INSPIRERANDE SAMTAL & OUTFITS…!

Allmänt

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Jag måste tipsa dig om ett otroligt inspirerande samtal i Framgångspodden med Johannes Hansen.  Alltså WOW! jag blev så peppad av att lyssna på honom. Du hittar avsnittet HÄR.  För mig var Johannes helt okänd, jag har inte hört talats om honom men jag förstår att han är väldigt känd. Han har bara inte dykt upp under min radar…  Men nu ska jag absolut börja lyssna på hans podcast och följa honom på instagram. Känner du till honom sedan tidigare?

Och tusen 1000 miljoner TACK för all feedback ni gett mig ang. min idé om sälja in mig som en “prenumeration” online. Jag tar till mig allt ni skriver så får vi se vad detta landar i …  Ser by the way att Johannes Hansen säljer olika inspelade kurser online, det är lite det jag menar, att det finns otroligt mycket man köpa på nätet idag, för några hundralappar… men det jag funderar på att starta upp fyller “en lucka” av något som inte finns idag.   Hur som helst – jag fastnade i ett prova kläder flow i dag och ett tips är att du fotar dig själv i de outfits du provar där hemma. Speciellt om du shoppat något nytt. För när du ser dig själv i plaggen på bild så ger det direkt en känsla av om det är en hit eller shit. Så är det i alla fall för mig så jag fotar mig i allt och sätter mig sedan och tittar på bilderna och tar beslut om jag ska behålla eller returnera utifrån det.  Och idag tex så fick bilderna mig att bestämma mig för att returnera ett par byxor och behålla en blus.  Men alltså mitt hår! jag vågar nästan inte berätta det här men: jag har inte rört håret, mer än att jag borstat det varje morgon så klart, sedan bästa Olivia stylade det uppe i Luleå. Jag veeet, vi pratat över 2 veckor! soooo crazy att det är så här fint fortfarande. Men så vann hon också Årets Frisör i helgen. Hon är verkligen ett äkta PROFFS!

 

Jag har ett par favorit byxor i stil med de på bilden som jag tyvärr inte kan ha längre (de har krymt i garderoben…) så försöker hitta ett nytt par som passar. Så hoppades att de här som jag beställt från Zara skulle passa men nej, de satt inte 100% + att jag saknar lite strech i materialet…  Så de blir retur. Men – blusen som jag tänkt att returnera till & Other Stories såg så fint ut på bilderna att den får bli…

 

…för jag upptäckte att den matchar skosnörena på mina Golden Goose sneakers helt perfekt! Det är dessutom en guldstjärna på skorna som matchar guldväskan. Makes me happy! 

 

Johanna gick bananas när Lojsan Wallin´s super fina kollektion för Na-Kd släpptes och plötsligt så hade även jag klickat hem ett par byxor och alltså de är så sköna och så fina! Jag matchar de med en kimonoblus från Rodebjer.  (måste boka nageltid… blir påmind om det varje gång jag ser på bilder av mina händer…)

 

Och här ser ni väskan bättre också! Jag hade sett på en lik från ett annat märke som är betydligt dyrare så då jag fick se den här, från Ilse Jacobsen, så var det love at first sight. Jag älskar guldfärgade väskor! för de matchar alla min outfits.  Väskan är t.o.m. vändbar, och kan bli helt i silver, men det är inte min grej, så jag kör på den precis så här.

 

Jag avslutade min torsdag med att gå och styla håret! Ja, det var hög tid för en hårtvätt, ha, ha.  Jag är så otroligt tacksam över att jag har världens bästa frisörer både här i Oslo och i Luleå. Camilla, som jag var till igår, har varit min frisör i ja, säkert 20 år? och jag kan varmt rekommendera henne! Hon jobbar på Adam & Eva i Grensen 1-2 dagar / vecka och de andra dagarna finns hon på Blend frisør i Sandefjord. 

Camilla sa att den största hårtrenden nu är stora hår med massa volym! så check på den! ha, ha.

 

Nu fångar vi fredagen och maxar helgkänslan!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

38
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “INSPIRERANDE SAMTAL & OUTFITS…!”

 1. D says:

  Syns du skal teste å sette ideen din ut i livet i alle fall. Ikke så mye å tape på å teste 🙂

  Nydelig bluse!

  og apropos tips – hvor er kirsebærtreet i bakgrunnen fra? 🙂

  Goood helg til deg og dine!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack D för både pepp och feedback! Sätter stor pris på både och! Och ja men visst är blusen fin, älskar färgen, så fräsch. Och kirsebærtreet köpte jag hos IKEA något år sedan och har tyvärr inte sett de i butiken sedan då… Men – de har fått in fantastiskt fina större liknande träd med vita blomster i år. Ta en titt på de!

   Önskar dig och dine en magisk weekend fylld av happiness!

   Stor tacksam klem! 🙂

 2. Caroline says:

  Klart du ska testa!
  ❤️

  • gizmolina says:

   Älskar din pepp Caroline! Tusen miljoner tack!!!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av lyckliga stunder!

   Stor tacksam kram! 🙂

 3. C says:

  Åh så fina byxor! Får man fråga vilken strl du har? Är tveksam på vilken jag ska ta.

  • gizmolina says:

   Tänker du på de från Zara eller de från Na-Kd? Jag har XXL på båda men de från Na-Kd borde jag beställt i XL för de är lite stora…

   Önskar dig en magisk weekend fylld av happiness!

   Kram! 🙂

 4. C says:

  Ja det är ju smart om jag skriver vilka jag menar haha. Jag beställde de från Na-kd, hoppas de passar 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Så kul att du beställt de snygga från Na-Kd, du kommer garanterat att älska dom lika mycket som jag och Johanna gör!

   Önskar dig en underbar söndag!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *