INSTA, JULGRAN & MAGASINER.

Allmänt

Bild 2015-01-14 kl. 17.06 #3 2

Webcam runt kl.17. 

Kom på att jag ju måste berätta hur det gick med min i-phone + julgranen!

Doktorn lyckades uppdatera min i-phone via sin pc (det är tydligen min mac som det är något fel på) men inte ens efter uppdateringen fungerade mitt instagram så vet ni vad han gjorde? Han tog bort min insta app. Raderade den. Klickade på krysset. Och herregud så nervös jag blev, tänkte att allt kanske försvann? Men det gjorde det som tur var inte och när han lastade ner appen på nytt så var jag back in insta-business. Puh!

Sen har vi julgranen… När jag hämtade hem 2 söta girls från AKS i eftermiddag var jag SÅ nyfiken på om den låg kvar där…? men den var borta! Hurra!

Nu pågår playdate här och jag försöker komma på vad jag ska göra av ALLA mina magasiner? Alltså jag har 6 gigantiska högar stående här på köket som jag måste kryssa mellan för att komma fram till diskbänken och jag har redan insett att jag inte kan spara alla (fast jag gärna hade gjort det… tänk att det ska vara SÅ svårt att kasta magasiner?) så, jag måste vara benhård och bara spara de jag verkligen känner är värda att behålla.  Typ Vogue, Sköna Hem, Living Etc. och kanske svenska ELLE.? .., ja men ni hör ju,  hur lätt är det att begränsa sig?  Tidigare har jag bläddrat igenom alla före kast för att riva ur inspiration men hur ska jag få tid att bläddra igenom 468 magasiner?  Hmm… får nog tyvärr bara blunda och kasta.  H.e.l.p. !

20-febr-2011-023-333x500

Hittade den här bilden i mitt arkiv, från februari 2011, då var jag också igång och sorterade magasiner och det var då jag rev ur en massa sidor men har jag någonsin gått tillbaka och tittat på de? Ehh… nope! Så som sagt – är nog lika bra att blunda och kasta. Eller hur gör du?

Nej, nu kör vi lill-lördags-mys! Och du, missa inte Sveriges Mästerkock på svenska TV4 kl.20!  🙂

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “INSTA, JULGRAN & MAGASINER.”

 1. Titti says:

  Eller skänk dem? Kanske till någon kvinnojour?!

  • gizmolina says:

   Vi snackar om magasiner från många år tillbaka så tror inte de är speciellt intressanta… Men om det varit aktuella magasiner så hade det absolut varit en god idé! så tack för tipset Titti!

   Happy torsdag! Kram!

 2. elin says:

  Akkurat det samme som jeg måtte gjøre med min instagram-app. Var litt nervøs for om jeg husket koden for å logge meg inn, men det gikk bra 🙂
  Ha en fin kveld!

  • gizmolina says:

   Åh samma här, var livrädd för att jag inte skulle komma ihåg min logg-in men det gick ju som TUR var bra även för mig! 🙂 (lycka!).

   Önskar dig en magisk dag Elin ! Klem!

 3. Lena says:

  Ohh no, jag kan inte slänga jag heller, jag samlar och samlar och samlar… högar överallt.
  Det gör ONT i mig om jag måste kasta, hi hi 😉

  • gizmolina says:

   Ja det gör verkligen ont av att man måste kasta… vill i.n.t.e. ! men jag har tyvärr inget val… tror jag… kan ju kanske pressa in några bakom kläderna i min walk-in-closet…? Ha, ha.. 😉 Nej, de måste tyvärr ut…

   Happy tulpanens dag Lena! Kram!

 4. Eva says:

  Hej på dig, undrar var ditt fina halsband kommer ifrån?

  • gizmolina says:

   Hej på dig också Eva! 🙂 Vad kul att du gillar mitt halsband! det kommer från Bvlgari och är utan tvekan det bästa köp jag någosin gjort! Så – det kan varmt rekommenderas!

   Njut dagen! Kram!

 5. Karolina says:

  Till slut orkade jag inte ens sortera dom.. Så vid en flytt blev det säckvis som gick till återvinningen.. Kändes skönt efteråt och mitt motto har blivit att aldrig spara på dom längre än ngn månad.. Kram Karolina M

  • gizmolina says:

   Åh så skönt det låter att bara kasta alla! och ditt motto önskade jag att jag också klarade av att leva efter… Men jag får nog starta med att inte spara mer än 1 år tillbaka 😉 Alltid något! och ett steg i rätt riktning .

   Önskar dig den bästa dagen Karolina! Kram!

 6. Amelie says:

  Jag sparar precis som du, men till slut så måste jag rensa. Sparar d med fina förstasidor och Vackre Hjem som är så fina magazin. Brukar lägga en liten hög på gästtoaletten och någon som ett coffe table magazin.

  Ha det bäst fina du

  • gizmolina says:

   Jag är också svag för fina cover så de sparas här också. Problemet är ju bara att även de kan bli ganska många till slut… 😉 Och någon gästtoalett har jag inte men jag kan nog hitta någon plats till en liten hög för alla kan som sagt inte åka i soporna.. då blir jag dålig.. Ha, ha.

   Njut dagen och fånga de lyckliga stunderna Amelie! Kram!

 7. Titti says:

  Hade en rensning i höstas…puh det var jobbigt…nu ska jag försöka att det inte ska bli dessa högar.
  Ha ha jag har en hög här i Thailand också.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   En hög i Thailand låter fantastiskt! för vet du hur många högar jag har i Thailand? Typ 3 ! Hjälp – jag behöver nog gå i terapi för detta med att spara på magasiner… Ha, ha. 😉 Men en kul sak med de där högarna i Thailand är att de visar vilka månader / perioder vi varit där alla år så jag kan ju skylla på att det är därför jag har kvar dem… (eller inte).

   Njuuuut dagen Titti! Kram!

 8. Ida Marie says:

  Gud så fin du er på håret. 🙂 skikkelig fint bilde av deg 🙂
  God torsdag til deg!

  • gizmolina says:

   Men åh så snäll du är Ida Marie! Tusen 1000 tack för komplimangen! Nu blev jag verkligen glad! 🙂

   Happy torsdag! Kram!

 9. Känner med dig nu alltså!!

  Jag hade släpat ett antal flyttlådor genom livet med m.a.g.a.s.i.n när vi flyttade till Halden satt min kära make ner foten & bar lådorna på soptippen. Det var ju bara att jag hade hunnit samla på mig ett par lådor inne också med nyare magasin. Då insåg jag att det bara var att blunda & kasta.
  Efter det har jag blivit mycket mera selektiv med att köpa magasin faktiskt. För köpte jag säkert tio olika i månaden & nu är det länge sedan jag köpte ett enda faktiskt.

  Så Anna Stina -Blunda & kasta, som du säger själv, man tittar ju inte tillbaka 😛

  KRAM

  • gizmolina says:

   Där sa du verkligen nåt Sessan! Jag vill ju absolut inte blicka bakåt utan f.r.a.m.å.t. ! så TACK!!! med det i tanken så ska jag nog klara att kasta i alla fall några av dessa 6 högar… ! 😉 Och så duktig du var som klarade att blunda & kasta ! Jag köper faktiskt också färre blader varje månad nu också har jag och en veninna blivit bättre på att byta med varandra, det blir ju så mycket mer ekonomiskt!

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 10. Josefine says:

  Jag har också slutat shoppa så många faktiskt när man ser hur det känns att slänga de hahaha! Hinner ju knappt bläddra i dem.

  Glad helg sweetie!

  PUSS

 11. Katarina says:

  Jag känner verkligen igen mig när det gäller att kasta tidningar… Jag har så svårt för det och börjar jag bläddra i dem kan jag bli sittandes i timmar och så slutar det med att jag inte kastar någon. Så sist när jag skulle rensa så blev det taktiken “blunda och kasta” för jag höll på att svämma över med tidningar lite här och var i huset

 12. Ingrid says:

  Hei! Hvem bruker du som mac-doktor forresten? Jeg har trøbbel med både mac og telefon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *