IT´S A BEAUTIFUL DAY…!

 

Idag visar sig verkligen vintern & Luleå från sin vackraste sida. Det är strålande soool och så krispigt, glittrigt vitt att det ser ut som ett vykort / postkort utanför fönstret… !  Därför var jag bara tvungen att ta mig ner på gården för att knipsa några bilder men alltså du skulle sett mig på vägen dit. Jag höll på drunkna i snön för det har kommit helt sjukt mycket sista dagarna! så ja, att jag tog mig tillbaka in i huset är inget annat än ett mirakel! Ha, ha.

Hörde jag insnöad, eller?  Check den “vall” som vinden gjort sista dagarna. Ser ut som att vi bor på en alptopp, typ… 

Om jag fick tömma skorna på snö och byta byxor då jag kom in igen….? ehhh… 

…ja!  Alltså hjälp vad kallt det var om fötterna OCH benen. Ha, ha. Don´t try this at home säger jag bara. 

 

Nej, nu ska jag checka flygbiljetter till något varmt, snöfritt ställe. Ha, ha.  😉

Njut dagen vidare!

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “IT´S A BEAUTIFUL DAY…!”

  1. Lena says:

    Jisses vad snö….. dags att plocka fram skidorna snart kanske 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *