Interiörinspiration!


Bilder & tavlor förgyller verligen ett hem och det gör även en byst / skyltdocka (min står  vid skrivbordet här på kontoret).

På en söndag passar det UTMÄRKT med lite härlig interiörinspiration så varsågoda, här kommer några pics som jag hittat hos Sköna Hem.


En dag ska jag ha en liknande vägg som denna…

Min darling sover nu och jag sitter och jobbar till ljudet av regnet som smattrar mot fönstret. Vissa dagar passar det faktiskt riktigt BRA med lite regn 😉 eller hur ?

 
Ett tips: gör en personlig spegel genom att välja ram själv i en rambutik och be dem montera den på en spegel i önskat mått. !

Till sist: om du har tips på någon BRA nettbutik som selger barnkläder / barninteriør / barnpresenter så får du gärna ge mig länken i en kommentar. Tack ! 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 9 Comments

9 responses to “Interiörinspiration!”

 1. Marte says:

  Heisann! Da vil jeg gjerne tipse deg om en herlig butikk vi har her i Bergen, Min Engel. Den har også nettbutikk, og egen blogg.
  http://www.minengel.no
  Ha en fin søndag!

 2. vill du ha Svenska eller bara Norska

 3. Philia says:

  En UNDERBAR netbutik med barnkläder är childrensalon.com. Dom har tjusiga märken i massor tex Dior, Burberry osv. Snabb leverans dessutom. Annars gillar jag luckylittleme.se som har söta basplagg och bla Sebra och Maileg leksaker.

  Ha det så bra!!
  Kram Philia

 4. perler på en snor says:

  Hei vil bare tipse om en nettbutikk som heter kidsparadise.no
  Der har de mye fint:)

 5. Maria says:

  Barnboet.se har fina saker.

 6. milla says:

  gus så härliga interiör bilder!! ska oxå fixa en sån tavel/bild vägg hemma 🙂 men varför går det inte att trycka på bilderna o få dom större? skulle så gärna vilja se dessa små bilderna i inlägget i stort format..

 7. Karoline says:

  Jeg har handlet fine bokser fra Blafre design og treleker(kakefat bl.a.) fra http://www.kokodille.no. Fant de etter tips i ett annet innlegg her tidligere i sommer faktisk:-) God service og fresh nettside.

 8. Frida Belfrage says:

  Hej, de sötaste handmålade tofflorna till de små hittar du hos http://www.falsterboden.se.

  Kan fås med namn och allt. Perfekt doppresent!

  /Frida

 9. Anonymous says:

  Miss Muffet har mye fint til barnerommet. http://www.missmuffet.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *