ISABEL MARANT POUR H&M.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon mina solstrålar!

Vad underbart det är med vintertid! Johanna vaknar, pigg, klockan 07 och vill stiga upp direkt vilket resulterar i att vi är klara hur tidigt som helst och går iväg till skolan utan minsta stress.  En perfekt start på dagen med andra ord! Och sen toppade jag den med att ta en joggingtur i parken. Härligt, härligt! 🙂

Men nog om idag, nu ska jag backa bandet lite till fredag för då var jag inom H&M´s showroom och fick ta en exklusiv titt på hela Isabel Marant pour H&M kollektionen och girls: den är amazing!!! Massa snygga plagg som med glädje får flytta in i min lilla walk-in-closet och krydda min höst/vinter…  Knipsade så klart en del pics då jag minglade runt så:  enjoy!

Den här bilden är från torsdagens Isabel Marant pour H&M visning i Paris. Älskar stämningen i bilden!

Vi hälsades välkomna av dessa snygga H&M girls som var klädda från topp till tå i kollektionen. Blusen som Vibeke , till vänster, har på sig är ett av mina favoritplagg! och i samma stoff finns det även en kjole / klänning som var hur fin som helst!  Och check skinnbyxorna som Vibeke matchar med… super coola! de finns även i vitt.  Sen gillar jag basic plaggen…och kjolen som Susann, i mitten, har på sig är också riktigt fin!

Blonde / spetstoppen och de vinröda byxorna är ett par av mina favoriter.

Och Johanna hittade direkt ett favorit plagg hon också: shortsen! de är kanske i största laget för tweens kollektionen startar på size 134 . Men hon växer ju så fort så de kan shoppas och sedan ligga i klädskåpet och vänta… 

Jag fick muta hjärtat att bli med så strax efter den här bilden blev det en tur till lekebutiken…. 😉

Kollektionen lanseras i utvalda H&M butiker + online den 14 november. Någon som tänker köa?

Nu har jag typ 1 miljoooooon saker att ta tag i här så bäst att logga av och f.o.k.u.s.e.r.a.

Önskar dig en strålande tisdag fylld av positiv energi!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *