IT´S THE WEEKEND BABY!

 

Happy lördag sweeties! 

Vi girls tog en runda på stan efter att J slutat skolan igår, det är vår nya fredagstradition, och sen blev vi spontant bjudna på middag hemma hos fina vänner. Åhhh så underbart lyxigt sånt är!  och jag älskar spontanitet!!! Vi åt riktigt gott och jag, som är  katastrof dålig på att laga avancerad mat, (jag brukar säga att det är lite som att vara på Disneyland eller någon annan nöjespark när man kommer på middag hem till oss för det är en massa dekorationer och happenings, men maten är alltid bara “helt okej”, ha, ha.) fick lära mig något nytt! Nämligen att det är krydda på och pinne in som gäller. Ha, ha. Alltså snacka om att skrattfest om fantasin spårar… Ha, ha.  Men nu var det som sagt MAT vi pratade om, närmare bestämt kyckling filéer, som ska kryddas innan de åker in i ugnen med kött-termometer (eller vad det nu hette?) i. En sån har jag aldrig använt, i hela mitt liv, så ja, det blev väldigt roligt alltihop och idag ska en sån shoppas!

Efter middagen så gick på basket hela gänget och såg BC Luleå – Nässjö Basket, kom precis på att jag inte vet hur matchen slutade? för jag och J gick hem efter pausen för att få med oss Idol.  Och jag måste säga att det var helt OK att Noah fick åka ut men vi saknar fortfarande Erika, såååå trist att hon är ute tycker vi.  Har du någon favorit?  Också tittade vi så klart på Skavlan för att få med oss Kyrre & Myles innan jag somnade rekord tidigt för att vara mig, på en fredag. 🙂

Fredag betyder flower shopping och i helgen är det dessa godsaker som kryddar Casa Gizmolina. Sen är jag så otroligt glad i mina Ugg´s. Går alltid runt barfota i de. Underbart! 

Måste bara ge er ett par julklappstips från Glitter. Vi tittade i där igår och hittade dessa underbara mobilcover som är heeelt lik de cover vi shoppade i Thailand förra året!!  (allt kommer hit förr eller senare…). SÅ fina! och…

…den här super coola nagellack torken!  Jag beställde en helt lik till J på nätet för några år sedan och den används flitigt då J + vänner lackar naglarna här hemma. En perfekt julklapp!  (från Glitter).

Och det här blev våra gå-bort-presenter igår.  En julkalender till kidsen (de får öppna varannandag) och eftersom min vän B hade fyllt år sedan sist vi sågs så hade jag med mig en present till henne. Och i vanliga fall så använder jag aldrig en butikspåse som presentpåse men den här var så fin så jag kryddade den med en rosett och stack ner ett fint kort.

Och presenterna jag gav till B blir också julklappstips!  Notatboken med Holy Chic på i glitter är ju bara FAB! (kommer från Lagerhaus), disktrasan med bästa texten hittade jag hos Hemtex (perfekt att skicka i posten! väger ingenting…) och dessa doftsticks, alltså de luktar himmelskt gott!!! sen älskar jag texten…   oj, oj, nu måste vi åka, uppdaterar då jag kommer hem. (har 2 girls som veeeeeeerkligen vill åka in till stan nuuuuu). I´m back! jo, det står en riktigt, riktigt fin text på förpackningen till doftpinnarna, som handlar om att varje dag är en ny start.  Det gör det där lilla xtra till presenten… 

Ett glas i pausen på basketen tillsammans med min fina vän. Och ser du stjärnan vid mitt öga? Det är en super cool penna från Body Shop som “stämplar” en stjärna.  Måste nästan blogga den separat vid tillfälle för den är bara bästa julklappstipset! 

Alltså så himla knäpp bild.  Ha, ha, ha.  Men så här såg vi i alla fall ut igår.   J´s coola hood shoppade vi på GAP i London. She loves it! (lite Kenzo stil…).

Oj, nu ringde jIG från Bangkok där han är nu innan han flyger vidare mot H.K. och mitt i allt så kom även J´s kompis som ska vara här på playdate idag och själv sitter jag med hårrullar så ja, föräldrarna till J´s kompisar får verkligen se många sidor av mig. Ha, ha.  Nej, nu måste jag piffa mig färdigt här, sen ska vi en sväng på stan, eller jag ska köra in girlsen, jag får visst inte vara på stan samtidigt… så jag får väl vackert ta och åka hem då… och forbereda det pepparkaksbak som vi ska göra i eftermiddag.

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Julklappstips! | 4 Comments

4 responses to “IT´S THE WEEKEND BABY!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fina tips ska kolla in nageltorken. Så mysig fredagstradition. Önskar dig en härlig helg vi ska ha första julkalaset ho ho here we go 😉

  • Men åh så underbart med årets första julkalas! 🙂 Älskar att vi är flera som kör på nu! Och ja, alltså den där nagelacktorken är den absolut sötaste… ! den gör alltid succé när J har kompisar på besök så är ett perfekt julklappstips till små girls.. !

   Hoppas att kalaset blev riktigt festligt och jag önskar dig en magisk kväll! Kram! 🙂

 2. Puh är i Bangkok.
  Lätt utmattad sent om kvällen.
  Bangkok är verkligen högt tempo mot för lugna hembyn Huay Yang.
  Bäst gå i säng snart för imorgon väntar Chatuchack weekend-market med sin enorma shopping!
  Ha en fin fortsatt helg.
  Kram Titti

  • Åh är du också i Bangkok? Då får du hålla ögonen öppna efter JIG! Ha, ha. 🙂 Men han var också helt slut så gissar att han somnat tidigt idag… Kombon jetlag + Bangkok = zzz…. Men alltså lyckliga du som ska på den marknaden i morgon! Happy shopping!!!

   Önskar dig också en riktigt fin fortsättning på helgen Titti! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *