J.U.L.D.A.G.E.N.

Allmänt

Dagens lunch på Re Ká Ta. Tunika + halsband + väska + hatt är shoppade här i Phuket senaste åren.

Glad juldagen kära bloggvänner!

Phuket har bjudit på ännu en dag med klarblå himmel, strålande sol + härligt varma vindar och vi har njutit dagen på en stoooor härlig solsäng på  beachen. Eller rättare sagt på Re Ká Ta beach club. Men det var fullt uppe vi poolen då vi ankom, ett tydligt tecken på att högsäsongen kickat igång på allvar nu.

Och då jag låg där på min sköna solsäng och blickade ut över det vackra havet så försökte jag förtränga att vi inte har så länge kvar här nere. Herregud så lyxigt det var då Johanna gick på dagis och vi kunde stanna här i flera månader! Tänk på det ni som har barn som ännu inte börjat i skolan: passa på att resa!!! för den dagen då det ringer in i skolan för första gången tar det många år innan möjligheten att stanna borta längre än ca 3 veckor återkommer. Eller ja, man kan ju så klart resa på sommarlovet, men that´s is (i alla fall för oss som bor i Norge, ni som bor i Sverige har fina möjligheter med svenska skolan här nere).

 Och på tal om sommar så måste jag verkligen rekommendera er som planerar en Thailandresa att resa hit just på sommaren! för då slipper ni höga priser, fulla restauranger, trängsel på beachen och dyra flygbiljetter. Själv ä.l.s.k.a.r. jag Phuket xtra mycket  i juni / juli då jag nästan har hela beachen helt för mig själv…men jag älskar ju i och för sig Thailand oavsett när jag är här. Detta är ju vårt “andra hem“. 🙂

Jag glömde ovanligt mycket hemma i Oslo den här resan för det blev liiiite stress innan vi skulle iväg… bl.a. min fina strandväska med paljetter på så då var det ju tur att den här väskan väntade i lägenheten här nere! Mina solbriller kommer från Gucci och den här fina påsen till blöta badkläder är ett perfekt present-tips

Vi gick direkt från beach till middag och då åkte en av mina skönt svala Thailand klänningar på för här nere funkar inte alla de sommarkläder som vi trippar runt i hemma i Oslo. De blir helt enkelt för varma.

På den här härliga solsängen har vi hängt idag. Och som du ser så är det inte bara jag som knipsar pics.. 😉 

Efter att jag vägrat att köpa en enda Monster High docka en längre tid  (har tyckt att de är så fula) så gick vi all in i i jul till Johannas stoooora lycka! Och som hon sa: mamma, det gör inget om du inte gillar dem för det är ju ändå inte du som ska leka med dem! Men jag får erkänna att de känns ganska coola nu då jag lärt känna dem lite bättre… även om jag fortsatt önskar att jag fått shoppa den där underbara Barbie ballerinan jag såg i butiken…  😉

Hoppas att du har haft en riktigt f.i.n. dag och att du får sova riktigt g.o.t.t. i natt!

Sweet dreams sweeties!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “J.U.L.D.A.G.E.N.”

 1. Affi says:

  Vad härligt ni har det!
  Läste i ett tidigare inlägg att Juicy couture finns att shoppa på central festival. Hann du se några priser?
  Kram Affi

  • gizmolina says:

   Tack Affi! Ja, vi har det hur härligt som helst! 🙂 Och det är ju helt fantastiskt att Juicy Couture öppnat avdelning på Central! Priserna är ungefär som hemma och utbudet är s.t.o.r.t. ! allt från mobilcover, smycken, väskor etc till klänningar, ytterplagg och myskläder… Hade kunnat shoppa hur mycket som helst om jag haft möjlighet 😉

   Njut helgen! Kram!

 2. Titti says:

  Min juldag gick i shoppingens tecken!
  På Siam Paragon lockar mycket…..
  Idag beger vi oss söderut till huset i Huay Yang.
  Stannar 4 veckor….förhoppningsvis kommer yngste sonen 9 januari, han väntar dock på ev. jobb.
  Ha det så fint den tid ni har kvar….det är ju så när man har skolbarn att det blir loven
  man får resa.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Gud så lyxigt med shopping på Siam Paragon! Där finns ju verkligen ALLT! och de Marc Jacobs solbriller jag nästan alltid har på mig är föresten shoppade där för några år sen… 🙂 Så underbart att kunna stanna här i 4 veckor. Det kan vi tyvärr inte just nu p.g.a. Johannas skola men till sommaren så…

   Önskar dig fantastiska dagar fyllda av solsken! Kram!

 3. Gabriella says:

  God fortsättning! Ser att ni har en härlig tid i underbara Thailand! Längtar tillbaka… Jag undrar vart man kan beställa den fiffiga påsen till blöta badkläder? Jättesmart och tusen gånger snyggare än en “vanlig” plastpåse 🙂
  Kram Gabriella

  • gizmolina says:

   God fortsättning till dig också Gabriella! 🙂 Visst är påsen fiffig?! Jag shoppade den hos butiken Palmyre i Oslo precis innan vi reste. Det är deras egen design så kontakta dem och checka om de kan posta till dig! du hittar kontaktuppgifter till dem här: http://www.palmyreliving.com

   Happy weekend!!! Kram!

 4. Nilla says:

  Hej du härliga Gizmo tjejen 🙂 Om du bara visste hur många som har kommenterat armbandet jag köpte av dig, så fint!! Jag som vill prova Thailand på sommaren får inspiration av dig. Nu måste jag resa ensam som singel, är det bara jag som kommer sitta ensam o äta? Ser iallafall fram emot mitt Phuket till sommaren

  • gizmolina says:

   Åhhhh så underbart kul att höra Nilla! Nu blev jag verkligen glad! 🙂 armbandet är ju sååå fint…. ! Och du, klart du ska resa hit ensam!!! Innan jag mötte JIG , i perioden då jag var singel, reste jag ner hit 2 gånger ensam och jag hade det helt underbart härligt ! så det kan varmt rekommenderas! 🙂 Oftast lär man faktiskt känna fler då man reser själv för då tvingas man att vara social på ett annat sätt (om man vill!) så boka säger jag bara ! Och Phuket är som sagt vackrast på sommaren!

   Njut årets sista dagar! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *