INSPIRERANDE JOBBOUTFITS.

Dagens tänkvärda.

Goooodmorgon sweeties!

Oj, oj, oj, så trött jag är om dagen…zzz… Det måste vara allt som hänger över mig (det jobbiga ni vet…) som äter upp min energi och igår somnade jag t.o.m. mitt på dagen och vaknade av att min bästa vän ringde och väckte mig.  Men nu är det torsdag och jag ska ta och äta en riktigt god frukost och gå ut på terrassen och ta 3 djupa andetag av den friska härliga höstlöften så ska jag nog få den energi jag behöver till att ta tag i dagens uppgifter!

Jag såg föresten att jag fått en förfrågan ang. outfit till ett jobbmöte och jag kommer självklart att hjälpa min bloggläsare med det men,  som ett tips till er alla så är detta en riktigt fräsch outfit som funkar i de flesta lägen:

Jeansen kan lätt bytas ut mot en snygg kjol eller en svart byxa beroende på vad du jobbar med (det passar inte med jeans på alla arbetsplatser) men min poäng här är att en vit fräsch topp + en svart kavaj alltid, alltid, alltid är exakt lika snyggt!  Sen matchar du med  smycken + väska som står i stil med din personlighet. Själv tycker jag om stora statement halsband, gärna i en fräsch f.ä.r.g. som gör det där lilla xtra till din outfit.  (bilden har jag lånat från Lindex så alla kläder hittar du där).

Annars är ju a.l.l.t.i.d Sarah Jessica Parker en stor inspirasjon för mig! Googla henne (skriv: Sarah Jessica Parker outfit) och låt dig inspireras av hennes stylish outfits som ofta känns väldigt Carrie. Jag önskar själv att jag såg ut så här då jag springer med Johanna till skolan på morgon men får erkänna att jag inte ens är i närheten… ännu i alla fall… but I´m working on it! 

En annan stoooor inspirasjon för mig (som jag ofta googlar) är Elle Macpherson. Älskar hennes stil!

Nu måste jag verkligen köra på här så jag önskar dig en torsdag fylld av kreativitet, solsken & positiva tankar! Och du,  ge inte upp för tidigt, kämpa på in i det sista…! för jag tror på att det som händer oss har en mening även om det kanske inte alltid känns så. Därför får vi se nedgångarna som en möjlighet att samla på oss erfarenheter till framgångarna…!

You goooo girl! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “INSPIRERANDE JOBBOUTFITS.”

 1. Mari says:

  Så kult! Kan du ikke lage en inspirerende collage med outfits som passer for å ta en drink etter jobb/ jentekveld etc..? Det hadde vært så kult! En ny spalte 😉 Ellers gleeeeder jeg meg til fredagsinnlegget ditt! Det er så herlig feelgood og får meg til å se ekstra frem i mot helgen. Og hvem visste at bobler, chips&dipp var så godt sammen?! 🙂 En ny favoritt! Keep inspiring us 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar det Mari! 🙂 Och tusen miljoner TACK för fantastiska feedback! Nu gjorde du verkligen min dag här ska du veta!

   Sen sätter jag enormt stor pris på att du efterfrågar inspirerande outfit-pics till jentekveld etc. Att få sån respons från er läsare gör det ännu mer kul för mig att blogga! Så: me fix! 🙂

   Önskar dig en fabulous weekend!!! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *