INSPIRATION & FÖRLORAT VISA…

1472854_10152587565970796_536831927117948321_n

Stoppade en kortis på Bolina på väg ut till IKEA och blev så glad över allt r.o.s.a.! Men det är verkligen en “mellanperiod” / ett vakum i butikerna i januari eftersom julen reas ut och det inte hunnit komma något nytt så det blev ingen shopping. Tankade bara inspiration.

Kom precis hem efter värsta rundan (IKEA, Meny, blomsterbutiken, Narvesen….), checkar telefon och har fått ett meddelande på facebook från någon jag inte känner. Vet ni vad det står? Att han hittat mitt Visa kort på gatan! What?!? Jag visste inte ens att jag tappat det….!?  Herregud vilken T.U.R. att det finns ärliga, snälla människor som tar sig tid att ta reda på vem som äger kortet och sedan hör av sig! för gissa om jag fått söka efter det när jag upptäckt att det var borta annars… !  Så, nu är det bara att gå ut igen och hämta det (det är som tur är inlämnat i en butik i närheten). Hej och hå vad det går…!  😉

10460457_10152587566605796_6433033936397792806_n

Den där rosa figuren hade gärna fått flytta in hos oss….!

Nej, bäst jag kommer mig iväg. Klockan tickar och sen får jag inte glömma att hämta hjärtat. (hemska tanke, tänk om man skulle glömma?). Och tack för responsen ang. broddar, får kanske se på ett par rosa till mig och Johanna…  🙂

Tjingeling!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “INSPIRATION & FÖRLORAT VISA…”

 1. Anna says:

  Hurra för härliga och ärliga människor!:) Och hurra för dig för att du är så fantastisk, snygg, kreativ, duktig, peppande, sprudlande och underbar människa!! Och hurra för dig alla dagar du känner dig mindre fab, för vi har ju alla dagar likt dem och det är just du vi behöver pepp, kärlek och glitter lite extra. Önskar dig en fin-fin fredag och tackar så hjärtligt för allt du bjuder på! Briljant. ❤️

  Kram & puss

  • gizmolina says:

   Jag dör vilken fantastisk kommentar du skriver till mig Anna! Oj, så rörd, smickrad, glad, lycklig och fylld av glädje jag blev nu! Tusen 1000 miljooooner T.A.C.K. snälla du! Nu gjorde du verkligen min dag här ska du veta! 🙂 Tack, tAcK, tack!!!

   Önskar dig den allra bästa helgen fylld av solsken, lyckliga stunder och kärlek! Stor kram! 🙂

 2. Kristine says:

  Åååååååååååååååå, tusen takk for herlige inspirasjonsbilder.

  Ønsker deg en SUPeR start på helga. nYT helga !!

  Klem K 🙂

  • gizmolina says:

   Och tusen 1000 t.a.c.k. snälla du för fantastisk feedback Kristine! 🙂

   Njut helgen och fyll den med lyckliga stunder! Varm klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *