Intervjun med oss i Norrbottens-Kuriren.


Min blogg är en trevlig länk mellan nära & kära då vi bor så långt borta och jag kan varmt rekommendera er som lever som oss (i ett annat land, eller i en annan stad än familjen) att börja blogga !  Vi fotograferades den 7:e maj utanför domkyrkan.

Johanna på dagis: check!,  frukost i magen: check !, solen skiner: check !   och jag sitter och jobbar och NJUTER varje sek.  🙂

När vi var hemma i Luleå på besök så blev vi som sagt intervjuade av Norrbottens Kuriren och reportaget publiserades i C-magasinet (deras lördagsbilaga) förra helgen och som lovat har jag nu fotat av sidorna ur tidningen så att ni får se. Varsågoda :


Så här såg reportaget ut i tidningen.  Detta var en helsida som följdes av…

Intervjun handlar främst som bloggens betydelse för mormor då jag & Johanna bor så långt borta men den handlar även om vad jag gjort i livet sedan jag slutade att jobba som chef för Filmstaden i Luleå . Om ni vill läsa hela saken så kan ni surfa in på Kurirens hemsida och söka upp C-magasinet i högermarginalen.


…. detta uppslag på 2 sidor.  Surfa som sagt in hos Kuriren (har länkat högre upp i inlägget) om du vill läsa. Vi blev intervjuade av Birgitta Lindvall Wiik och fotografen heter Linda Wikström.

Visst är det UNDERBART med fredag ?!  Jag älskar det ! 🙂  ska jobba vidare här och sen sticker jag iväg ut och fixar några ärenden så jag önskar dig en GOD lunch och du , krydda den med en dessert idag, det förtjänar du ! 😉

P.S jag kommer inte att köpa klänningen jag visade igår, det blir annan shopping idag istället som ni ska få se senare 😉 Om du har lust på klänningen så finns den hos Høyer Eger  och kostar runt 700nok. (kommer inte ihåg exakt.)

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Intervjun med oss i Norrbottens-Kuriren.”

 1. Ewa says:

  Aven jag bor utomlands och laser din blogg med stort intresse. For trots att man bor i olika lander sa tycker jag att statusen som utlandssvensk skapar samhorighet – och din blogg ar en harlig inspirationskalla. Jag bloggar ocksa efter att en av mina vanner uppmanat mig att gora det for att "komma lite narmare". Och att min familj och mina vanner kan vara delaktiga i mitt liv pa ett enkelt satt uppskattas mycket. Har man dessutom barn (det har jag inte annu) ar det ju annu viktigare och roligare for morforaldrarna, sa de kan se vad barnbarnen gor i vardagen och inte bara vid festliga eller semester-tillfallen. Tack for din fina blogg!

 2. Malin says:

  SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ söt lilltjejen är uppe i trädet!!!!

  Ha en underbar helg.

  Kram

 3. Carola says:

  Va roligt att läsa om er i tidningen:)klart man vill följa din blogg:)den gillar jag och det har jag sagt förrut:)Jag känner igen mej i din mamma hon kollar din blogg flera gånger om dan :)det gör jag med;)Ha en fin pingst//Carola från Övik

 4. Jag blev så kär i den där tunikan efter att ha sett den på dig så nu är en på väg till mig också! Får paketet på måndag! Jippee 🙂

 5. Så roligt att läsa om er, en riktigt bra artikel med fina foton:-)

 6. Så roligt att läsa om er, en riktigt bra artikel med fina foton:-)

 7. Anonymous says:

  Ja det är ju nästan samma avstånd som till New zealand … :=))

 8. Lena says:

  Härliga bilder på er tillsammans med din mamma! Ta hand om varandra o kramas mkt när ni träffas!

  Soliga hälsn. Lena

 9. Great! Thanks for post

 10. chat says:

  thanks good post

 11. How did Google start making their money before Google went public 2005?

 12. I enjoy reading Your helpful blog! Check this helpful infos regarding Egypt real estate and Egypt property Thanks!

 13. video izle says:

  Great! Thanks for post

 14. blog home says:

  I have in no way imagined that it will end up my addiction to read posts because it is so much overpowering.

 15. ie: Have I missed any?, propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, 80857,

 16. ktebus says:

  95u3iS wqzwqnfnzeqh, [url=http://ylpblotqmffr.com/]ylpblotqmffr[/url], [link=http://qzzjoohlogkl.com/]qzzjoohlogkl[/link], http://jucpkiuvybkz.com/

 17. anafranil uk says:

  Write a post about leaving comments, buy amoxicillin online, >:],

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *