IT´S MY BIRTHDAY…!

Allmänt

HaPpY BiRtHdAy to me !!!

Ja mina kära bloggvänner! idag, är det MIN dag och jag ska verkligen njuta den!

Även om det så klart känns både konstigt och trist att jag inte får fira dagen tillsammans med mina J men de ringde och sjöng för mig på morgon och jag fick nyss ett blombud på dörren med de vackraste rosor jag någonsin fått. Åh jag blir sååå rörd och är så otroligt tacksam över att jag har mina älskade JiG & Johanna!  Och i kväll har jag bjudit hem familjen på middag så nu ska jag göra det jag älskar mest: duka upp till födelsedagsfirande!

Och om du vill ge mig en “present” idag så skulle jag bli överlycklig om du kan skriva ner vilka ting / saker / känslor  du förknippar med “Gizmolina”. Alltså vad tänker du på då du tänker på min blogg?  Vad är det du känner att du tar med dig vidare i dagen efter att du tittat in hos mig? Om du skulle Gizmolina =   (vad skulle det stå här?) Och om någon sa “vad är det som gör att du följer Gizmolina´s blogg”? , vad blir då ditt svar?

På förhand tusen miljoner TACK för dina svar! ♥

 

Jag har inte ord för hur rörd och tacksam jag är över detta blombud som kom på dörren strax efter kl. 11 på morgon… JIG & Johanna, jag älskar er mest av allt!!!

 

Önskar dig en riktigt riktigt härlig 17:e september fylld av feelgood & happiness!

Och från hjärtat TACK för att du finns och för att du väljer att besöka mig! Det förgyller min födelsedag och strösslar glädje över alla mina dagar!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

60
Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “IT´S MY BIRTHDAY…!”

 1. Anna says:

  Hipp hipp hurra!!! Stort grattis på födelsedagen bästa AnnaStina <3 Önskar dig en underbar dag fylld med allt som gör dig lite extra glad i hjärtat 🙂

  För mig är Gizmolina lika med pepp, glädje och glitter! Men även inspiration, färgen rosa, vardagslyx, livslyx, kärlek, klokhet och värme. Blir alltid glad av att titta in här hos dig! Så stort tack för all härlighet du strösslar med!! 🙂 <3

  Grattiskramar i massor
  Anna

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för grattis och för fantastiskt FINA ord Anna! och TACK för att du svarat på min “present önskar”! Nu förgyllde du verkligen födelsedag! och jag sitter här med ett stort smil tack vare dig ! 🙂

   Önskar dig en magisk söndag och TACK igen för all din magiska feedback!!!

   Stor tacksam kram ! 🙂

  • Sofie says:

   Grattis på födelsedagen 🙂 För mig har Gizmolina alltid förknippats med vardagslyx, glitter, inspiration, feel good … Jag inspireras så ofta av dina gå bort presenter, dukningar etc och är så glad att du bloggar igen. Önskar dig en underbar födelsedag tillsammans med familjen.

  • Lilly says:

   N
   Inspiration och festlighet!

   Stort grattis!

 2. Berith says:

  Överkonsumtion

  • gizmolina says:

   Tusen tack för att du strösslar så härlig energi över min födelsedag Berith. Hoppas att det gör dig lycklig.

   Skickar goda tankar din väg. Tror du behöver det.

   Kram!

  • Sara says:

   Hipp hipp hurra på din dag! Jag älskar all inspiration och feelgood jag får här inne! Din positiva anda tar jag med mig när jag har läst dina inlägg!
   Ha en fantastisk dag!

 3. Anne says:

  Ballonger, svengelska och magi. Allt är magiskt i den här bloggen, t o m tisdagar. Jag menar, en kompostpåse kan bli magisk här om man hänger en ballong på den. Och strösslar med lite feelgood och kudos. Och det är såklart därför jag läser, för att det roar mig enormt. Från djupet av mitt hjärta; tack! Tack för att jag får vara med på denna magiska resa, mellan Oslo-Luleå, och med fil och flingor och vitt vin i loungen som krydda på moset. Livet är en fest varje dag med Gizmolina!

 4. Lena says:

  Stort grattis på din födelsedag. Hoppas att du får en riktigt fin och härlig dag för det är du värd.
  Jag förknippar Gizmolina med glitter och glädje. Positiv anda, fina idéer, livsnjutare, kärlek, vardagslyx och värme, vidare finfina presenttips, dukningstips, en blogg som jag helt enkelt blir glad och positiv att gå in och läsa.
  Hoppas att du aldrig slutar att blogga för din blogg får mig att må bra och bli på gott humör. Allt gott till dig och din familj. Njut vidare av dagen…. många kramar

  • Eva says:

   Stort grattis Gizmolina!
   Du gör vardagen till en fest!
   Följt dig i 15 år tror jag och tänker alltid på dig när jag ser fina paket, ballonger och vacker dukning!!
   Du inspirerar och gör mig glad!

   • Karin Widen says:

    Ett stort grattis på din födelsedag! Jag har läst din blogg sedan Johanna var pytteliten.
    När jag tänker på dig ser jag färgen rosa och att allt är ljust och fint kring dig. Du är driftig, påhittig, omtänksam, generös, vacker, modig, klok etc etc.
    Önskar dig den bästa dagen.
    Karin

 5. Alex i München says:

  Ha följt dig sen Johanna föddes och jag älskar all vardagslyx, allt rosa och att du har glimten i ögat.

 6. GRATULERAR lite i efterskott.
  Kramar.

 7. Pia says:

  Först och främst GRATTIS i efterskott !

  För mig är du ROSA ROSA ROSA kryddat md glitter !

 8. Marina Hansson says:

  Stort grattis på din dag!
  För mig är du GLÄDJE, POSITIV & GLITTER!
  Kram

 9. Kristin says:

  Inspirasjon, gullkant på hverdagen, positivitet, glede. Gratulerer med dagen 🙂

  • Kiia says:

   The little extra SPARKLE you throw in to make the life a little brighter ⭐️
   And this is a pure Feel Good page for me. Love the pink sparkle over here

 10. Elisabeth says:

  Grattis Grattis på Din födelsedag! Älskar att läsa din peppiga och positiva blogg! Ger mig inspiration som kvinnlig företagare, relationer, inredning mm

 11. Line says:

  Gratulerer med dagen som var, Rosa, gave inspirasjon og mye lyst fint interiør nå når alt er sort og grått!! Takk og takk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *