INVIGER NY MORGONROCK & PARFYM!

Casa Gizmolina Oslo

Mina kära bloggvänner! 

Alltså ni är ju bara helt underbara!!! jag älskar att ni sätter igång att kommentera saker jag skrivit i kommentarerna, som tex det här med lokala butiken som jag inte alls är speciellt förtjust i ( och tusen TACK till dig som skröt av Kygo Life! din kommentar har jag skickat vidare till teamet och de blev så glada!).  Att bloggen är så levande är pure happiness för mig! och alla trevliga fina kommentarer & feedback (ser att vi är många som inte är så förtjusta i utekatter…) jag fått senaste dagarna… Jag är så otroligt TACKSAM över att jag har er bloggvänner där ute.  Ni kryddar mitt liv och gör det xtra glittrigt!

Och idag fredag!, FRIYAY, friday.. kärt barn har många namn, och fredagskänslan är verkligen magisk.  Även om både jag och Johanna konstaterade att veckan gått så fort att det känns mer som typ tisdag… och vi hade faktiskt mer fredagskänsla igår! så snurrigt. Ha, ha. Men fredag it is och i kväll ska hjärtat på Kalas och då blir det middag + basket tillsammans med vänner för mig & JIG (han landar i LLA i kväll), men det är bortamatch så vi kommer att se den på skärmar på en sportbar. Funkar det också! 🙂

Åh det tog emot att lämna dessa godsaker i Oslo…  Lyckliga ni som bor där och kan gå ut och shoppa pioner inför helgen… denna vackra blomst som vi bara får njuta en kort period varje år. 

Och här står jag och morgonfixar mig dagen efter bröllopet, så där lagom dagen därpå… Men det hjälper verkligen att ha vippe extensions, för när man ser sminkad ut då man vaknar, ja, då känner i alla fall jag mig piggare! Och inför min Oslo weekend så shoppade jag en ny ljuvlig morgonrock, som är så där lång och skön och så pass fin att man kan gå ut på terrassen i den och äta frukost…  Och du, nu ser jag att Indiska har -25% rabatt på allt för medlemmar hela helgen (dagens tips!!), och jag som shoppade morgonrocken när de hade -20%… aldrig lyckas man fånga bästa priset nuförtiden… hopplöst, ha, ha. 

 

uppdatterar strax med fler pics… ! 

Jag bloggar parfymen i ett eget inlägg senare istället!

 

Nu tar vi tillvara den här strålande vackra dagen och fyller den med festliga stunder!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Oslo | 7 Comments

7 responses to “INVIGER NY MORGONROCK & PARFYM!”

 1. Katarina says:

  Vad fin morgonrock! Vart gör du dina naglar? De så g riktigt fina ut. Kram

  • Tusen tack Katarina! 🙂 Den är inte bara fin, den är dessutom super skön eftersom den är lång… ! Och vad kul att du gillar mina naglar! jag har äntligen!!! efter 2,5 år i Luleå hittat en super duktig nageltjej här i stan. Hon heter Moa och jobbar på Rosenday Spa och jag kan varmt rekommendera henne !

   Njut din dag! Kram! 🙂

 2. T says:

  Jag gillar alla katter
  Utekatter som innekatter. Det är väl ägarna man kan bli tokig på ibland. De ägare som inte tar ordentligt ansvar för sina djur i form av försäkringar, steriliseringar, chipmärkningar och pälsvård, fästingar, bra mat osv. Det är ju knappast kattens fel om sånt brister.
  Om det då kommer en katt och bajsar i min rabatt eller sätter sig på min ljumna motorhuv en kall vinterdag spelar ingen roll tycker jag. Vem ska jag då skälla på när en fågel bajsar på mina nya altanmöbler, en fluga som prickar ner mina fönster, rådjuren som äter alla mina knoppar osv?

  • Jag tycker att det är lite knepigt att jämföra utekatter som en ägare köpt för att sedan släppa ut… med fåglar och rådjur som lever fritt i naturen utan ägare… så här håller jag inte riktigt med dig T.

   Men jag delar din åsikt om att man kan bli tokig på djurägare, oavsett vilket djur de har, som inte tar hand om sina djur.

   Önskar dig en fin dag! Kram! 🙂

   • T says:

    Vi får agree to disagree på den. Katter är ett vilt djur som människan i många länder domesticerat. Att ändra en katts genetiska vilja att springa, klättra och jaga är inget man gör på några generationer. Därför tycker jag att katter ska få vara ute om de visar vilja för det. Ha en fin kväll

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så snygg morgonrock, matchade klänningen du hade haft kvällen innan så fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *