INREDA UTERUM TIPS !

Happy lille lördag mina fina bloggvänner! 

Vilket fantastiskt härligt feelgood-flow det är här på bloggen nu med alla klick jag får på hjärtat, alla fina kommentarer, all magisk feedback och en sån där positiv energi som gör att jag har blivit nykär i min älskade blogg!!! Åh det behövde jag kan jag tala om för hela processen efter pappa är så otroligt tung och jobbig också krig och pandemi på det…  så allt som lyser upp och strösslar glitter över dagen är verkligen extra betydelsefullt och värdefullt just nu ! Så jag hoppas att både du och jag kan koppla ifrån omvärlden för en stund då vi ses här inne och fokusera på happiness och ta med oss feelgood när vi surfar vidare…!

Och idag lille lördag och jag har precis mejlat iväg en text till en “kommer snart” annons på pappas hus. Ni är många som efterfrågar länk till Hemnet efter de inlägg från huset som jag har lagt upp på instagram storys men jag har ingen länk att dela för huset ligger inte ute ännu.  Den styling som jag har gjort är till privata visningar så om du, eller någon du känner, söker hus i Bergnäset så kan ni kontakta Daniel Larsson på Svensk Fastighetsförmedling.

Det har varit så inspirerande att styla upp pappas hus eftersom planlösningen är så perfekt och ljusinsläppet är helt magiskt. Sen önskar jag att de som besöker huset ska få känslan av ett festligt cocktail- / inflyttnings mingel så jag dukar upp både champagne, snacks och godis och kanske min styling av uterummet kan inspirera er som är igång att göra vår på uteplatsen? så här kommer några bilder från pappas inglasning som verkligen blir som ett extra rum till huset! 🙂

 

(jag är sååå ledsen över problemet med att bilderna är så små, ni får ha lite tålamod, problemet blir snart åtgärdat… )

 

Varje gång jag kommer till pappa hus så stoppar jag och fotar alla blommor! Alltså det blommar sååå fint på både sidan om huset och på nedsidan nu. Min pappa och hans Inger hade ett stort intresse i att odla fram blommor så den här trädgården är verkligen något helt extra…  

Här hade jag gått för en härlig hörn-loungesoffa och ett matbord med stolar men – sen hade jag tagit bort allt till fest för att ge plats för många gäster och ett härligt mingel!   Och  eftersom jag vill få till känslan av ett “inflyttnings mingel” på de privata visningarna så har jag köpt ett hopfällbart bord (genialiskt!) på Jysk också har jag placerat en ljus matta under bordet för att lysa upp och för att skapa en härligare känsla. (den här plastmattan kostar 349 kr om jag minns rätt) Sen är mitt tips att du går för några riktigt stora växter istället för flera små. Det här riktigt fina fake olivträdet hittade jag hos IKEA (kostar 399kr) och sen blir det en sååå mysig känsla i uterummet om du dekorerar taket !  Här hängde jag upp en lång ljusslinga (från Jysk för 249 kr) och vimplar från Indiska (149 kr) som i min värld “gör” hela rummet! 

Sen är det en god idé att “gömma” tex en dörr med tyg för att skapa en lounge känsla. Tyg på väggen är dessutom ljuddämpande om du har många gäster på plats.

Den här bilden tog jag då jag var igång att fästa ljusslingan med ståltråd i tak bjälkarna.  En ljusslinga i taket är dekorativt på dagen och otroligt mysigt på kvällen!  Sen är ett hopfällbart bord genialiskt för du viker ihop det och sen så tar det igen plats om du vill använda rummet till annat nästa dag.   Och en snygg winecooler som den stora jag har är ett perfekt köp! Fyll det med isbitar och lägg i champagne, lemonade, saft.. allt gästerna kan tänkas önska sig!  Du hittar liknande hos både IKEA och Rusta. 

Ni är många som efterfrågat vad som gömde sig i Dior påsen som J fick i sitt påskägg i år…?  Det var denna looovely plånboken från Dior. Jag var Johannas personal shopper sista kvällen i Dubai (hon och JIG var på rummet och packade) och tog en taxi till Dubai Mall och på J´s lista stod bl.a. denna plånbok som hon sparat ihop pengar till. Men så kände jag och JIG att vi ville ge den till henne istället eftersom hon gjort en fantastisk insats i skolan så jag gömde påsen också fick plånboken bli en påskpresent från oss… 

 

Nu ska jag gå ut och äta min lunch i soooolen på terrassen ! 🙂

Önskar dig den bästa onsdagen fylld av positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

72
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “INREDA UTERUM TIPS !”

 1. Anna says:

  Åh vilken ljuvlig påskgåva till finaste Johanna!

 2. Pia says:

  om du vill ha lite styling tips så bjuder jag på några, om de passar dig eller inte vet jag inte.
  Vägen till huset d v s innan grinden utanför grinden, brevlådan är den hel o ren.
  Något litet rött i uterummet känns kallt på bilderna.
  Att man enkelt kan gå fram till fönstren folk vill se utsikten och enkelt orientera sig var man är

 3. Marie Å says:

  Snyggt med en rejäl växt stående på bordet, det blir verkligen en effekt!

 4. A says:

  Tycker din styling är jättefin!
  För ett par år sedan sålde vi vårt hus och fick hjälp av stylist via mäklaren. Vi fick nästan tömma huset helt förutom sånt som inte syns i garderober osv. Alla gardiner och mattor fick plockas bort då spekulanter annars kan tro man försöker dölja något, allt ska synas. Vi fick lämna kvar sängar, köksbord och stolar, soffa och tv och nån liten pryl. Stylisten la till fruktskål, tända ljus (ej doft, det var viktigt), stora vaser med snittblommor, ett par stora krukväxter på golvet. Sen målades ett par väggar. En stor cool tavla hängdes på en enda vägg i hela huset och en gigantisk ursnygg ljuskrona i hallen. Och det var typ allt. Inte vad jag hade gjort själv men så är jag heller inget proffs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *