IT´S TIME TO RISE AND SHINE!

Dagens pepp.

Godmorgon sweeties!

Gissa vad jag gjorde på morgon? Jag försov oss! Shit alltså… Men då jag föreslog att vi därför skulle droppa att dyka upp mitt i utegym (utegymnastiken) och möta upp efter 1:a timen istället så tvärnitade Johanna. Det var det absolut inte snack om! Hon skulle dit, så snabbt som möjligt. Och det är en av Johannas fantastiska sidor, hon är väldigt noga med tider, hon packar alltid kvällen innan hon ska resa bort, hon vill ha ordning och reda omkring sig (ja, ja, jag vet – skrivbordet såg inte klokt ut, men poängen är att hon inte gillar när det ser ut så, hon vill städa…) och hon blir galen om jag pratar med mat i munnen.  Lilla hjärtat.

Anyway – efter denna tokiga start så sitter jag här nyduschad och äter frukost nu och innan jag fortsätter att mumsa i mig min Skyr så vill jag önska er alla ett stort L.Y.C.K.A. T.I.L.L. med vad det än kan vara för utmaning du står framför. Kom i håg att hålla fokuspositiva tankar, att inte ge upp, att lyssna på din magkänsla… och, check denna quote:   Den inspirerar i alla fall mig!

“Now´s your time to fly and to shine and to rise up. This is your day to show all the world who you truly are!”

You goooo girl!!! Jag håller tummarna för dig! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “IT´S TIME TO RISE AND SHINE!”

 1. Sophie says:

  Tack för otroligt peppande ord som träffade mig rakt i hjärtat! De behövde jag just idag, i en kamp jag ska vinna. Livet! Tack för en fantastisk oas att kliva in i! Kärlek!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att mitt inlägg inspirerar och för fantastisk blogg feedback! Tusen tack Sophie! Nu gjorde du min morgon här! 🙂 Och jag håller tummarna för dig i din kamp. “May the force be with you” som de säger i Star Wars…

   Önskar dig en magsik dag! Kram!

 2. Tina says:

  Tack för din härligt peppande blogg! Jag behöver all pepp jag kan få just nu känner jag och även om inte dina ord är riktade direkt till mig så hjälper dom alltid till så jag blir positiv när jag läser dom. Så tack igen för en härlig feel good blogg! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för helt underbar feedback Tina! Nu blev jag riktigt, riktigt glad ska du veta. 🙂 Och så bra att mitt inlägg fick dig att tänka mer positivt, det var liksom det som var meningen… Vi går alla igenom tuffa perioder i livet men det brukar, som tur är, alltid ordna sig till slut… Så pepp, pepp!!!

   Önskar dig den bästa tisdagen fylld av lyckliga stunder! Kram!

 3. karin says:

  Finaste du

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *