It´s a small world!

Allmänt

168397-350

Odeon är verkligen ett bäbis ställe på dagtid. Bakom mig och hjärtat på bilden står Guri och henne söta Filippa ligger i vagnen och sover. Så "it´s a small world" här där vi bor… man möter alla överallt.. 

Idag säger tex en svensk servitör till mig: " Men du – dig känner jag ! men jag vet inte hur eller varifrån?" och jag tittar på honom och tänker samma sak men kan verkligen inte placera?! Men så kom jag på; han jobbade på Nobilis (ett annat ställe likt Odeon) på den tiden då jag var där hur ofta som helst… 2004…  Och nu var han plötsligt tillbaka i Oslo för att jobba 3 månader. Så som sagt – världen är liten! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “It´s a small world!”

  1. Jessica says:

    Ni är alltid SÅ fina du och din söta Prinsessa !!

  2. AnnaStina says:

    Å, tack vännen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *