J.U.L.K.L.A.P.P.S.T.I.P.S.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

H.A.P.P.Y. fredag sweeties!

Här på min gata i stan är det full action som vanligt den här tiden på fredagarna då hela regeringen med Erna i spetsen lunchar i grannhuset och jag erkänner att jag tycker att det är lite kul att bo så nära både kungen, drottningen och stadsministern.  Men nu är ju i och för sig jag och Johanna 2 prinsessor så klart vi ska bo här! Ha, ha 😉  Skoja bara!  men som sagt: kul med action !

Jag lovade ju er julklappstips igår men då jag inte var i så bra form så kommer de idag istället. Och du – jag kör “lagertömning” i Gizmolina´s Closet och kommer att uppdatera min webshop med massa fina varor till riktigt B.R.A. priser senare idag och i løpet av hela helgenhäng med….!  🙂

Till veninnan / kollegan på jobbet / svigermor / mamma / systern / kusinen etc.:  köp en fin box som du fyller med hennes favorit choklad, en flaska bubbles (måste inte vara dyr Moët, kan självklart vara cava el. prosecco) och ett härligt glossy magasin (kanske t.o.m. en prenumeration?) . Lägg allt i en fin kartong som du knyter vackert silkeband runt, och krydda gärna pakken med en pom pom + ett fint kort. (jag har stämplat mitt med stämpel från Bolina).

Till små prinsessor:  ett fint tyll skjørt passar till SÅ mycket (en enkel tee, en singlett på sommaren, en strikkegenser på vintern) och tjejer älskar det (eftersom det har snurr…).  Matcha med fina halsband ! och på bilden är Johannas 2 varma sköna ulltröjor som hon använder flitigt både till kjol och till jeans. Kjolen + topparna kommer från Soup Store och den coola “You look great” spegeln kommer från Cooee.  Passar även tonårstjejer! Vi har en på ytterdörren här hemma (i clear) och Johanna har den här, rosa, på sitt rum.

Fler tips till små girls:  Brevpapper! + en fin penna. Alltså jag önskar verkligen att Johanna ska skriva brev + kort och då behöver jag uppmuntra henne med hjälp av fina tillbehör som tex det här söta brevpappret med katter.  I en värld då sms dominerar från ung ålder så får vi inte glömma att s.k.r.i.v.a. för hand! och hur kul är det inte att få “riktig” post!?  We love it!  Den söta tyllklänningen är en perfekt “under 200 kr” klapp från H&M, macha med finaste lilla koftan + sjalen med glittertrådar i guld från Lindex. De kan även användas till tee + jeans ! 

Jag kör på med fler tips senare och i dagarna som kommer. Hoppas ni gillar det?!

Nu är klockan plötsligt 12 och jag har 1000 saker på min lista men då jag tyvärr inte är i tipp topp form så får jag sänka kraven på vad jag får gjort idag. Viktigast, efter jobb!, är att få köpt den julgran som vi ska ha inne i vardagsrummet. Åh det ska bli så mysigt att få den på plats! om jag får in den i bilen vill säga? Förra året fick jag köra hem med fönstret öppet och granen halv-vägs ut. Tihi.

Önskar dig en underbar fredag och en amazing weekend!!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “J.U.L.K.L.A.P.P.S.T.I.P.S.”

 1. Anna says:

  Detsamma till dig 🙂 hoppas att du snart mår bättre.
  Kram Anna

 2. Kristine says:

  God bedring”

  Herlig innlegg på bloggen i dag 🙂 Flotte bilder! Flotte tips, du er veldig kreativ og inspirerende.

  lykke til med helgens salg 🙂

  ønsker deg en fantastisk helg.

  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack! 🙂 som tur är så verkar halsen i alla fall inte bli värre = BRA! Och tusen 1000 tack snälla du för fantastisk feedback! nu blev jag riktigt, riktigt glad!!! 🙂

   Önskar dig en magisk weekend fylld av glädje ! Klem!

 3. Charlotte says:

  Skönt att läsa att du sänker kraven på bad days!
  Ibland för man unna sig att ta det lite lugnare- hoppas du hann med granköp iaf 🙂

  Trevlig Idol-finals-fredag!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Jag försöker i alla fall att sänka kraven men helt lätt är det inte… 😉 Och vet du – jag var och skulle shoppa gran men alla granar var sååå breda, de hade helt fel form… och sen då jag skulle köra till nästa gran-shopping-ställe så hamnade jag mitt i efter-jobbet-trafik-kaoset så jag får sticka ut i morgon bitti stället! Lite mysigt att ha de att se fram emot!

   Och så fantastiskt kul att min favorit sen starten, Kevin, gick och vann i kväll! 🙂 Tyvärr missade jag första timen av programmet för jag och Johanna var på teater, men jag kom hem precis då Kevin gick på scen för att spela vinnarlåten och han har väl aldrig varit så bra som då! Vilken kille !

   Önskar dig en underbar weekend!!! Kram!

 4. M says:

  Är inte så ofta inne på din webshop men tycker inte att det händer något där, inga nya varor på hela hösten knappt. Vad händer?

  • gizmolina says:

   Det som händer är att jag inte sitter på någon stor säck med pengar så min webshop får växa fram i soft takt och jag strävar inte efter att ha mängder med varor. Just nu kör jag lagertömning inför ny s/s -14 sessong som snart kickar igång.

   Många har startat webshoper och kört på med enorma varulager senaste åren och flera av dem, bl.a. Tin Tin style & Creative Lounge, har till följd av det gått i konkurs.

   Det är en sten tuff marknad där ute så jag tar en dag i taget… ! och skyndar långsamt..

 5. Linda says:

  Hej!
  Vill bara skriva och säga tack för alla fina inspirations-bilder…både till hem och kropp 🙂 Har läst din blogg i några år nu och blir alltid så glad av den 🙂 Mycket pasteller och fina grejer:-)
  Har många av dessa burkar..till flingor, oboy, tvättmedel, brev och medicin bland annat! Superfina! 🙂
  Ha en fin söndag och andra advent! 🙂
  /Linda

 6. CamillaB says:

  Åh, vad fin klänningen från hm var!! Dessvärre verkar den inte finnas på nätet, och i våran butik i stan har den heller inte funnits. Var hittade du denna, och när??
  Om det är någon vänlig själ som vill hjälpa mej få tag på en så vill jag ha en i 128!! Jag pröjsar givetvis portot…

  Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *