IT´S TIME TO COUNTDOWN…!

IMG_9753-640x640-1

Booooo!!! halloween coming up. Det här är en inbjudan från mitt arkiv (halloween fest i Oslo). 

Jag kom precis på att det ju faktiskt är den s.i.s.t.a. september idag vilket betyder att det är oktober i morgon! så – i farten nu då jag är på väg för att hämta darlingen så kommer här ett pyssel tips inför helgen!

För att krydda oktober lite xtra så har vi de senaste 2 åren gjort en countdown kalender där J limmat fast bommulsbollar varje dag och till slut, på halloween den 31:a oktober, så har hon haft en fluffigt fint spöke.  Ett riktigt kul pyssel som det passar perfekt att göra tillsammans med vänner! Och bäst av allt: det behöver inte kosta något för barnen kan ju bara rita ett kryss över dagens datum (istället för att limma fast bomull) och – du hittar mallen till spökena på nett om du klickar HÄR ! så det är bara att printa ut de, helt gratis!  Och om du inte har printer så kan du bara rita av spökena från min bild, fast då får du så klart förstora upp de lite,annars blir kalendern väldigt liiiiten…!  🙂

12115530_10153109291435796_5460611034983670985_n-640x640

Ha, ha, check blicken på de här då. Hur som helst, för att göra kalendern så behöver du: lite hårdare kartongpapper, rörliga ögon, bomull, lim, sax och penna. That´s it!  Sen klipper du ut spökena, ritar 31 ringar i olika storlekar som du skriver 1-31 i (de på bilden är inte klara – siffror saknas) och sedan limmar du fast spökena på ett svart kartongark.  Sen är det bara att börja limma på bomull – 1 varje dag.  Så – om du vill krydda helgen med något kul för barnen så är detta som sagt mitt bästa tips! 

Ni som har följt mig länge känner igen detta för jag har tipsat om kalendern senaste 2 åren men – jag tycker att den är så kul att jag ville påminna er om den igen! och alla av er hade kanske inte barn i den rätta pyssel-åldern då…  Sen är ju det här en super kul present att ha med sig som ni ska bort till vänner som har barn i helgen. Printa ut + ta med ark och låt de pyssla!   Oh, nu ringde darlingen, hon ville gå hem själv. Snart är jag helt överflödig… ha, ha…    Men det kunde ju inte passa mig bättre för då hinner jag göra mig klar. Vi ska nämligen ta en tur på stan strax, måste shoppa svarta kartongark (till pysslet) och lite annat smått och gott som tex en fredagsbukett… Undrar om jag får köpa fler än 5 hortensia idag? Blir spännande att se!!! 😉

Man måste ju bara älska fredagar!! Wohooo!

P.S jag har sökt som en gal på nett för att se om jag skulle hitta någon ny kalender att köra på i år, men – det finns ingen lika fin som den här och tro mig, jag har söööökt…!  så – om du har tips på en alternativ countdown till halloween så får du väldigt gärna dela ! 

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *