Inspirerande Ikea !


Här står jag och myser i ett juligt kök inne på Ikea tidigare idag. Ikea har verkligen DUKTIG personal som gör fina & inspirerande utställningar i butiken !

Jag hade som sagt ett super mysigt Ikea besök tidigare idag och jag blir så HAPPY när jag träffar vänner spontant utan planering 🙂 (TACK kära Randi för att du förgyllde mitt Ikea besök på morgon !)  Jag tror aldrig att jag har varit på Ikea så tidigt förut? T.o.m. killen i kassan blev överaskad att se mig där före kl. 23 på kvällen 🙂 (jag var där så ofta runt kl. 23 förra året då jag hade ett interiöruppdrag att han kommer ihåg mig )


Den här söta hjärtekudden är mitt bästa Ikea tips ! Passar utmärkt i soffan nu till jul och även i Johannas säng. Den är en SÖT present till små prinsessor om du ska bort på middag / glögg etc. och även som julklapp så klart.  Priset är fantastiskt: 39nok.

   
Jag lyckades ta några bilder innan mitt batteri tog slut så varsågoda: Ett julkalender tips ! och ett tips om hur du kan göra fina bortsplaseringskort på julafton. (de små paketen finns att köpa på Ikea).

 
Som svensk så är dessa väggtexter i Ikeas café så kul att se ! 🙂

Oj ! vad SNABBT tiden har gått idag! Nu ser jag att det är HÖG tid för mig att gå till dagis. Återkommer med dagens då jag är tillbaka hemma igen.

Kram så länge ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Inspirerande Ikea !”

 1. fia says:

  kudden va ju super söt , ett bra julklapps tips .och va söta lampor det va på bilden där ..

 2. Em says:

  Fika som är ett så bra ord! Konstigt att det inte finns ett lika bra på norska…

 3. annika says:

  Söt kudde!Jag va också på ikea i dag och letade efter stolsoverdrag men dom som fanns passar inte våra stolar dom e för stora , har du nåt tips på fina på nätet el annan stans, ha en riktigt fin kväll!kram

 4. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Hoppas dagen varit bra.Har varit hemma med min dotter i dag febern vill inte ge med sig,Så det blir att vara hemma i morgon med. Blir sugen att åka till ikea när jag ser bilden på dig det får bli när Emma är frisk. Vad händer för er i veckan? Blir ni hemma över julen nu? Och i så fall skall du fira i Norge eller Svergie? Ha en fortsatt trevlig Måndag.Kram på er tjejer.

  Madelene

 5. Läste förut att orden "lagom" och "fika" bara finns i Sverige.

 6. Lotta says:

  Vilken fin kudde! En sådan skulle man ha i köket… HMmmm… Tack för tipset!

 7. Viktoria says:

  Ja visst är dem! Man blir alltid inspirerad när man åker till IKEA!

 8. Hej!

  Så mysigt det ser ut! Jag har börjat få riktig jullängtan nu 🙂

  Kram!

 9. Anna-Lena says:

  Myyyyys med IKEA! Men det kostar ju pengar bara att gå in så… 😉 HE he… iaf för mig! Bara måååste ju ha lite kuddar eller kuddfodral och ljus och ramar och mattor och lampor och… ja du ser!!! 😉 Men mys! Ha en skön kväll!

 10. Anna-Lena says:

  Myyyyys med IKEA! Men det kostar ju pengar bara att gå in så… 😉 HE he… iaf för mig! Bara måååste ju ha lite kuddar eller kuddfodral och ljus och ramar och mattor och lampor och… ja du ser!!! 😉 Men mys! Ha en skön kväll!

 11. Evelina l says:

  Åhh mysig röd kudde, dom fanns i vitt och rosa på barnavdelning sist jag var där..så sådana har vi här hemma…Men röda skulle man ju ha införskaffat inför julen. Kram o go natt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *