tilværelsen min?! En rosa Anna Stina kjole kan jo ikke gjøre noe annet enn å gjøre godt 😉

 58. susan says:

  Hej! Läser igenom alla kommentarer och inser att JAG inte hade kunnat välja ut en vinnare bland alla behjärtansvärda kommentarer och motiveringar, om jag varit du. Alltså bryr jag mig inte om att motivera, utan hoppas på tur om du beslutar dig för lottdragning. 🙂 Kram och ha det fortsatt bra i solen!

 59. Linalotta says:

  Jag skulle gärna vilja vinna den fina klänningen som lite uppmuntran till mig. Har läst många kommentarer och inser att jag har ju inte lika hemska saker att komma med, men man tycker ju alltid sina engna problem är ganska stora 😉
  Ligger hemma i både förkylningsinfluensa och kräksjuka, på samma gång. Har redan missat flera viktiga dagar, och tror tyvärr det måste bli några till…

 60. Anna says:

  Inne o kikar lite o ser att det är utlottning 😉 Me like 😉 ADu är bara för go du Anna-stina.
  Måste ju vara tok dyrt att skicka från thailand?!
  Jag skulle såklart vilja vinna den fina klänningen för att den såg snygg ut o ingen piggar upp en så mycket som nya kläder o utlottningar. ha ha…
  Hoppas ni har det bra i solen. Njut fullt ut..
  Kram kram A.

 61. Stina says:

  Jag skulle hemskt gärna vinna klänningen. Varför? Efter en underbar graviditet, som resulterade i en fantastisk prinsessa, ser kroppen lite annorlunda ut. I slutet av april åker hela lilla familjen till Egypten. Urmysigt, men vad ska jag packa? Förra sommarens gravidkläder är ju förklarligt för stora och mina “vanliga” kläder är än så länge lite för små. Därför skulle det vara underbart att få åka på semester med en söt sommarklänning i bagaget. Kram

 62. Camilla says:

  Vi åker på vår efterlängtade bröllopsresa i mars o tro mig jag har letat efter en romantisk o användbar klänning. Klänningen är lovely!

  Camilla

 63. Marika says:

  Jag vill vinna för att jag har precis fått mitt första jobb. Mitt mål är att spara pengar till en Mauritius-resa med min sambo, och vill vara preciiis lika vacker som dig på en sådan drömresa!

 64. Malin.E says:

  För att jag just nu ser ut som en flodhäst, har inte haft ett vettigt plagg på mig de sista månadena ska ha en liten bebis när som nu och behöver något snyggt att titta på till sommaren, så alla flodhästkilona smälter av.
  Kram Malin

 65. Sanna N says:

  åh vad kul m klänning, och fjärilar älskar jag o min dotter, då ska jag inviga den här hemma o låtsas jag är på ngn fin varm ort och myser m familjen//ha det gott från vintrigt landskap

 66. Hannna says:

  Åh vilken kul utlottning! Jag vill gärna vinna, tycker den är otroligt fin! Jag vill vinna för att kunna använda denna underbara klänning när jag,min man och vår lilla son åker t Thailand för första gången i november!

 67. Kicki says:

  Jag skulle bli över lycklig att få vinna den fina klänningen.Skulle bli en stor ljus punkt i mitt liv,där jag tyvärr möter motgång,efter motgång.Först så förlorade jag min bror&när jag så gott som hämtat mig efter det.Så får jag reda på att han jag var gitf med vill skilja sig bara sådära utan anledning.Så det var bara att “dyka”ner till baka i den stora hemska svarta hålet,igen.:-(
  Så denna fina sommar klännig skulle göra mig gladare&till en sommar fin mamma,när det är dax för stranden till sommaren med mina 2 döttrar.

 68. Maria says:

  Hej! Den fina klänningen skulle vara min morot till att “komma iform” till sommaren efter att vårt första barn, vårt mirakel, kommer i april :)men framför allt få mig på bättre humör efter den katastrofala höst jag hade.

 69. Nelly says:

  hej hej!

  trist med din dator. : ( hoppas att det inte är för jobbigt i längden. ni verkar iaf ha det supermysigt. : )

  kram till er!

 70. fia says:

  det skulle va kul att vinna den för att den är så fin ,och jag längtar så efter sol
  och värme ..

 71. 2 prinser says:

  FORDI JEG SAVNER DEG I LIVET MITT SWEETIE!!!!

 72. Josefine;Blekinge says:

  Jag vill vinna den fina klänningen! Är gravid med mitt första barn som beräknas komma i april och har som målbild att sitta ute på gräsmattan med bebisen en vacker sommardag – med denna fina känning på mig!

 73. Majken. says:

  åh vilken härlig bild 🙂

 74. Annelie says:

  Det var länge sen jag kände mig fin eller snygg i något. Det senaste året har det varit mammakläder och amningskläder… trist!! Det som inhandlas nu är kläder till min lilla Prinsessa, såklart! Därför vill jag vinna klänningen, för jag vill se lika strålande ut som du i klänningen!

 75. jenny says:

  Jag vill vinna! Är så trött på det tråkiga vädret , bara regnar o regnar och blåser så vore kul att vinna en fin sommarklänning så jag kan drömma mig fram till sommaren 🙂

 76. Jessica N says:

  Jag hoppas att min vackra gravid mage ska få pryda denna klänning. Men såklart vill jag vinna och någongång kommer jag stråla ikapp med klänningen

 77. Henny says:

  Jag och min sambo skall till Egypten nu i april, vår
  första resa ihop sen 2002, har varit så mycket de senaste åren så jag ser fram emot detta så otroloigt mycket, skulle vara kul och softa runt i denna underbara klänning och känna mig både lycklig och fin samtidigt! Kram

 78. Petra says:

  Om du bara visste hur glad jag blev när jag läste att du ska lotta ut klänningen! =) Det skulle vara så skoj att vinna, eftersom jag aldrig vinner! Jag har annars svårt att hitta snygga klänningar, men den där söta föll jag direkt för! Önskar att jag också kunde åka till Thailand, men eftersom jag just har börjat jobba, så dröjer det innan jag får någon semester. Detta kunde vara en stor tröst i sommar, då jag hamnar att jobba hela sommaren!

 79. Anonymous says:

  Men var med i min tävlig Anna-Stina, lite kul att vinna istället för att lotta ut. En Gucci plånbok är priset.
  Välkommn

 80. jennie says:

  för jag vill va lika fin som dej 😉

  längtar verkligen till solen och blir förhoppningsvis en liten resa snart! men sverige har inte börjat me nå sommarkläder än, så va ska man bära? kläningen vore perfekt!

  Have a nice day in the sun 🙂

 81. lilla@ says:

  Tack för att du piggar upp tillvaron med lite glamour, sol och värme! Att vinna en klänning från Thailand är nog det närmaste jag kommer en utlandsresa på mycket länge…

 82. CAROLINE GREFVE says:

  Hallå där! Jag skulle vilja vinna den fina klänningen för att jag vill ha en liten ljuspunkt i den grå vardagen med skola och dåligt väder! Jag och min kille ska eventuellt åka till thai över jul och nyår, men det är ju ett år bort =( Men det skulle ju som sagt vara trevligt med en liten ljuspunkt att se framemot med denna vackra/gulliga klänning! Och för det andra så älskar jag som du att få post (annat än räkningar!) och det skulle verkligen göra min dag om jag kommer hem från en föreläsning i linjär algebra och har fått post från thailand! 😉 TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG! Lev å Må! /Caroline

 83. Lola says:

  Hallå =)

  Jag skulle vilja vinna den för jag tyckte att den var gullig och söt klänning, och att vinna något skulle vara otroligt kul, glad skulle jag bli när sommaryran kommer.. Tack för en sån lovely & fab blogg! / Lola

 84. Sanna says:

  Rosa och vitt, det blir en hit. AnnaStina bästa smaken har, jag vill ej gå med rumpan bar. Därför passar denna klänning mig, då kan jag gå på gallej. tjohej stumpan ha det så bra

 85. Johanna says:

  jag har en sjukdom som gör att jag måste gå ner i vikt, detta skulle verkligen vara en välbehövlig morot för mig…

 86. irriterad says:

  Nej annastina nu slutar jag läsa din blogg. jag
  vet at dn dator är trasig men jag har mejlat digg och kommenterat frågor i bloggen säkert 20 ggr dom senaste 2 månaderna och du svarar A L D R I G! rikgtgit dåligt! hej då!

 87. josse says:

  jag vill vinna för att min vardag ska bli ljusare.jag behöver lite uppmuntran. är mitt uppe i ett “break up” med kärleken i mitt liv 🙁 känns som att mittt liv håller på att ta slut…

 88. Frida says:

  Åh, den klänningen är sååå söt och jag skulle bli superglad om jag skulle vinna den! Kom nämligen tidigare i veckan hem från en 2 veckors semester i Australien och det känns mindre kul att vara hemma i slaskvädret igen. Och för att göra saken värre så tappade flygbolaget bort min väska med alla härliga sommarkläder nånstans på vägen och jag vet inte om jag någonsin kommer att få se dem igen… Så den här underbara klänningen skulle rädda min (nu väldigt tomma…) sommargarderob! =)

 89. Julia says:

  Den fina klänning skulle få en att längta till sommaren ännu mer, jag är med! 🙂

  Tipp_889@hotmail.com

 90. Petra says:

  därför att jag aldig vinner någonting 😉 nämen för att jag ska ta studenten i vår och ska fara på en “sista resa med gänget” till cypern i april och jag skulle vilja va lika fin som dig när jag gå på stranden. Problemet är bara att nästan alla mina pengar gick till resan så jag har inte råd att förnya min strandgarderob :/

  men vinner jag inte så gör de ingenting, för jag jag kommer inte ändå kunna gå och sova utan att ha läst din blogg:)

  kramar Petra

 91. Petra says:

  därför att jag aldig vinner någonting 😉 nämen för att jag ska ta studenten i vår och ska fara på en “sista resa med gänget” till cypern i april och jag skulle vilja va lika fin som dig när jag gå på stranden. Problemet är bara att nästan alla mina pengar gick till resan så jag har inte råd att förnya min strandgarderob :/

  men vinner jag inte så gör de ingenting, för jag jag kommer inte ändå kunna gå och sova utan att ha läst din blogg:)

  kramar Petra

 92. Sanna N says:

  Klänning så fin, jag vill ha din..söt, vit o rosa, passar med matchande trosa…Sexig, snygg och sval, det blir ett lätt val..ge den till mig så ska jag bära den för dig//

 93. astrid says:

  hejsan , jag vill vinna klänningen för att jag är sjuk nu jag har haft feber i 5 elr 6 dagar legat däckad inte kunnat äta och haft hemskt ont i magen. gått ner 4 kg och det är nånting jag absolut inte vill , för jag är nöjd med min kropp. så den där klänningen skulle pigga upp mej nu , ha en bra dag! kontakt; astridelander@hotmail.com

 94. Det var länge sen du skrev. Jag är så spänd på att få veta om jag vann;)

 95. Pga att jag fått ett par trista kommentarer på min blogg om varför jag besöker andra bloggar så kommer jag aldrig mer att kommentera här. Trist men jag gör det för att jag inte vill att det ska finnas några tvivel om hur mina familjevärderingar ser ut. Jag kommer säkert att kolla till er ibland ändå. Ha det så bra.

 96. Kakan says:

  Jag skulle gärna dra en sommrig klänning över huvudet och låtsas vara mitt i ett alldeles eget vackert och varmt paradis, bara för att glömma vardagen för en stund där jag för tillfället saknar både familj, vänner och sambo på grund av studier på annan ort i 3 år. Glöm inte att tala om för någon att du älskar denne idag. Kramar från norrland.

 97. Suzanne says:

  Just nu är det mycket jobbigt o tråkigt som händer i mitt liv. Att vinna klänningen skulle innebära en ljuspunkt för mig.
  Är nu inlagd på sjukhuset med min son på 10 mån. Han har varit sjuk i över 2 veckor nu, först magsjuka, sen halsfluss och nu till sist lunginflammation. På sjukhuset befinner vi oss eftersom han är för dålig för att orka äta =(

  Kramar Suzanne

 98. Låt Amanda Vinna :) says:

  Låt Amanda vinna, det kan pigga upp./ Tindra

 99. L8 says:

  WOW, så många läsare:) lovely!!!! Det blir ingen lätt match att hitta rätta vinnare, hoppas att du finner rätt! Idag drömde jag och Christer om en härlig Thailandsresa och besöka er på vår Djurgårds prommis, “you never know;”…..Hoppas att du mamsen och Johanna har det myyyssss!!! Pussiluss L8 ( jag kommer att sakna dig i Kphmn till veckan…..)

 100. Malin.E says:

  Bara för att jag skrev det 100:ande inlägget 🙂

 101. Julia says:

  Åh, vilken otur ni har med datorn, men det innebär ju också mer tid att bara njuta av de härliga dagarna i Thailand. Jag hoppas att ni har det bra och att ni verkligen tar vara på varenda dag och varenda solig stund ni får, här hemma i gråa Sverige blir vi glada för varenda solstråle som bryter igenom molnen 🙂 Vill även tillägga att det är modigt av er att flytta till Thailand, det inspirerar verkligen en att bara resa iväg någonstans, göra något nytt. Tack för en underbar blogg! Kram

 102. Rebecca says:

  Skulle vara roligt att vinna eftersom jag inte har några fina sommarklänningar, har varit gravid 2 somrar i rad, så det är lite torka på den fronten.

 103. Julia says:

  Oops, glömde i all hast att skriva min motivering 😉 Snart ska jag äntligen få resa iväg till sol och värme, men när man tittar i garderoben ser det genast mörkare ut. Den fylls av i stort sett bara gråa,tjocka och trista kläder såhär efter vintern. Och i varenda affär hänger det kvar samma gamla rea-plagg som ingen vill ha. Vad vore inte bättre då än en fin, somrig klänning, så vacker som den här? Alldeles underbar till solbrun hud, solblekt hår, bara ben… låter som en dröm!

 104. Linda Bunn says:

  Från en working mama till en annan!

  Fyller 36 år i år och är en av dom kvinnor som valt att vara hemma med barnen under deras småbarnsår.

  Jag tycker du gör helt rätt, livet går inte i repris och åren går så snabbt. Livet är till för att njutas här och nu!

  Kramar till dig och de dina!

  Linda Lundström Bunn

  Stolt mama till

  Christoffer -90. Carolina-92, Cevin- 98, Cameron- 01, Angel Cieran f/ d- 04 och lilla Caitlin- 05

  Ps. Även om jag tycker att klänningen är jättefin vore det hysteriskt roligt om Isabellas pappa vann , så får vi se om den klär!!

 105. porno film says:

  good quality post thanks

 106. chat says:

  good quality post thanks

 107. payday loans says:

  Pretty great blog post. I just stumbled upon your blog site and wanted to say that I have really enjoyed reading your web site posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.

 108. good quality post thanks

 109. I love this helpful site! Check that fascinating information about Egypt property and Egypt real estate Bye bye!

 110. Domates says:

  Hi! I simply enjoy eating vegetables especially patatos , Thanks!

 111. bogaz turu says:

  Ohh very much thanks admin

 112. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 113. homepage says:

  Fantastic article! I am only starting out in marketing and advertising and striving to learn how to perform it well – sources like this write-up are extremely helpful. As our business is based in america, it’s all a tad new to us.

 114. hey how did you find this theme ?, tramadol without prescription, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]tramadol without prescription[/url], http://tramadolonline.groupsite.com tramadol without prescription, dfbnd,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *