INSTAGRAMPICS & CHRISTMAS.

Allmänt

Morning sweeties!

Sent i går kväll fick jag äntligen till att göra ett collage! Gud så k.u.l. !!  Det har stått på min “att-göra-lista” hur länge som helst  🙂   Gjorde detta test med pics som jag lagt upp på instagram senaste veckan (du följer mig väl där? jag heter gizmolinas).

I dag kickar plötsligt vardagen igång igen efter höstlovet och jag får erkänna att det hade varit galet skönt med några fler fridagar… Men nu är det full fart framåt och den där adventskalendern, i collaget, påminner om att vi har jul i sikte så nästa skollov är ju faktiskt jullovet ! That´s crazy !  Hörde föresten att Illum redan har julgranar i butiken och på Panduro Hobby var det hur mycket julpynt som helst i fredags….lägg till att IKEA har börjat sälja pepparkakedeg och ja, med det så säger jag  Ho, Ho, merry christmas !

…och HAPPY NEW WEEK!!!  🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “INSTAGRAMPICS & CHRISTMAS.”

 1. Hestia says:

  Oi.. Har ikke tid til jul enda, egentlig, men jeg gleder meg til den også :o)
  -og i dag er det mandag og en riktig fin start på uken. Ha en fin en, du også <3

  -klem-

  • gizmolina says:

   Vare sig vi har tid till jul eller inte så närmar den sig med stormsteg och snart är det dags för mig också att julskylta i butiken. Det känns lika galet tidigt varje år ! 😉 Önskar dig en fantasitsk dag ! Klem !

 2. Mrs Sessan says:

  Duktiga du så fint collage :))))

  Jag hoppas du kan tipsa om roliga & fina små kalender presenter 😀 det är lila svårt vart år när jag lagar egen 😛 Så tipps mottas med glädje!!

  Kram & bästa veckan till dig från trött Mami & Joy

  • gizmolina says:

   Thanx darling ! 🙂 känner mig grymt nöjd faktiskt 😉 Kalender presenter ?! ja men klart jag kan köra ett tips inlägg på det snart ! BRA idé ! påminn mig om jag glömmer !! Njut dagen och fånga de lyckliga stunderna! Kram ! och bästa veckan till dig också !

 3. fru Svensson says:

  På tal om Crazy,kollade nyss väderkartan på tv och enligt den har nästan hela Norge ett snöväder på väg in som sen kommer övergå till regn innan det når Sverige,samma sak i morgon ;(
  De kan väl inte ha rätt,inte snö redan,nej nej
  Vår jul blir i värmen,hoppas vi ses där.Kram

  • gizmolina says:

   Snöväder?? Oh my… kanske därför det var så kyligt idag ? Då måste jag passa på att knipsa foton vid dammen som du föreslog att jag skulle ta bilder av varje sesong.. (vår / sommar / höst / vinter ). Får kanske ta och fixa de bilderna redan idag ? just in case…. men jag hoppas snön dröjer lite till ! Jag hoppas också att vi ses i värmen i jul ! Sköt om dig ! Kram ! 🙂

 4. Pionpia says:

  Hei!
  Den Hunkydory genseren din, er den rosa eller rosa/lilla…?
  Jeg lette etter den i hele fjor, men utsolgt overalt!! Og gledet meg til den skulle komme på nytt iår.. Men, den var lys rosalilla, en helt annen farge enn den “knæsje rosa” i fjor! Din ser mer rosa ut!? Er det årets eller fjorårets modell?
  Hilsen en som har såååå lyst på en stjernegenser i rosa!!!
  klem;))

  • gizmolina says:

   Den är rosa/lilla. Riktigt snygg färg ! 🙂 det är årets modell, jag shoppade den häromdagen hos Hanzens i Luleå (www.hanzens.se). Hör av dig till den butiken om du vill shoppa för de posta kanske ? Checka ! Jag är otroligt glad i min så kan varmt rekommendera den ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *