INSPIRATION & EN OUTFIT.

Önskar att jag såg den där tavlan längst till höger, med texten: Follow your dreams, då jag var hos Bolina igår för i så fall hade jag köpt den till Johannas rum men jag såg den inte förren jag lastade ner bilderna då jag kom hem, tokigt!

Då jag var ute på min lilla tur igår så svängde jag bl.a. förbi Bolina och det är tveklöst butiken med vackrast utställningar så jag passade så klart på att knipsa lite pics till bloggen så att ni får bli lika inspirerade som jag blev!  För visst får man lust att göra om både här och där nu då våren gjort sin entré?!  Själv är jag v.ä.l.d.i.g.t. klar för att piffa till terrassen och det är nästan så att jag funderar på att mixa in lite oäkta plantor där ute i år eftersom vi kommer att vara bortresta större delen av sommaren… Men i balkonglådorna blir det självklart likt som förra året för jag älskar rosa pelargoner! 🙂

Luftade min jacka från Paul & Joe Sister igår och tänkte på vilket b.r.a. köp den var.

Vackert skåp! och gröna växter (olivträd!) är alltid en bra idé. 

Plötsligt har jag kommit igång att använda den här gamla Marc by Marc Jacobs väskan igen. 

Härligt med rosa detaljer till badrummet.

Ha, ha, ha jag försöker alltid att få till en hoppbild nuförtiden då vi knipsar dagens. Ibland funkar det, ibland inte… 😉

Det är ingen dum idé att köra med oäkta blomster på sovrummet.  Jag har själv oäkta orkidés på sängborden, tacksamt! för de är alltid lika vackra.

Ha, ha, inte lätt som sagt!  Men Johanna är duktig som försöker ! 

Vi girls har precis mumsat i oss taco rester från igår till sen lunch och nu fortsätter J´s playdate med grannen. Själv ska jag fortsätta med boxarna på Johannas rum… ting går lite i slow motion här hemma idag…samtidigt som ABBA sjunger i bakgrunden… precis som det ska vara på en söndag! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “INSPIRATION & EN OUTFIT.”

 1. susi says:

  fin pus du har.har du kastrert den?er han ein innekatt?

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Gucci fyllde 10 år häromdagen, är en perser, och trivs bäst inne men hänger även en del ute på terrassen…. Och ja, han är kastrert.

   Njut din söndag! Klem!

 2. Titti says:

  Här blir det nog en uteplats med en del “konstgjorda” växter….åker ju till Thailand i slutet av juni!!
  Besvärligt för det behövs i princip vattnas varje dag….
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Samma här, vi lyfter också mot Thailand i slutet av juni och SOM jag längtar! 🙂 Hur länge blir du den här gången?

   Önskar dig en riktigt skön söndag! Kram!

 3. Britt says:

  Tusen takk for svar:) Har og ein kastrert hannkatt som e mest på altanen. Problemet er at den liker og ete på blomane mine:( Har du problem med det? Katter trenger gress for magen, så det går an og plante kattegress..tenkte prøve det. Ser du ofte har fine tulipaner inne..rører ikkje Gucci dei heller?

 4. Britt says:

  Er Gucci 10 katteår..eller menneskeår? Uansett nåken år då ja:) takk for svar:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *