Interiör inspirasjon.


Underbara wallstickers, fina bokstäver och annorlunda fototapeter…

Varsågoda, här får ni se en till sida som jag gjort i det nummer av Kamille Mor & Barn som kom ut 1:a mars. Det är på väg bort från butikshyllorna nu (ligger ute 6 veckor) så missa inte att köpa ett ex om du inte redan gjort det 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Interiör inspirasjon.”

 1. Frida says:

  Tänk att man kan bli så glad genom att kika in hos dig! Du inspirerar mig varje dag! Umgås du fortfarande med Josefin? 🙂

 2. Frida-
  Åh vad glad jag blir då jag läser att jag gör dig glad! 🙂 Jag & Josefin hörs av flera gånger i veckan men vi ses tyvärr inte så ofta som vi skulle vilja nuförtiden eftersom vi inte bor grannar längre. Men hon är en god vän till mig. Kram! 🙂

 3. Cissi says:

  Hej! Jag & sambon har precis flyttat in i vår drömlägenhet. Gamla möbler ska behållas och paras ihop med nya guldkorn. Då jag läser din blogg får jag massor med inspiration & idéer. Ni har verkligen lyckats med en välkomnande atmosfär hemma hos er! För ett tag sedan såg jag era två fåtöljer. Är själv på jakt efter liknande. Vart har ni köpt era?
  Tack för härlig läsning! Önskar dig en härlig dag!

 4. Cissi-
  Grattis till drömlägenhten! 🙂 och TACK för fina ord. Våra fina fåtöljer har vi köpt hos R.O.O.M. här i Oslo. Tror du kan finna liknande hos tex http://www.fogia.se för R.O.O.M. butikerna i Sverige finns ju tyvärr inte kvar längre. Stort lycka till med inredningen! och jag önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 5. Johanna says:

  Härliga inköpstips! Skulle älska att inreda barnrum men tyvärr fattas barnet. Men en vacker dag kanske.. 🙂

 6. Wenche says:

  Hei:)
  Fikk kjøpt masse fint på Kappahl igår til både meg og Stina:)
  Igjen, TUUUSEN TAKK:))
  Klem:)

 7. Anna says:

  Yes jag har en dotter som nu är 5 år som alltid hatat att få vatten i ansiktet o tvätta håret. När det var som värst, hon skrek som om man slog henne (!) så införde jag ett belöningssystem. En guldstjärna (klistermärken) på kakelväggen i badrummet för varje gång hon tvättade håret utan skrik/tårar, och när vi gjort det 10 ggr fick hon en liten leksak. På detta sätt lärde hon sig att det inte är farligt och sedan dess har det gått bra 🙂

 8. Helena says:

  Hej!
  Tack för en underbar och inspirerande blogg! Jag undrar var wallstickersbilarna kommer ifrån? Det är så liten text så jag kan inte se! Bor i Stockholm så jag kan tyvärr inte köpa tidningen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *