INTERIÖR INSPO.

skandinavisk_stil6

Jag älskar den här stilen! SÅ snyggt & fräscht och den där gröna IKEA soffan har länge stått på min önskelista men jag klarar inte att byta ut den underbara soffa som vi har… Men – så fort jag hittar en plats till den så….!  (bild Sköna Hem).

Vet du vad jag gör?  Jag bläddrar i interiörblader, googlar interiörtips och nettshoppar. Alltså HUR bekvämt är det inte att shoppa i myskläder med benen högt och ett glas vitt vid sin sida? I simply love it! och ja, det är efter flytten som jag upptäckt hur f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. det är att shoppa på nätet för då jag bodde i Oslo så fanns ju “allt” rakt utanför dörren men här, där utbudet är så mycket mer begränsat, så är nettshopping min räddning!

Som häromdagen tex. jag var på jakt efter vinterkläder till darlingen och det slutade med att jag shoppade i både Danmark & England (utan att röra mig från soffan…) och idag kom det ena paketet. Bakom dörren! Åh så bekvämt!  Och i kväll har jag shoppat en glammig spegel…och nu sitter jag och tittar på lampor. Ohhh det kan bli farligt det här…. Klick, klick…! 😉

PageFiles-1019-barnrum-alva

Det här är fortfarande ett av de finaste barnrum jag sett!  (har visat bilder ett par gånger genom åren)  Älskar sänghimlen, den inbyggda TV´n, det fina bordet+stolarna och kontrasten med mattan. Åh om J ändå vore lite mindre…. för häromdagen sa hon:  “Mamma – jag vill ha ett coolt tonårsrum!” Oh my, vart tog min lilla flicka vägen? 

backslider1

Och alltså borden från Ruth & Joanna…  sååå snygga !!!

Har du föresten sett att Aftonbladet kommit med ett nytt interiörmagasin som heter My Home?  Riktigt tjockt, maffigt och inspirerande!  så man får absolut valuta för pengarna. (det kostar bara 49 kr).  Senaste Living Etc. behöver du däremot inte köpa (om du har lik stil som mig) för det var en besvikelse…  Jag köper oanständigt många magasiner varje månad och de svenska interiörmagasin som oftast inspirerar mig mest är Sköna Hem , Family Living & Allt i Hemmet. Vilket är ditt favorit interiör magasin?

Nej, nu ska jag bläddra & surfa vidare här och sen ska jag försöka komma mig i säng i tid. Och sen får jag nog både lämna in en Lotto rad, anmäla oss till Postkod Lotteriet (vågar man i.n.t.e. vara med i det när man bor i Sverige?  måste ju vara det mest geniala spelet någon kommit på, den ångesten om man skulle se grannarna vinna och man själv står lottlös… Är du med i det? måste nog på riktigt ta och anmäla oss…!) och köpa några Triss i morgon om jag ska få råd med allt jag vill ha. Ha, ha. 😉  (tänk det paret som vann flera m.i.l.j.a.r.d.e.r. i USA! Helt galet!!!)

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “INTERIÖR INSPO.”

 1. Sofie says:

  Allt i hemmet är verkligen min favorit just nu :)väldigt inspirerande reportage!

  • Den är på min topp 3 också! 🙂 Super inspirerande magasin. Den förtjänar föresten att nämnas i inlägget….ska uppdatera!

   Önskar dig en magisk lille-lördag Sofie! Kram!

 2. Ulrika says:

  Readly-appen är ju hur bra som helst! Missbrukar tidningar och det är faktiskt helt ok att läsa tidningar på IPad. Dessutom även utländska magasin.

 3. Susi says:

  Hei har så lust og nettshoppe og..enkelt og kjapt. Men er så usikker på kva nettbutikker som er trygge. Kan ikkje du skrive opp eit par som du kan anbefale? Pleas:-) då tenker eg damekle. Liker godt din stil i kle. Bohemian stil er veldig fint:-) på forhånd..tusen takk for svar. Håper du får ein smashing kveld i ditt fine Casa;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *