INSPIRATION FOR BREAKFAST.

En av mina stilikoner : vackra  Elle Macperson.

Morning sweeties!

Hoppas att du sovit riktigt gott och att du vaknat utvilad och full av energi!? 🙂

I dag har vi lill-lördag och jag har fredagskänslor eftersom det är sista skoldagen för den här veckan. Och i Sverige har ni väl 1/2 dag i dag, eller ?   Det ska verkligen bli riktigt härligt med en långhelg (igen) och jag ska bl.a. använda dagarna till att förbereda ett lager-rensnings-salg i min butik i Vibesgate (vi snackar diverse interiør + plagg från s/s + a/w -12, i övrigt likt salg som det som pågår i webshopen) .  Mer info kommer så häng med här + på Facebook (gizmolinas closet).   Också ska vi göra vår terrass sommarFIN inför 17:e maj.  Jag tänker rosa blommor, olivträd, vita + rosa kuddar, ljuslyktor, en egen liten blomsterbänk till Johanna där hon kan så frön och pyssla….

Älskar att ha interiørprosjekt ! och eftersom jag har ett par stycken framför mig så surfade jag runt efter inspirasjon igår och hittade bl.a. dessa l.o.v.e.l.y. pics :

Ett sånt där svart / vitt fotografi får gärna flytta in hos oss…

Tänk vilken skillnad neonrosa detaljer kan göra ! L.o.v.e. this !  Fräsch inspo till hemmakontoret.

Nej men om vi kanske skulle ta och fånga dagen nu?

Ja, det gör vi !  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “INSPIRATION FOR BREAKFAST.”

  1. Em says:

    Da jeg leste dette innlegget i dag tidlig tenkte jeg at oi! nå har Anna-Stina forandret på et eller annet, for så tidlig har jeg sjelden sett deg bligge – hvis det ikke var fordi du var på vei til sengen da 😉 Kanskje det er den nye starten du nevnte for noen dager siden? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *