IT´S OFFICIALLY AUTUMN.

…hoppas! 

Morning girls!

Då har hösten plötsligt gjort sin entré och jag ä.l.s.k.a.r. det! 🙂

Det regnar, blåser lite, löv dalar sakta från träden mot marken och är så där härligt kyligt ute så på morgon var det både Hunter på fötterna och paraply i handen. Och sen, på väg hem från skolan,  så såg jag att de stod och blåste bort löv från slotts allén så jag gick bort dit och knipsade pics.  Det är verkligen underbart att ha den vackra slottsparken rakt utanför dörren och jag blir harmonisk bara av att kliva in där…

Försökte fånga alla löv som flög i luften när de blåste bort dem från asfalten… det gick väl sisådär… borde haft med mig min Canon

Jacka Lindex, jeans Abercrombie & Fitch, skor Hunter och väska Marc Jacobs.

Nu ska jag ta en dusch (sov lite länge på morgon…) och sen väntar kontorsjobb + myslunch med en kär vän för att fira min dag lite i förskott (yes, min dag i morgon!) innan jag hämtar J.

Ny vecka nya möjligheter – nu kör vi girls !!!  🙂

LoVe!

P.S ser att Anders Bagge har inrett studion hos Malou (hennes program Efter Tio har premiär idag). Jag hade i.n.g.e.n. aning om att han höll på med sånt. Hade du? 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “IT´S OFFICIALLY AUTUMN.”

  1. Marlen says:

    Hej
    Undrar vad din väska “heter”- Marc jacobs …?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *