Inspirerande “hemma hos” reportage.


Det är alltid lika snyggt med blå / vita kuddar i en vit soffa tycke jag. Fräscht! Också gillar jag så klart tavellisterna bak soffan, det var dem jag försökte efterlikna i Thailand 😉 Om du tittar in i rummet som syns längst bort på bilden så ser du en "vikvägg" som han ställt mot väggen, en sån ville jag ta med hem från Thailand för att ha i mitt kommande showroom men den rymdes tyvärr inte i resväskan… 😉

Nu ska jag äntligen visa er ett fint "hemma hos" reportage för det var länge sen sist 🙂

Den här gången tittar vi in hemma hos en kille ( för ovanlighetens skull ! ) . Han heter Rupert Landendinger och han är marknadsdirektör hos By Malene Birger och det syns tydligt på stilen hemma hos honom för den är väldigt "Melene Birger".  Snyggt tycker jag !  och jag använde faktiskt hans hem som inspiration då jag inredde vår lägenhet i Thailand.

Den skønne gamle lysekrone har Rupert fundet på en auktion i Berlin.
Enkelt & snyggt ! Gillar att se att det finns en kille som gillar blader lika mycket som jag gör 😉

Et lille kurvebord, små flakoner fra rejser og et par søstjerner skaber stemningen på det ellers ganske anonyme badeværelse.
Snygg dekoration på badrummet.

Jag tycker att det är fantastiskt KUL att se hur andra har det hemma och därför köper jag galet många interiörblader men jag måste säga att det inte är ofta jag hittar ett hem som får mig att tänka "WOW!", men ibland händer det och  då är det  SÅ inspirerande !  🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Inspirerande “hemma hos” reportage.”

  1. Viktoria says:

    Ja det är verkligen inspirerande att titta hem hos andra=) har inte heller hittat ngt hem man känner wow-känlsa rakt igenom, kanske är lika bra?=)

    kram hela dagen

  2. Sandra says:

    Hej! är en tjej på 19 år som bott hemifrån i ca ett år nu, vet inte hur jag kom in på din blogg från början, men jag brukar kika in ibland & precis som du säger med inspiration! DU gör mig alltid inspirerad med ideer speciellt för hemmet. väldigt roligt 🙂 MVH Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *