I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.!

10505401_10152667366635796_9209370453294230289_n

På begäran!  info. om dagens instagrambild (bilden jag bloggade i förra inlägget) : Min tid 2015 (kalender från Bjørg Thorhallsdottir), The golden year (boken jag fortfarande bara kommit till typ sid 45 i… är hopplös på att läsa böcker), Mom´s one line a day (borde skriva i den oftare än jag gör) + den rosa kalendern på toppen &  pennan kommer från butiken Nest. Enhörningen är en pennvässare från H&M (fint veninne-present-tips!) Och Jonas – känner du igen disco-kulan?  

Att vara hemma med sjukt barn kan ju låta soft & otroligt skönt (om man inte har barn…) men alltså man får ju inte gjort n.å.g.o.n.t.i.n.g….!  Johanna ropar maaaaammaaaa så fort som jag går ut av rummet eller påbörjar ett telefonsamtal. Puh…! Men jag ska inte klaga. Viktigast nu är att finnas här för hjärtat och det är ju dessutom ett tecken på att det går åt rätt håll när hon orkar ropa på mig! 😉  (det har hon inte orkat fredag – söndag).

Och du, på tal om kvinnan jag skrev om i förra inlägget & måndagspepp…. Såg du Petter Northug i VM igår? Herregud vilken prestation! Jag har aldrig sett någon avsluta en 5 mil på ett så starkt sätt (fast nu har jag i och för sig aldrig tidigare sett 5-mil på ski men ändå…). Sjukt imponerande!  (jag tar av mig hatten…!)  Och detta gör han efter att han varit SÅ långt nere och innan han ska avtjäna sin dom (fotboja tror jag…?). DET mina vänner inspirerar oss till att aldrig ge upp vår dröm även om vi stöter på enorma hinder på vägen…!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.!”

  1. Jonas says:

    Haha, den är underbar – livet ska vara lite mera disco alla dagar ju 😉

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *