I.N.S.P.I.R.E.R.A.N.D.E. MÖTEN.

Gårdagens lunch = godaste räkmackan + energi smoothie från Baker Hansen.  Rekommenderas! 

Morning sweeties!

Jag var ute på vift i princip hela dagen igår och sen, då jag landade med min mac i sjeselongen runt kl.22somnade jag….zzz… och vaknade inte förren JIG kom hem från jobbet…. (ja, han jobbar väldigt sena kvällar) och då var jag sååå i sömn att jag inte orkade göra något annat än att gå och lägga mig.  Och jag vet inte om det är vädret som gör mig så trött (det regnar för första gången på väldigt väldigt länge) för på morgon f.ö.r.s.o.v. vi oss! vaknade av att J kom trippande in på sovrummet kl.07.48 (heeelp!) och ja, sen blev det full fart framåt (vi kom till skolan precis då det ringde in, puh!) och för att toppa det hela så hade jag nagelfix kl.09 så jag har inte kommit till dusch ännu. Men efter det här inlägget så…!

Jag hade ett par fantastiskt inspirerande möten igår! Först med en sprudlande marknadschef & PR-byrå och sen så var jag en snabb tur på ett nätverksmöte för businessgirls och hela stället vi var på var sååååå Gizmolina att det kändes som att jag kommit “hem”.  Och vet ni, detta magiska ställe kan man boka för tex. bursdager, babyshowers, utdrikningslag etc. Jag fick lust att arrangera en fest här a.s.a.p.! En Gizmolina-happening! Vad tror ni om det? Till hösten? Tänk….september! Kommer du? 🙂

Det kändes som att komma in på typ ett Magnolia Bakery eller nåt, i New York… Vilket vackert ställe! 

…och vi bjöds på ett härligt vackert dukat bord med smått & gott…

Här står jag sammen med världens bästa och duktigaste Annette! Hon driver ett par Baker Hansen i Oslo + Havna Landhandel i Tjøme och har bl.a. vunnit pris för bästa service.  Unik är vad hon är! och jag får alltid så härlig energi av att träffa henne. 

M.u.m.s.

Dessa ljuvliga cupcakes finns bl.a. att köpa hos butiken Nest i Jacob Aallsgate.  Perfekta veninnegaver på en regnig dag…! 

Tyvärr kunde jag inte stanna så länge (skulle hämta hem 2 girls för playdate efter skolan) men mötet gav mig sååå mycket energi och det var precis vad jag behövde.  Alla vi tjejer ska verkligen stötta, peppa och hjälpa varandra. Girlpower rocks!!!

Nej, nu har jag en minst sagt hektisk  torsdag, eller vad säger ni om grillfest på AKS kl.15.30, födelsedagsmiddag kl. 16.30 o.c.h. sommarfest kl.19.00..?! Bäst att ta den där duschen så att jag hinner med allt jobb och packning, herregud, måste ju  packa också för i morgon lyfter vi!

Önskar dig en magisk dag fylld av glädje! 🙂

Och hjälp ! nu flög en fågel precis in i köket och åt av Guccis mat! men den flög som T.U.R. var ut igen. OMG! att jaga en fågel här inne i Casa Gizmolina hade jag inte riktigt haft tid med idag…!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “I.N.S.P.I.R.E.R.A.N.D.E. MÖTEN.”

 1. Titti says:

  Oj det händer en hel del hos dig idag…allt från fågel till fest!
  Önskar jag bodde närmare Oslo…då kom jag!!
  Hoppas du får en härlig dag.
  Kram Titti i sommarfina Umeå.

  • gizmolina says:

   Ha ha, ja vilken dag! 🙂 och vilken TUUUR att fågeln flög ut igen för herregud så läskigt om den flygit runt här inne…

   Önskar dig en alldelens underbar torsdag Titti! Kram!

 2. åååh herregud så mycket gott, själv äter man kålsoppa och jag kan inte beskriva min hunger nu när jag såg dina bilder haha

  • gizmolina says:

   Kålsoppa? ja då förstår jag verkligen att du blev hungrig då du såg bilderna! Ha, ha. 🙂 Vi blev bjudna på såååå mycket gott! och då är ändå inte det stoooora fatet med brownies med på bilden tror jag? 😉

   Happy torsdag! Kram!

 3. Kristin says:

  Hei! Dette stedet så fantastisk ut. Hvor finner jeg dette i Oslo ?

  Takk ! Kristin 🙂

 4. Trine says:

  Hei!
  Nydelige bilder 🙂
  Lurer på når jeg mottar PoP premien jeg vant på bloggen din for over 3 uker siden.
  Ha en fin kveld.

  Trine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *