INSPIRATION JULEN 2021…!


Goood söndag mina kära bloggvänner!

Jag är så tacksam över att jag lyckades ge mig själv sovmorgon idag för första gången på väldigt, väldigt länge för min kropp är så inställd på att stiga upp och ringa sjukhuset på deras telefontid att jag har vaknat den tiden på automatik… Men jag har ju ingen telefontid att passa länge så kroppen kan vänja sig till en ny rutin…  Och idag strålar solen från en klarblå himmel och det är så fantastiskt vackert när det glittrar i frosten på taken…  All snö som vi fick har regnat bort men -2 idag så frostigt it is.

Och nu njuter vi sista dagen på året Höstlov! Ett höstlov som var väldigt oplanerat men som slutade med ett par helt magiska dagar i Stockholm vilket jag är så enormt tacksam över. Och den här helgen startade med att JIG ankom Luleå och att vi åt middag på Luleå Energi Aren före BC Luleå match (basket) och både intro- dans + time out danser av Johanna.  Sen började jag att sätta upp en 70 meter lång ljusslinga i ett träd på framsidan av huset igår innan jag hade en lång härlig telefon date över bubblor med min bästa vän K. Lördagen avslutades sedan med att vi gick ut och åt middag på Waldorf tillsammans med kära grannar från Thailand och mamma + H. Och idag har vi inga stora planer mer än att : relax & recharge…  Jag ska bli klar med ljusslingan , Johanna har dansträning och en hel del plugg (det är många prov nu inför terminsbetyget som är det betyg som J ska söka in till gymnasiet på) och jag planerar att börja smyga fram julen… Tänk – det är inte länge till 1:a advent nu! och om det är något år som jag verkligen kommer att gå all in med julen här hemma så är det i år. För att gå igenom en lång sjukdomsperiod för pappa + begravning har varit mer krävande än jag någonsin kunnat föreställa mig så att få landa i ett extra julpyntat hus med 100% feelgood vibes är precis vad jag behöver!

Och vi hade sån tur då vi var i Stockholm att Newport Home på NK hade premiär för sin jul i torsdags! Åh att gå runt där inne i deras vackra utställningar var helt magiskt…!  Och – vi fick även med oss julen på Svenskt Tenn – genom deras skyltfönster –  tack vare att det pågick en TV-inspelning där inne på onsdagskvällen då vi var på väg till / från middag. Att sen NK fasaden var stressad med vackra ljusslingor och att vi fick köpt den årliga chokladkalendern på NK Konfektyr gjorde att vi reste hem med maxade julkänslor!

It’s beginning to look a lot like christmas…. !  Jag älskar att NK´s fasad nu är strösslad med vackra gröna girlander med ljusslingor.   Och tänk – inte  länge till deras julskyltning ! jag försökte få svar på vilket datum det är i år? Men de är väldigt hemlighetsfulla med den saken fortfarande… Men – enligt tradition så brukar det alltid vara till 1:a advent.

Då vi besökte NK på onsdag så var nästan hela Newport Home förtäckt och avstängd då de jobbade med att fylla butiken med jul så det kändes synd att vi missade det… Men – så var vi inom NK igen på torsdagen för att jag skulle gå på toaletten och då säger plötsligt Johanna : Se! de har öppnat! och alltså WOW !!! det var helt magiskt vackert med all jul som mötte oss! 

 

Det kryllade av polkastänger och nötknäckare inne hos Newport Home och jag blev sååå inspirerad till att göra jul hemma när jag gick runt i deras vackra utställningar.  

Inspiration till årets juldukningar! Åh det var så perfekt att vi fick med oss denna “julshop” innan vi reste hem och vi köpte med oss riktigt fina detaljer som kommer att krydda julen här hemma i Casa Gizmolina.

 

Jag kommer att lägga upp mer inspiration från Newport Home på min insta story så du följer mig väl där? Jag heter gizmolinas på instagram.

 

Önskar dig en magisk söndag fylld av feelgood !

Kramar & Kärlek!

Love Miss G.

49
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “INSPIRATION JULEN 2021…!”

  1. C says:

    Vilken fin krans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *