Inspirasjon till semestergarderoben.


Varsågoda! Idag bjuder jag på ännu en styling som jag gjort i senaste nr. av magasinet Kamille Mor & Barn som du hittar i butik nu. Tänk på att packa smart till semestern: gå för färger som man mixas & matchas.

Jag kör en riktigt slapp söndag idag och hoppas av hela mitt hjärta att formen är bättre i morgon för det tar så mycket energi att inte må bra. Som pricken över i så är Johanna inte heller i form… hon har inte samma som mig, hon är förkyld. Gissar att övergången från +36 till runt +15 blev lite stor för hjärtat.

Hoppas att du har en toppen dag och att du mår mycket bättre än oss!? Och kom ihåg att tävla om fina kläder från My Cinnamongirl.

Kategori: Kamille Mor & Barn. | 13 Comments

13 responses to “Inspirasjon till semestergarderoben.”

 1. Linda says:

  Fint som vanligt! Hoppas att du känner dig bättre nu! Kram

 2. karoline says:

  Hej,

  Väskan på "Mor" Sidan, vart kommer den ifrån, kram KAroline

 3. Guri says:

  Fin collage og riktig god bedring 🙂

 4. Lena Helmersson says:

  Hej,

  Vill bara säga krya på dig och kom i håg att just Du är speciell. Visst är det härligt med sommar, men lite mer värme vill vi ändå ha och självklart soligt.

  Mycket inspirerande collage så här i semestertider…

  Kram,
  Lena i Uppsala

 5. A House With A View says:

  Superinspirerande blogg! Krya på er båda två!

  Kramiz aka

 6. fru Svensson says:

  Krya på er 🙂

 7. Krya på er så mycket båda två!

  Vilken snygg styling du gjort i nya numret! Själv tittade jag såklart lite extra på pojkkläderna. Alltid lika snyggt med preppy-style på sommaren!

  Kraam /Katta

 8. Anonymous says:

  Åh, vad jag önskar att den tidningen gick att få tag i i Sverige! Flickklänningen med stora prickar, på högra sidan ser jättefin ut! Var kommer den ifrån?

  Hoppas att ni snart mår bättre igen!

 9. Anonymous says:

  Whoops! Glömde min signatur.. Mingar…

 10. Tussilago says:

  Hej och tack för en otroligt fin och inspirerande blogg! Du som har bra koll på vad som gäller – jag ska på bröllop i juli – klädsel "ljus sommarklädsel" och jag skulle vilja få tag i en fräsch och somrig maxiklänning. Har du något bra tips?

  KRAM

 11. Emelie says:

  Oj vad fin blogg! Hur har din dag varit?=)

  Om du Har tråkigt någon dag så gå in på våran blogg den livar upp din dag!=P

  Hade bäst!
  LEVS

 12. Miljoner tack för era trevliga kommentarer och komplimanger! 🙂 Jag vaknade precis i soffan och ska hoppa i säng nu. Uff, jag gillar inte att inte vara i toppform så imorgon måste jag till läkaren och få hjälp att bli frisk.

  Mingar-
  Klänningen med prickar är super söt! Den kommer från Cubus, kr 199.

  Karoline-
  Den fina väskan kommer från H&M, kr 179.

  Tussilago-
  Jag har sett en fin maxiklänning med ljus botten och mönster på hos Zara. Om inte Zara finns där du bor så är ett tips att titta in hos H&M eller att checka By Malene Birger.. I sommar har ovanligt många märken maxiklänningar så jag håller tummarna för att du hittar "the one"! Lycka till!

  KRAMAR till er alla !!! Ni ger mig energi! 🙂

 13. Tussilago says:

  Tack för ditt svar!! Zara är ett bra tips, finns i staden nära oss…. Det blir en tur dit nästa vecka så håll tummarna.

  Jag håller med alla andra – vi vill ha Kamille i Sverige!!

  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *