Invigningen av Lexington Concept Store!


Här är jag tillsammans med 3 fabulous girls:  Anette som har agenturen på Lexington Clothing (tillsammans med Cecilia), tjejen på sängen är butikschefen och hon till höger om mig heter Kristin och hon jobbar på Lexingtons PR-byrå (Presskontakterna) där jag ofta är och “plockar” till mina uppdrag. P.S jag tycker att säng-gaveln är hur FIN som helst !

Jag är så glad att jag tog mig en tur innom invigningen av Lexingtons nya Concept Store som öppnat på Steen & Strøm igår för OH MY ! vilken FANTASTISKT FIN butik det är !

För en “Lexington lover” som mig så var det bara helt underbart att gå runt där inne…   Hela butiken är otroligt smakfullt inredd och de har lyckats skapa en känsla av att man som kund är “hemma hos Lexington” i tex detta vackra hus:


Vacker reklam-poster som hänger på en vägg i butiken. Jag tackar inte nej till ett sånt hus om någon undrar?! 😉

När jag startade min butik Gizmo & Co så var Lexington ett av de första märken som jag kontaktade eftersom jag älskar deras produkter och stilen de representerar och jag sålde deras FINA produkter i min butik i alla år så Lexington har en speciell plats i mitt hjärta…


Välkommen till mitt nya sovrum ! 😉 


Höstligt & fint ! Jag fick lust att krypa upp och mysa i sängen…


Oss girls in the kitchen . Hela butiken ger som sagt en härlig “hemma-hos” feeling.


Hur mycket fint som helst hittar man på dessa hyllor…


Lexingtons barnkollektion är bara helt UNDERBAR!  I love it !  Johanna sover i Lexington varje natt och jag fick lust på de nya sängkläderna med broderade stjärnor på till henne…


BabyMYS ! Jag gillar de nya 50*50 kuddarna med sjärnor på. Vill ha i rosa till Johanna…

Jag blev SÅ inspirerad att shoppa NYA sängkläder, nya “prydnadskuddar” och nytt till köket… Gillar verkligen konceptet och jag tycker att det är så coolt att det är SVENSKT !

Till sist så kan jag avslöja att jag snart kommer att presentera en TÄVLING i samarbete med Lexington Clothing så håll utkik ! 😉

Tusen TACK för en trevlig kväll och stort LYCKA TILL vidare med butiken !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Invigningen av Lexington Concept Store!”

 1. Åh, vilka fina saker!

  Ha en bra dag!

 2. Josefine says:

  ALLT är SÅ fint!!

  Tänk om man kunde trolla och vips var det hemma hos oss 😉

  TACK för mysig kommentar. Vi kör pyjamas och MYYYS idag. Lunch next week är ett must.

  Puss & Kram världens bästa Mamma!

 3. Sara L says:

  älskar lexington! 🙂

 4. Alexandra says:

  Åhhhh…dit vill jag också! Vilket himmelrike för en New England-fantast!! Tror vi måste ta ett studiebesök dit jag och min kollega! 😉 Ha en strålande helg! Kram Alexandra

 5. Weronica says:

  Vissa saker dem har tycker jag är fina, men jag gillar inte deras stjärnor eller när det blir för mycket av logon 🙂

 6. Linda says:

  Tack för du delar med dig av denna underbara inspiration! Love it!

  Är alltid lika trevligt att titta in här hos dig!

  Ha en underbar helg!

  Kram Linda

 7. Daniel says:

  åååh vill bara hitta en sexig kille å fnittra å busa i dom sängarna!!!!

 8. Kristine says:

  Takk for din inspirasjon!! Elsker Lexington og deres butikker. Bildene du viser er skikkelig inspirerende 😀 TAKK 😀 Super blogg – spesielt glad når du viser interiørbilder.Du må si ifra hvis din venn Randi får seg blogg.Elsker stilen hennes også,nydeiligt hus. God helg til deg og din Johanna. Her perles det og lages smykker og armbånd.Min lille 3-åring syns det er stor stas,og det er flott for utviklingen av pinsettgrepet mm. Takk igjen for flotte bilder!! Hit må vi neste gang vi er i Oslo! Nyt helga! Klem :d

 9. j says:

  vem vill inte ha det huset??? weiii..

 10. Wenche says:

  Om en mnd skal jeg faktisk til Oslo, og da skal jeg absolutt innom den butikken, takk for tipset!
  Blir forhåpentligvis med sengklær hjem igjen:)
  Vet du når julekolleksjonen kommer?

 11. Petra says:

  Vet du hur mycket spjälskyddet kostar?

 12. henny says:

  hejsan!
  snygg blogg, kolla in min blogg som också är snygg!
  http://www.mhmat.blogg.se
  http://www.mhmat.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *