Inspirerande dag !


Cool & inspirerande bild.

NU kom jag och min lilla söta assistent (=Johanna) in genom dörren efter många timmars jobb down-town. Johanna har varit den SÖTASTE , när vi var på H&M´s presserum så gick hon runt och sa "mamma, se  vilka fina skor!" och "mamma, fin ring, titta!" osv.  Tror hon kommer gå i mina fotspår 😉

Ska lasta ner bilderna från dagen nu också ska jag bära upp typ 20 påsar med sånt jag plockat idag och viktigast av allt ! jag ska FIRA dagen med ett glas bubbel ! 🙂

Önskar dig en festlig kväll !

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Inspirerande dag !”

 1. Vilken gullunge!

  ha en fin kväll
  kramar

 2. Cassandra says:

  Vad är det exakt du har för jobb? 🙂 Förstått att du håller på mycket med kläder och mode. Men liksom vad EXAKT är ditt jobb? haha

 3. Annas inspiration-
  Tack snälla ! 🙂 Önskar dig också en fin kväll ! Kram! 🙂

  Cassandra-
  Jag driver ett eget företag som heter Gizmolina & Co Ltd och just nu jobbar jag med uppdrag som stylist för magasinet Kamille (http://www.kamille.no). Har precis haft en deadline på Kamilles specialmagasin Mor & Barn, och nu jobbar jag med mote för Kamille och jag njuter varje sekund ! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *