INNE I EN BUBBLA…

Mina kära bästa bloggvänner! 

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering senaste dagarna.  Orsaken är att jag befinner mig i en egen “planera min älskade pappas begravning bubbla” och behöver lägga min tid på det… Hoppas att ni förstår.

Och igår var det en så stor klump i magen att gå ut och hämta in dagens tidning från brevlådan… Uff… det var så hemskt… för jag visste att pappas dödsannons var där…  När jag bläddrade fram till familjesidan så trodde jag att jag skulle svimma så var tvungen att hämta något att dricka och sätta mig ner… och att se annonsen gjorde mig yr och illamående på en och samma gång.  Det ligger så enormt mycket tanke och känsla bakom varje liten detalj och varje ord i annonsen…  Känslan av att alla ska bli nöjda och att det framförallt ska bli precis så där som pappa hade önskat blir överväldigad…  Han hade skrivit ner vilken symbol han ville ha överst och det var till stor hjälp. Tack pappa!!! jag hoppas att resten av annonsen och versen också blev som du önskat. När jag såg just den här versen så var det så enkelt att välja den för den passar dig 100% !

♥♥♥

Vi tackar för allt vad i livet du skänkt

För kärlek och lycka, vad vackert du tänkt

För allt ad du gjort för oss alla. 

♥♥♥

Nu är det bara idag, i morgon och sen ska vi ta vårt sista farväl av vår älskade pappa.  När man ska gifta sig så har man (oftast) 1 år till planering vilket behövs! Men – då man ska arrangera en begravning så har man bara 2-3 veckor… men checklistan på saker som ska göras är nästan exakt lika lång.  Så man måste verkligen vara stark och hålla fokus eftersom man samtidigt går igenom sitt livs största sorg.  Och idag har jag flera viktiga saker jag måste få gjort, i eftermiddag ankommer JIG Luleå och i morgon ska jag och Johanna till kyrkan igen för att gå igenom diverse med musikern. Då ankommer även pappas kära syskon och mina kusiner Luleå och på tisdag möts vi alla i kyrkan…   En av klänningarna som jag beställde passade som tur var och sent fredag kväll fick jag ett sms om att bordet står färdigt dukat för oss till minnesstunden så idag ska jag förbi där och ordna en del praktiskt.  Att mötas av fantastisk service i ett sånt här läge är inget annat än obeskrivligt värdefullt !!!

 

Jag önskar dig en söndag fylld av avkoppling, kärlek och lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

78
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “INNE I EN BUBBLA…”

 1. D says:

  Enig, det var så grusomt å se det på trykk. Neste «milepæl» for meg er å besøke graven og se gravsteinen hvor det faktisk er «hugget i sten». Gruer meg!

  Håper dere får en fin begravelse for pappaen din, og ar du kan se tilbake til den med en slags god følelse selv om følelsene er så vonde. Klem!

 2. C says:

  All styrka ❤️

 3. Des says:

  Skickar en massa Styrka och glöm inte att be om hjälp! Du har förhoppningsvis en man som bär dig när det är tungt och som kan ta över när det blir jobbigt. Ensam är inte alltid stark. Va rädd om varandra.

 4. Ulrika says:

  Små små steg i taget och så fint du verkar ordna med allt för din älskade pappa.
  Lider med dig då jag var i samma sits 2017 –
  beklagar er sorg.
  Varm kram

 5. Johanna says:

  Finaste du! Jag lider med dig och det du tvingas gå igenom, all styrka till dig. Jag är säker på att det kommer bli en vacker begravning och att din pappa skulle varit mer än stolt och tacksam över allt du gör och gjort för honom.

 6. Linda says:

  Tänker på dig i denna svåra stund. Har själv gått igenom samma sak då jag miste min älskade pappa.
  Ta hand om varandra.
  Kram❤

 7. Caroline says:

  Här kommer en stärkande kram. Efter en begravning av sin älskade förälder är det som att andas ut en stund. Ytterligare ett steg i sorgeprocessen som är så viktig. Det är väldigt tufft med allt det praktiska som boende och ta reda på allt. Men du har som du märkt en styrka att klara det för du måste. Och en dag kommer du se tillbaka och tänka att shit vad stark du var som orkade igenom allt! Men det är tungt när man är mitt uppe i det.
  Ta hand om dig och de dina ❤️❤️❤️

 8. Karin says:

  En stor kram till dig.♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *