It´s friday!!!

Allmänt

Webcam igårkväll. Jag vill visa er mitt nya super fina halsband  i plexiglas från svenska Cooee. Det passar perfekt till sommarfester och är en fin veninnegave.

Hello darlings!

Åhhh vad det är härligt med fredag!! Eller hur? Helt klart veckans bästa vardags dag! 🙂  Och idag  kryddas min dag av sommarfest i Johannas barnehage så i eftermiddag ska vi få se J och hennes kompisar sjunga. Det ser jag verkligen fram emot!  🙂

Jag älskar fjärilar och har matchande örhängen också.

Min dag är crazy hektisk så nu ska jag skynda vidare. Önskar dig en FAB, FAB, FAB freeedag och lyssna på den HÄR så får du partyfeelings! 🙂

KrAmAR!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “It´s friday!!!”

  1. Lena i Uppsala says:

    Hej sköna fredag!
    Snyggt med fjärilar – det är så somrigt. Låter härligt med sommarfest på förskolan och visst är det gulligt och rörande med barn som sjunger för stolta föräldrar som får en tår… Ta vara på tiden med ditt lilla hjärta och ta del av hennes utveckling här och nu. Hoppas ni får fint väder och en trevlig fest.
    Kram,
    Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *