J.U.L.D.A.G.E.N.

Allmänt

Era fina kommentarer och peppande  feedback makes me very happy. 

Tjingeling mina fina bloggvänner!

Då är plötsligt juldagen 2011 här. Tänk så fort tiden går och så mysigt det är med J.U.L.! I looove it!  🙂 Jag sov länge idag, så länge att städerskan dök upp 2 min efter att jag stigit upp så det var bara att hoppa i duschen och komma sig ut till poolen så att hon fick jobba i lugn och ro och nu sitter vi i restaurangen och lunchar. Gud vad det är gott med thaimat! Johanna mumsar på en glass och jag ska strax gå tillbaka till solstolen trots att solen lyser med sin frånvaro idag. Den gömmer sig bakom moln… så därför passar det ju bra att en av julklapparna jag fick av JIG var SPA idag kl.15 i 4 timmar (!!!). Alltså seriöst, H U R ska jag klara att ligga still sååå länge? jag blir stressad av bara tanken… 😉  och på tal om julklappar… kommer ni ihåg det HäR blogginlägget? :

Jag kan säga att julenissen var väldigt, väldigt snäll i år 😉

Nej, nu ska jag förflytta mig från restaurangen till solstolen och lägga mig och mysa med mina magasiner. Sen väntar som sagt SPA. Wish me luck !

Njuuuut juldagen fina du!

VaRmA kRaMaR!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “J.U.L.D.A.G.E.N.”

 1. Casaofmia says:

  En riktigt god jul och juldag till er kram

 2. Lena i Uppsala says:

  God morgon!
  Visst är det knasigt då man sover länge och dessutom inte har någon speciell tid att passa?!! Låter som den perfekta julklappen för dig att gå på SPA, men jag förstår dina tankar om att just bara göra ingenting. Du kommer tycka det är skönt, efter en stund… Tänk att det kommer göra dig gott och att det leder till att du får mer energi att göra allt det du önskar! Positiva tankar…
  Ha en fin juldag och njut varje stund. Här ska vi starta dagen med en stärkande julprommis (i snålblåsten…).
  Kram
  Lena

 3. Anita says:

  En God fortsättning! Vad härligt, på Spa i fyra timmar. Bara njut, försök koppla av och dröm dig bort. Ser fram mot nästa inlägg och läsa mer om tiden på Spa.

  Håller med dig, mums med thaimat. Men jag äter inte så jättestark, min mage vill inte ha det. Ha en fortsatt trevlig dag!

 4. Mrs Moet says:

  God fortsättning!
  Så härligt att följa bloggen nu från Thailand.
  Hoppas att det snart är min tur 🙂
  Vi planlägger resa till Kamala ( besök hos Terece) och Koh Lipe i feb och ska nu bara styra upp resa.

  Njut av sol, strand och god mat.
  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Men åh så mysigt att du ska resa ner och hälsa på Terece ! 🙂 lycka till med reseplaneringen ! Önskar dig sköna juldagar och jag hoppas att jultomten var riktigt snäll med dig i år ! Kramar ! 🙂

 5. Gud vilken fin ring! Jag fick mycket fint och ALLDELES för mycket paket hehe. Men bäst var nog att min sambo och jag förlovade oss. Så det blir ett sommarbröllop 2012 att se fram emot. 😉

  • gizmolina says:

   Åhhhh vilken fantastiska present att få en förlovning !!!! stoooort G.R.A.T.T.I.S ! Jag önskar dig massa lycka till med bröllopsplaneringen! Kram! 🙂

 6. Annica says:

  God fortsättning, ni verkar ha det alldeles underbart! Tror att 4 timmars spa är precis vad du kan behöva efter din hektiska höst, njuuut!! Kram

  • gizmolina says:

   Ja, det var så JIG tänkte… att jag verkligen behövde det och det hade han helt rätt i. Det var amazing…! Önskar dig en underbar julhelg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *