IS THAT A BAT IN MY KITCHEN?

1900024_10152372308960796_5627678362656190850_n

Det börjar se ut som halloween i Casa Gizmolina… och de fina fladdermössen har Johanna gjort.

Mooorning snyggingar!

Solen skiner från en vackert klarblå himmel och köket är fullt av fladdermöss. Vilken onsdag! 🙂

Och igår hade vi en riktigt mysig middag & halloween-verksted här hemma tillsammans med kära vänner. Det var 2:a dagen på raken som vi pysslade ihop spindlar / edderkopper & fladdermöss / bats (första dagen hade J med sig en söt kompis hem från skolan) och fladdermössen gjorde vi både så som ni ser på bilden, dvs en och en hängande från taket och! som girland. En super fin girland som jag fotade men så blev det något fel på min telefon så bilden fastnade inte och nu bor girlanden i ett annat hem… Men, vi ska göra fler så jag kan visa och tipsa senare. Om ni vill?  Och edderkopparna då? Ja, det är dem ni ser på bilden av dukningen.  2 kul & uppskattade pyssel som jag varmt kan rekommendera!

1234160_10152375109755796_170697336466448615_n

Jag fäste coola stickers på flaskorna från IKEA som jag köpte till J´s 8-års kalas och dukade med orange, svart & vitt. Spindlarna pysslade Johanna ihop i måndags. (de kan även användas som  tex plaseringskort).

1979583_10152376608065796_3739820209463844739_n

Underbar bild av söta vänner som “fiskar”  uppifrån toppen av J´s våningssäng med de fladdermöss / bats som de precis pysslat ihop. 

604102_10152376598150796_199800235382978073_n

De vita vimplarna åkte ner i går kväll (köket är a work in progress inför fredagens fest) och där sitter nu en till lina med pom pom´s och fladdermöss. Och Johannas outfit är ett tips! Kommer från Lindex.

11376_10152376606630796_2356636999706510890_n

Close up på dukningen. Jag har klistrat fast en stor griffelsticker över hela tallriksunderlägget så att man kan teckna på det. 

Nu ska jag köra på här men jag kan gärna fota och visa er vad ni behöver för “ingredienser” för att fixa bats & spindlar om ni vill det? I så fall får det ett eget inlägg senare idag för det passar ju utmärkt att köra halloween-pyssel med kidsen till helgen tex.!

Nej, bäst att fixa lite frukost nu och sen väntar en kontorsdag på mig innan jag ska iväg på ett Lexington event.

Önskar dig en amazing onsdag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “IS THAT A BAT IN MY KITCHEN?”

 1. Karolin says:

  JAAAAA jag behöver all inspiration jag kan få! Ska köra inom IKEA ikväll tänkte jag och till helgen ska vi ha vårt första halloween party. Min äldsta pojke är nu 4 år så det har inte varit tal om det innan men verkar ha blivit så mycket större nu. Det enda han och lillebror pratar om nu är godisfyllda halloweenpumpor och spöööken 🙂

  trevlig lillördag!

 2. Nina says:

  Jag blir sååå imponerad av dej! =) Du är ju helt otrolig, vad fint det blir och att du kommer på allt det där.

  Jag älskar att komma på såna fester, men tyvärr har jag inte varit på en sån än hihi. Men jag brukar lägga krut på kräftskivan som vi har varje år och mina vänner brukar gilla det. Jag hoppas att dom snart kommer börja göra samma sak, för det är ju så mysigt och man känner sej så välkommen.

  Johanna kommer verkligen ta efter dej med såna här dukningar med mera. För jag har tagit efter min mamma =)

  Ha en jätte toppen dag idag! Kram

 3. Kristine says:

  WOW, så DYKtIG du er, og så gøy å ha ei hel Halloween uke og middagsgjester. Supert tips! iMPONERT 🙂

  Om du har tid, så er det supert med Halloween tips. Du er jo så utrolig flink og har så mange fine og inspirerende tips. Du er dyktig!

  Min 8-år gamle jente syns også det er kjekt å se disse bildene. Vi har skjørtet, spindelvevstrømpebukse og flaggermusdiademen fra Lindex. Min jente gleder seg utrolig til fredag og Halloween. Det tror jeg J også gjør. Det blir kult å få ha Halloweenfest med vennene. Lykke til med innspurten 🙂

  Nyt onsdagen 🙂

  Klem K

 4. Merete says:

  Så kult med all Halloweenpuslingen! Du er jo en supermamma!
  Happy Halloween!

  Klem

 5. Frida says:

  Men hur smart var det inte med griffeldekor som tallriksunderlägg! Bra tips! Kanske hjälper det barnen att sitta stilla lite längre vid matbordet 😉
  Tack för en inspirerande blogg! Kram Frida

 6. Emma says:

  Tack ja gärna! Mer tips! Älskar dina fina dukningar och partyn. Du är en förebild! Superduper duktig!
  Hoppas festen blir allt vad J drömt om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *