IT´S FRIDAY!!!

Allmänt

Gårdagens = blus från Line of Oslo som du hittar i min webshop, kappa från Kiman Woman (märke: Paul & Joe Sister), jeans Never Denim (Bik Bok), väska Marc by Marc Jacobs ,skor Converse (finns hos nyöppnade Nilson shoes på Karl Johan) och solbriller Marc Jacobs.

Heeey darlings & H.A.P.P.Y. fredag !!!

Jag har varit så inne i jobbingen att jag helt missat vad klockan är ? så därav min tysnad.  Har fyllt på webshopen med varor från butiken i Vibesgate och kickat igång ett HAPPY-SPRING-SALE med 30-50% rabatt på utvalda skatter så jag säger bara: klick, klick…. !   Du hittar bl.a. en lovely cashmeretröja från Custommade där och mina svarta favorit jeans från Replay… så check it out !

Ha ha. Se vad jag hittade i min kamera på tfn!  Lilla J har tydligen stylat ett foto av mitt nya halsband. Sötisen.  Och du har väl inte missat att du kan VINNA ett likt halsband? Du hittar tävlingen HÄR.

Önskar dig en riktigt FIN fredag och tänk så LOVELY med helg ! igen ! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “IT´S FRIDAY!!!”

 1. Milla says:

  Hej! Vad har du för färg på dina converse? De ser så härligt rosa ut? El är det jag som inte ser färgen riktigt, så smått med mibilen 🙂

  • gizmolina says:

   Jag bloggade färgen häromdagen 😉 Den heter : raspberry och är verkligen hur fin som helst ! framförallt nu, s/s -13, då det är så mycket corall, rosa, hallonfärgat etc… Hoppas att du får tag i de ! Happy weekend !!! Kram ! P.S, du ser bättre bild av skorna i blogginlägget 25:e april som heter : Nilson Shoes Grand Opening.

 2. Milla says:

  Tack så mkt för svaret, ska kika in dessa! 🙂 trevlig helg till dig med! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *