It´s time for a change…!

Måndag runt kl.13. I samma kläder som vi rest i gick vi på besök till dagis (J ville dit d i r e k t då vi kom hem) och plötsligt hade vi höstlöv istället för sand under fötterna… Ugg´s är föresten bästa res-skorna! vi är barfota i dem och kan vifta med tårna och slipper frysa…

Godmorgon solstrålar!

Idag kickar vi igång dagen med en NY bakgrund här hos Gizmolina!! 🙂  Som ni säkert kommer ihåg så frågade jag er hur ni önskar att den ska vara för en tid sedan och jag landade i att den får vara ljusrosa. I alla fall en stund… så får vi se sen… Min heading blir också ny snart för det känns som att det är time for a change…! 🙂  och det passar ju fint nu då vi även går från sommar till höst (nya höstkläder ska in, sommarkläder ut) och jag dessutom snart öppnar min butik. Var förbi lokalen en sväng igår och det hade kommit sååå mycket F.I.N.T. från Valerie & Odd Molly!  Bl.a. några fantastiska klänningar…!

Prio 1 = Johannas rum så igår packad jag upp ett gäng kartonger där inne. Och en sak är säker: belysningen i rummet är A & O för att skapa härlig stämning och den fina tårtlampan (från Sprall) är bara underbar. Den “gör” rummet!

Just nu sitter jag på café och myser och höstsolen strååålar ute. Jag har på min min härliga poncho från O.M. idag och matchar den bl.a. med PrimeBoots (från Creative Lounge). Johanna skulle ta en bild av mig på morgon men plötsligt tog batteriet slut så dagens outfit kommer senare… På min att-göra-lista idag står bl.a. hämta hem Gucci (saaknar honom!),  IKEA,  R.O.O.M. + styling av en Mor & Barn sida till Kamille och jag känner mig verkligen suuuper inspirerad!!! så girls, nu kööör vi ! 🙂

HöStKrAmAr!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “It´s time for a change…!”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  Tårtlampan är helt underbar, lycka till 🙂

  Mvh, hulda / http://www.islandsmamma.se 🙂

 2. Jag beundrar dig för att du lyckas hålla så många bollar i luften OCH flytta samtidigt. Mitt hem är min borg och är det inte ordning där funkar jag inte alls 😉
  Jag hoppas att du får en bra och kreativ dag och se till att ladda det där batteriet för nu vill i alla fall jag ha mera bilder… KRAM

 3. Linda Ohlson says:

  Vilken fin lampa!! Hoppas packningen för flytten går snabbt för det är ju en hel del lådor som ska packas och gå igenom haha fy kommer ihåg och i slutet slänger man ner allt 😉

  Ha en härlig dag fina du!

  Kramar Linda

 4. Mrs Moet says:

  Å så skönt att slippa den bakgrunden du hade. Detta är så mycket bättre och passar mer för en businessbrud som dig!
  Blir skoj att följa din inredning nu framöver.

  Ha en fin dag!
  Kram Åsa

 5. Casaofmia says:

  Fin bakgrund! UGGs är riktigt härliga, håller med. Spännande tid sugar framför dig kram

 6. Miss.Gizmolina says:

  Ni ger mig energi med era fina kommentarer! Tack! Sitter i bilen nu, på väg till IKEA! 🙂 Kraaamar till er! 🙂

 7. Kom att tänka på… du skulle ta och sätta en av de bilderna på dig och Johanna i svart som bild överst. Ni var ju SÅ fina på den! KRAM

 8. LuksusFellen says:

  Intressant post, så absolutt.
  Har ikke lest så mye her på bloggen tidligere, men kommer nok til å følge med her i fremtiden.

 9. Lena says:

  Underbar lampa! Har sett den förut i tidigare inlägg. Love it!
  Lena

 10. Hej! Jag bor i Oslo och är jättenyfiken på vart din butiker öppnar? tacksam för svar och tack för en mycket inspirerande blogg.

 11. Life by Tess says:

  Gillar bakgrundförändringen även om den gamla var charmig så känns detta lite mer harmonisk:)
  Hoppas få se inspo. av banrum som jag själv håller på att inreda:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *