Inspirasjon!

Allmänt

Svenska ELLE, Damernas Värld, Femina & Styleby. British VOGUE och danska Costume.

Just nu så står bl.a. dessa godsaker på tavel-listerna inne på mitt kontor. Bläddrar i dem då jag söker inspirasjon till styling… Om du ska köpa ett av dessa magasiner idag då är mitt tips brittiska VOGUE eller svenska STYLEBY.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Inspirasjon!”

 1. Hej där!
  Tänkte så på er idag och blev nästan helt i tårar då de visade på TV:n vid tyst minut. Vi deltog givetvis och stod upp och skänkte massor med varma tankar till er. Slottet här i sta´n har flaggan på halvstång – vi är med er.
  Tidningar är väl helt underbara att inspireras av. Du är en inspirationskälla för mig!

  Här är det också grått och trist och jag är inne på sista semesterveckan med. Jag bakar och bakar när det är sånt här väder.

  Vad snygg Johanna blir i P&P´s kläder, mjuka och goá. Hon har fått så långt hår!
  Kram till er båda,
  Lena

 2. @my casa says:

  Skulle vilja ha alla & krypa upp i soffan, dricka te & tända ljus.
  Usch det där lät ju som värsta hösten, sommar, sol vi vill att du kommer tillbaka speciellt när det är sista veckan på sommarlovet.

 3. Elisabeth H says:

  Får vi kjøpt STYLBY i Norgen?? Vet du det? å stor og fin jente JOhanna er : ) Jeg har siste arbeidsuke før tre uker ferie, det blir ikke dumt! Ønsker deg en fin kveld, og en god uke. Klem

 4. gizmolina says:

  Lena-
  Ja, det är helt förfärligt allt det som hänt.. 🙁 och Oslo är en speciell stad att befinna sig i just nu… Så en liten resa på ett par dagar vore skönt för att komma bort. Vad duktig du är som bakar! och tack för fin komplimang till Johanna! Önskar dig en riktigt härlig sista semestervecka! Kram!

  my casa-
  Håller med dig, jag saknar också sooolen! och fick höst känslor då vi kom tillbaka till Oslo för det har regnat varje dag sedan fredag. Men ! idag ser jag solstrålar!! Härligt! Njut sista sommarlovsveckan! Kram!

  Elisabeth-
  Vad härligt att ha semester att se fram emot! Augusti brukar vara en riktigt fin månad. Du får köpt Styleby hos Narvesen i Norge , har sett den på flera av deras butiker ! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *