IT´S A NEW WEEK.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

G.o.d.m.o.r.g.o.n. darlings!

Jag kom precis hem från en power walk i parken och det är ju bara ett helt fantastiskt väder! nästan så att jag hade kunnat gå utan jacka, så varmt är det, och inte en snöflinga har vi sett här i city ännu trots att det är den 4 november.  Bara att njuta det så länge det varar! 🙂

Och vilken trevlig helg vi fick trots att den startade utan några som helst planer! hoppas att du också sitter där med härliga minnen från dagarna som gått och att du är klar för en ny spännande vecka?!

I fredags var jag och fixade håret hos Hendrix Hair. Mina extensions hissades upp också färgade vi utväxten och det bästa med att få håret stylat på en fredag är att det håller heeela helgen och jag slipper avända tid till hårfix. Och nej, jag är inte flammig i ansiktet, det är solen som strålar in och skapar skuggor… 😉 

Ska ta och hoppa i duschen nu så jag önskar dig den b.ä.s.t.a. måndagen och du, ett tips är att skriva en lista över vad du har som mål att prestera den här veckan. Sen följer du upp den och stryker allt du får gjort så att du kan ta helg med gott samvete på fredag!

H.A.P.P.Y. new week !!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “IT´S A NEW WEEK.”

 1. Tone says:

  Hei

  Lurer på hvor du har kjøpt den fine discokulen?
  Takk for inspirerende blogg 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för peppande feedback! nu blev jag glad! 🙂 Den fina discokulan har jag shoppat hos Toys R´Us! Ett perfekt julegavetips! Happy måndag!!! Klem!

 2. Trine says:

  Herlig å være hos frisøren. Hvilken fin genser du har på. Hvilket merke er det??
  Strålende mandag til deg⭐️

  • gizmolina says:

   Ja det är alltid lika mysigt med egentid hos frisøren! 🙂 Och tack snälla för komplimangen! Min genser kommer från By Malene Birger. Önskar dig också en strålande måndag ! Klem!

 3. Trine says:

  En ting jeg lurer på.. Snakker din datter svensk..altså bruker hun svenske ord til daglig?
  Jeg jobber i skoleverket og har to barm med en svensk forelder. Det ene barnet snakker ikke svensk i det hele tatt på skolen, mens det andre blander veldig og har svensk toneleie.
  Spør bare for gøy og ikke noe annet 🙂

  • gizmolina says:

   Min dotter snakker bara norsk. Men, den sista tiden har hon blivit mycket mer tvåspråkig så ibland, då hon är hemma med mig, svänger hon om helt och snakker svensk. Och för mig som är svensk är det ju bara såååå mysigt när hon gör det och dialekten blir den sötaste 😉

   Men i skolan, och med vänner, så snakker hon 100% norsk.

   Klem !

 4. Lena says:

  Spännande med språk, pratar du svenska med Johanna och hon svarar dig på norska, eller pratar du också norska med henne?
  Tack för en mycket härlig blogg, är imponerad över att du hinner lägga ner så mycket tid på att skriva och ge oss bilder och inspiration. Tjänar du pengar på din blogg, och hur ska man göra ifall man själv vill blogga och kanske tjäna en peng?
  Ha en fin em.
  Kram från Lena. A

  • gizmolina says:

   Ja visst är det spännande med språk! 🙂 Men jag hade väl aldrig kunnat drömma om att jag skulle ha en dotter som pratar ett annat språk än mig…. så visst kan jag önska att hon pratade svenska ibland 😉 Själv pratar jag svenska, men det blir en hel del “svorsk” eftersom både min sambo och min dotter pratar norska… också har jag ju bott här i 13 år så jag blir väldigt på verkad.

   Och tusen miljoner TACK för fantastisk feedback! den värmer! 🙂 Tyvärr tjänar jag inte så mycket pengar på bloggen som jag skulle önska… Om du vill blogga och tjäna pengar så är A & O att du har mycket trafik.

   Önskar dig en underbar kväll! Kram!

 5. Anna says:

  Älskar dina Dagens Tänkvärda, dom är så ofta Spot On på vad jag behöver tänka på..! 🙂 Hoppas du får en härlig, produktiv vecka! 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. ! 🙂 vad kul att du gillar dom! Jag väljer de med omsorg efter vad jag behöver peppa mig själv med varje dag . Önskar dig också den bästa veckan fylld av positiv energi !!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *