IT´S ALL IN THE DETAILS…

21013739_10154737599800796_2756148690545440316_o

Smygfotade J då hon sladdade upp mot klassrummet på morgon. Hennes dagens = skinnjacka Lindex, jeans Kapp Ahl (en favorit modell som nu kommit i en cool höst-style), skor Din Sko, ryggsäck från Converse shoppad i Thailand och JoJo Siwa bow (efterlängtad födelsedagspresent). 

Skoldag 2 – check!  och nu pågår playdate här hemma. J har en söt klasskompis på besök och nu då de sitter och tittar på film så ska jag passa på att sticka iväg ut och fixa ett par ärenden.  Det är genast mer körningar  p.g.a. skolstarten och jag älskar verkligen att köra bil. När jag cruisar runt så lyssnar jag alltid på bra musik (mest radio, NRJ, men när jag inte gillar musiken, eller det är reklam, så kör jag CD´s. Oh yes, jag köper fortfarande CD skivor. Ha, ha.)  pinsamt högt, och sjunger med i alla favoritlåtar!  🙂

21013923_10154737613515796_2543954027265877157_o

Out and about….!  Och ja, jag har världens största nyckelring med både discokula, tassel och ananas så att jag alltid ska hitta den i väskan och min unicorn den sprider härlig doft i bilen.  De glittriga skorna är shoppade i L.A och mina Gucci accessoarer makes me happy! 

Önskar dig en riktigt fin dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt, Dagens outfit. | 8 Comments

8 responses to “IT´S ALL IN THE DETAILS…”

 1. Elin says:

  Hvor har du kjøpt unicornen som dufter godt? Så søt

 2. Astrid says:

  Bloggen din er så herlig Du er ett herlig positivt menneske Så herlig å lese alt du skriver og nydelig katt dere har fått igjen Nyt og Carpe Diem Klem fra Oslo

  • gizmolina says:

   Åh nu gjorde du verkligen min morgon här Astrid! Tusen miljoner TACK för magiskt härlig & peppande feedback och otroligt f.i.n.a. ord! 🙂 Och ja, lilla Gizella är verkligen helt nydelig… just nu ligger hon bakom min skärm och sover…zzz… efter massa lek.

   Önskar dig en underbar fredag och en helg fylld av solsken och lyckliga stunder! Stor – tacksam – klem ! 🙂

 3. Camilla says:

  Hej!

  Jag vill gärna se vad Johanna fick mer i födelsedagspresent! Man får så mycket bra inspiration av dig. Speciellt kul eftersom vi har i princip helt jämngamla tjejer.
  Btw så har jag följt din blogg i nästan 10 år nu, och jag gillar den lika mycket än! Fortsätt att ge oss fina glimtar från din vardag blandat med shoppingtips, det är det jag gillar bäst.

  Önskar dig en riktigt fin helg!

  Kram Camilla

 4. Linda says:

  Håller helt med Camilla. Har läst din blogg sedan Johanna var liten. Älskar den fortfarande. Du är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *