IT´S A NEW WEEK.

Dagens tänkvärda.

Goooodmorgon sweeties!

Då är vi igång med en ny vecka och det känns som att det strax är fredag igen så nu ska jag ta tillvara veckans dagar och se till att jag kan känna mig stolt över allt jag presterat när helgen kommer!

Det var föresten lite småjobbigt att glömma J´s täckbyxor hemma på morgon så jag måst strax ta en walk upp till skolan, igen!, så att hon har dem till friminuten. Jo, rast heter friminut på norska. Så då vet ni det!  Och nu kom jag på att jag glömt matteboken som ska packas in i papir också. Hej och hå, minnet är inte alltid med kan jag säga… 😉

Ballonger är m.a.g.i.s.k.a.…. they make me VERY happy !

Jag håller med Solveig i förra inlägget om att det är ett mysterium hur denna super duper s.n.y.g.g.a. poncho kan finnas kvar på -50% salg/rea i in webshop?  Den är den finaste och perfekt till vårvintern vi har i sikte ! och färgen… I love it !!! 

Nu tar vi tag i veckan girls !  Pepp, pepp !!!

Happy måndag !

P.S jag har endast kvar 1 st bluse style nr.329 från Odd Molly i butiken och den går inte att få tag i mer för den är tom på lagret i Sverige. Bara så att ni vet… ! den jag har kvar är i size 2.

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “IT´S A NEW WEEK.”

 1. Titti says:

  I love pink…men tror tyvärr inte den skulle användas så mycket av mig!!?
  Kram Titti fortfarande i lovely Huay Yang.
  Var till Hua Hin idag för div. shopping….puh så mycket folk överallt!!

  • gizmolina says:

   Jo men klart den skulle användas ! 🙂 och tänk så skön att ha på långa flygresor istället för den där fula lilla filten man får …. ! Men alltså det låter ju bara helt amazing att vara där nere i värmen. Njut dina dagar ! Kram ! 🙂

 2. Jennifer says:

  Ballongbilden är underbar :). Hoppas måndagen varit bra! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Jag har bloggat den förr och jag kommer säkert att blogga den igen för den är som sagt underbar ! 🙂 Och jo, tack, min måndag var bra. Hoppas att din också var det ?! Kram !

 3. Johanna says:

  Ja ballonger är ju bara för underbara!!! Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *