Inspirerande bok!

Allmänt

168397-2200
En bok med tips om hotel, restauranger, butiker & spas i Thailand.

Dom har en underbar butik här på hotellet! 🙂
 
Oftast  brukar ju hotell ha en dålig liten "minilivs" men här har de en fantastisk butik som spelar lounge musik (de har egen produserade cd´s till försäljning) och säljer vackra interiörsaker.  Bl.a. så säljer de den här boken som vi shoppade tidigare idag då vi kom tillbaka från frukosten. Den är i samma stil som "Hip Hotels" böckerna och jag hoppas att vi ska få mycket glädje av den! 🙂

Vi ska föresten köpa med oss en del interiörsaker från butiken till lägenheten också för jag önskar SÅ att inreda den i samma stil som det här här på hotellet 🙂 Bl.a. ska vi köpa en super läcker hållare till toalettpapper, krokar till handdukar och fina tvål, schampoo etc. behållare. Jag lovar att fota och visa så fort jag har en kamera som fungerar!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Inspirerande bok!”

  1. G says:

    Åh! vad spännande det ska bli att se hur det blir i lägenheten! Du är så duktig ju! 🙂

  2. Inger says:

    Hej!
    Personligen tycker jag att Evason är enormt slitet, omotiverat dyrt, och kort sagt dåligt med value for money. Rummen påminner om grottor, och det oranga tyguppsättningen tycks komma från mitten av 80-talet. För motsvarande pengar får man flatscreen och fräschör på den flesta andra hotellen i närheten. Den svenska fd ägarinnan har sålt, och de nya ägarna har inte insett att de är för länge sedan förbisprungna av bättre lyxhotell typ Twinpalms. Det bästa med hotellet är trots allt dagiset (även om poolen utanför är skitig och sliten.) Köp förresten ingenting i shoppen – vi såg alla sakerna till halva priset på Central! Anledningen att det är så omotiverat dyrt på Evason är att det ligger helt isolerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *