Interiör Inspiration & ett tips!

Allmänt

168397-1141
Här ser ni några av mina interiörböcker från mitt bokskåp. Just de här är mina favvisar.

Som variation till alla härliga interiör blader som shoppas varje månad har jag mina inspirerande BÖCKER 🙂

Och av alla dessa interiörböcker så är mina absoluta favorit "R.O.O.M. B.O.O.K" vilket är ganska otroligt för boken är exakt 10 år gammal (kom ut 1997). Men det är ju som sagt så att "stil är något man har & trend är något man följer"… Jag har alltid haft "R.O.O.M. stilen" så trots alla trender som kommer och går så består den för mig! 

Jag vet inte hur måååånga gånger jag har suttit och bläddrar i den boken? och jag tycker alltid att allt jag ser är lika S.N.Y.G.G.T.!!  Den gången då jag var med om en totalrenovering av en lägenhet så hämtade vi (jag och min xmann) extremt mycket inspiration från den boken och den lägenheten blev verkligen "en pärla". !

Jag anar inte om boken fortfarande finns att köpa? Oavsett så hoppas jag verkligen att R.O.O.M. snart bestämmer sig för att ge ut en uppdaterad version för jag har snart bläddrat sönder min…. 🙂

Mitt tips om du ska köpa bra interiör böcker är att gå till R.O.O.M. för de köper in sina böcker från samma ställe som jag gjorde till min Gizmo & Co, nämligen från "Görans Bokhylla". Du kan surfa in till dem här: http://www.goransbokhylla.se men jag tror endast att bedrifter (=företag) kan köpa från dem? Men de kan säkert ge dig namnet på närmaste butik som selger deras bra böcker! (för R.O.O.M. finns ju endast i Stockholm, Göteborg, Oslo & Köpenhamn)

Nu ska jag försöka fixa mig mat här. Också måste jag erkänna att jag inte svarat på alla inlägg & e-mail ännu, min förkylda sessa kom i vägen.. Men jag jobbar på saken!, har kommit till runt 7/9 nu.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Interiör Inspiration & ett tips!”

 1. Emma B says:

  Har nu lusläst din blogg från januari tills nu och jag är fast. Jag såg att du har två underbara tavlor påväggen i vardagsrummet.Jag tror konstnären heter lisa ?? Var får man tag på dem? Kramis

 2. Nope. R.O.O.M finns inte i Gbg längre. De stängde, till min oerhörda besvikelse, för nästan exakt 1 år sedan. Trist!

 3. AnnaStina says:

  Emma B-
  Är det sant? Har du läst igenom hela? Så underbart att höra! 🙂 Nu blev jag jätte glad!! 🙂 Du gissar helt rätt ang. mina favorit tavlor. Konstnären heter Lisa Rinnevuo och hennes tavlor kan du köpa på “Södra Galleriet” i Stockholm samt på en butik uppe i Luleå (där har jag köpt mina). Du hittar hennes konstverk här: http://www.sodragalleriet.se Jag ser fram emot att se dig här på min blogg snart igen! Önskar dig en flott kväll! *kram* 🙂
  Madeleine-
  Är det sant???? Menar du att R.O.O.M. stängt för 1 år sedan? My god, jag har ju ingen koll.. 😉 Men det är ju helt förfärligt tråkigt för Göteborg, vilken förlust.. Jag vet att butiken här i Oslo slet för ett par år sedan men jag har hört att den går bättre nu. Tror att deras butik går bäst i Stockholm faktiskt,
  där de startade 🙂 Hoppas att du har haft en jätte mysig weekend?! *kram* 🙂 P.S jag postar spännena imorgon & tusen TACK för mejl! ska svara senare.! 🙂

 4. Ida Trollenmyr says:

  Hej! Jag måste bra fråga dig om vilken butik det är i luleå som säljer lisas tavlor?
  Mvh Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *