Interiör inspiration.


Ett tips: om du har en ful strykbräda hemma så kan du köpa ett vackert tyg och klä om den .

Å vad jag önskar att jag hade en så här fin & fräsch "tvätt & stryk-krok" här hemma.. ! Då hade det blivit ett större nöje att ordna med tvätten och det hade t.o.m. varit kul att stryka (tror jag 😉   Kul idé med glasburkarna till tvättmedel.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Interiör inspiration.”

  1. Minna says:

    Åååh vad fint! Det var precis vad jag behövde, en inspirationsbild. Vi har en stor tvättstuga i vårat hus som är i stort behov av renovering och nu blev jag genasr sugen på att sätta igång:-)

  2. Wenche says:

    Et sånt vaskerom skulle jeg også hatt!!! Mitt er så rotete at det nesten ikke går an å gå der:( Takk for inspirasjonen til å RYDDE på vaskerommet mittt!!!

    Klem:)

  3. Åh, toppen med lite tvättstuge inspiration!!! Tycker att det är ett rum som ofta glöms bort i inredningssammanhang, trots att vi faktiskt spenderar väldigt mycket tid där! För det blir ju iaf lite trevligare sysslor om tvättstugan ser snygg ut. Mer sånt! Jag ska precis till att fixa till min egen tvättstuga nämligen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *