J.U.L.M.I.D.D.A.G.

15541390_10154056624130796_7797510015789651195_n

Christmas dinner start kit! typ… Ha, ha. Nej, men jag starter alltid med att lägga fram detaljerna också tar jag det därifrån.

Åh vilken härligt festlig helg som går mot sitt slut…. Jag älskar verkligen att ha vänner på besök och eftersom det här var vår sista helg här hemma innan take off så maxade vi den.  Julen alltså… vilken underbar tid!

Sen läste jag precis några nya kommentarer om vad jag bloggar / inte bloggar etc. och att jag framstår som att jag stressar runt och att jag har mycket fokus på Johanna och att pyssla verkar vara det enda jag gör och att jag visar för lite av vårt hus osv osv.  Så här är det: jag bloggar spontant, hjärtligt, med glimten i ögat och så ofta lusten faller på.  Och ja, det är mycket fokus på Johanna i bloggen för den här bloggen har i över 9 år handlat om mig & Johanna,det var hela grund idéen med bloggen. Det och att inspirera er läsare till att förverkliga era drömmar. Men, nu har ni fått mig att tänka till och det betyder att jag nog för ta och göra några ändringar i mitt bloggande framöver och jag kommer inte längre att bjuda på inlägg där jag skriver om tex att min dotter kallar mig fula ord (trots att jag trodde att ni gillar att jag inte visar upp en polerad fasad som så många andra bloggar gör…), än mindre kommer jag att skriva en rad om att jag är stressad. För det är jag inte! ja, förutom julstressad då men det gissar jag att  det är fler som är…?!  Nej, jag har nog helt enkelt uttryckt mig missvisande och varit lite för privat i mitt bloggande i det sista, och nu känns det inte rätt. Men som sagt, jag bloggar alltid glimten i ögat och det kommer jag att fortsätta med och om man inte gillar pyssel… ja, då är jag nog faktiskt fel blogg att följa för jag kommer aldrig att sluta bjuda på pyssel inspiration för det är ju det bästa jag vet!  Och på tal om det, här kommer ett bildregn från gårdagens festliga julmiddag! 🙂

15590294_10154056625280796_2641898504083895152_n

Jag älskar crackers! de gör det lilla xtra på julbordet och är alltid väldigt uppskattad happening hos gästerna. (båda dessa crackers har jag köpt hos Bolina i Oslo).

15589845_10154056627150796_8963550918272829279_n

Jag är så glad över dessa guldbestick från Åhléns och mina tallrikar från Mateus. Sen är de där små brädorna från Ikea perfekta till bröd. 

15442258_10154053061240796_5038760145088743674_n

Här testar jag mig fram vilka sugrör jag ska duka med…  också klistrade jag på mina favorit stickers från Panduro Hobby på drickflaskorna + vattenflaskan. Sen är ni super många som frågat mig om pennan som jag textar på tallrikar med…

15590047_10154056633215796_4376944708975178031_n

… den har jag köpt hos Panduro Hobby och den är super lätt att få bort i disken. Sätt bara lite diskmedel på baksidan (den lite “vassare” sidan) av en disksvamp  och gnugga lätt så är allt borta på ett-tu-tre. Igår skrev jag Merry Christmas på tallrikarna eftersom jag skrev namnen på glasen, men annars har jag oftast skrivit namnen på tallriken som placeringskort.  (tallrikarna är ett super fynd från Ikea, tror de kostade typ 10 kr / styck.)

15590631_10154056628855796_4337439573781444639_n

Här är pennan! Men om du frågar personalen på Panduro Hobby efter en penna som du kan texta med på porslin och som går bort i disk så hjälper de dig helt säkert att hitta rätt. (viktigast är att du säger att den ska gå bort i disk!).

15622761_10154056636065796_5807021503300219526_n

När jag dukat klart så hade det blivit mörkt ute (snacka om skillnad på ljuset på bilderna!). Det är föresten ett tips att krydda dukningen med polkakäppar. Vips! så blir det mer jul då de är på plats! 

15492345_10154056639155796_5020176284200363167_n

Denna crackers (som innehöll krona, en quote och en liten gave) fick de vuxna, och… 

15541509_10154056641060796_8805368523309132875_n

…så här blev dukningen till kidsen.  Lite godis, barn-cracker och en popcornbägare (som fylldes så småningom…). De fina chokladklubborna shoppade jag på NK i Stockholm, servetterna är från förra året, sugrör från Sprell i Oslo (Meri Meri) och popcornbägare från Lagerhaus.

15622202_10154056683635796_330179279742042761_n

Så där ja – då var dukningen klar, ljusen tända och gästerna hälsades välkomna! 

15590352_10154056653670796_3964378145621421075_n

After-dinner-show! det är en klassiker hemma hos oss att J + de barn som gästar oss showar. Riktigt kul! 

15589493_10154056655415796_2385290796583502646_n

Vi vuxna avslutade sedan kvällen med lite kalla bubbles & chokladdoppade jordgubbar i christmas style.

15590137_10154056665290796_207260235923881020_n

Innan gästerna gick hem så knipsade vi kul bilder med polaroidkameran som de fick med sig hem som ett minne från kvällen. 

15621683_10154056668685796_4052435238587240106_n

Och i morse, då jag dukade av, så kom jag på att jag missat att ta bild av barnens dessert!  Jag satte 1 hel Carte D´or vaniljglass i mitten av en skål, la sedan skumtomtar runt om, hällde smällt choklad över (resterna från då jag doppat jordgubbarna), dekorerade med 2 polkakäppar och stack sedan ner 2 tomtebloss i mitten som jag tände på.  Festligt, juligt och väldigt, väldigt enkelt. Precis som jag gillar det! 

15542113_10154056674345796_3324189717026246788_n

Åh kvällar som dessa kan jag leva länge på. Vi hade SÅ trevligt! 

Med det sagt så önskar jag dig en riktigt god natt´s sömn! Och till er morgonpigga så säger jag: Happy New Week! eftersom mitt 1:a inlägg i morgon kommer lite senare än vanligt p.g.a. djursjukhusbesök & julavslutning på skolan.

K.r.a.m.!

Kategori: Allmänt | 46 Comments

46 responses to “J.U.L.M.I.D.D.A.G.”

 1. Nilla says:

  Gomorron!! Men du, vad tråkigt att du reagerar som du gör på alla kommentarer som faktiskt vill dig väl. Jo jag såg en kommentar om att Johanna hade kallat dig för idiot, men sen alla andra kommentarer som vi har skrivit i välmening, tråkigt att du tar det med att visa taggarna ut. Om du inte är stressad så är det ju toppen, men såklart får man en annan uppfattning eftersom du ofta skriver att du ÄR stressad. Skitsamma, jag lägger inte mer energi på detta, min och andras omtanke gick inte fram, och jag som trodde att du ville ha en levande blogg med högt i tak osv…. Hoppas att ni får en fin resa och tänker å Gucci. God Jul!! ps känns inte kul att skriva till dig längre, men jag kommer inte kunna låta bli att kika in ibland, du har en jättefin blogg, men det har jag skrivit så många ggr.

  • gizmolina says:

   Jag har inget bra svar att ge dig på din kommentar just nu men – jag har inga taggar ut, jag gillar högt i tak, mina bloggläsares omtanke betyder alltid massor för mig och om du inte längre har lust att skriva kommentarer till mig så är det trist för jag älskar kommentarer !

   Önskar dig en riktigt fin dag, en god jul och ett magiskt 2017 ! Kram! 🙂

  • Marita says:

   Men alltså om man bara skriver positiva ord så är det väl inte feedback?? Jag är ofta inne här och läser och kommenterar typ aldrig men jag måste säga att just att du är stressad tycker jag du skriver i var och varannat inlägg…
   Ofta som det står att du inte hunnit det ena eller det andra för att du varit stressad och inte hunnit.
   Du kanske inte är det men det intrycket man får när man läser är att du är väldigt stressad.
   Herregud jag blir stressad bara av att läsa dina inlägg ibland när jag läser om allt du ska hinna på en dag eller innan du går och lägger dig! 😉

   Vad gäller inspirationen med pyssel så tycker jag att det är roligt med inspiration med tanke på att jag själv har en dotter som älskar att pyssla och jag är NOLL intresserad så då är det bra att få inspiration här inne =)

  • Kerstin says:

   Tror vi tänker lika du och jag i det här…kände samma sak när jag läste svaret på våra kommentarer. Det togs emot på ett negativt sett. Tråkigt men inget vi kan göra något åt. Vi är olika och helt klart är att det inte uppskattas att tycka något i välmening om det kan uppfattas som kritik. Inte lönt att kommentera..bara fortsätta läsa, om man vill. Där har vi ju alla ett val. Jag vet ju bara hur jag själv tänkt genom alla år jag läst om tiden som aldrig finns och hur det ska hinnas packas och hur stressigt det varit m.m…
   Ibland hjälper det inte att försöka hjälpa….ser inte att min kommentar var ett påhopp på något sett….bara en vilja att få en bild på hur det ser ut från mitt håll…och det var det ju fler som tyckte.
   Tack och hej=)

 2. Pia says:

  tankar till dig och Gucci, måste vara svårt att lämna honom och resa bort nu när han inte mår bra.
  Och ta hand om dig ! Och ta det lugnt ha inte så många krav på dig.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner TACK för omtanken Pia! den värmer mer än du kan ana… ! för det är klart att det med Gucci ligger över mig som ett grått tungt moln… Är strax på väg till läkaren med honom…

   Önskar dig en magisk dag! Stor kram! 🙂

 3. Elisabet says:

  Vilka underbara festbilder med många bra tips! Ha en skön resa när ni åker iväg (låter helt ljuvligt som vanligt!) Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner TACK för härlig feedback Elisabet! Dina kommentarer gör mig alltid så glad! 🙂 Och ja, det ska verkligen blir underbart med sol & värme om några dagar!

   Önskar dig en magisk start på veckan! Stor kram!

 4. Lina says:

  Vill bara säga: Heja dig! Skit i vad alla kommeterar. Det är DIN blogg och DU bestämmer vad som ska stå i den! (Om folk stör sig så himla mycket är det deras problem, och då kan de skippa att läsa) Ha en fantastisk jul! Kram L

  • gizmolina says:

   Men åh så glad jag blev nu! TACK för pepp, omtanke & glada tillrop Lina! Du och alla andra som skriver peppande till mig gör verkligen min tunga morgon (ska strax till sjukhuset…) så mycket soligare! Så – TACK!!!

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder och ha en fantastisk jul du också! Stor kram! 🙂

 5. Linda says:

  Tråkigt att det blir så här med dumma kommentarer.

  Inget av det stämmer utan du är en fantastisk inspirationskälla 🙂
  Tack för alla fina tips och glimtar från ditt liv!

  Stor julkram L

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för din fantastiskt peppande & härliga kommentar Linda! Dina fina ord värmer mitt blogg hjärta enormt! Så: TACK!

   Önskar dig en underbart start på veckan! Stor kram! 🙂

 6. Monica says:

  Tusen takk for kjempegode og festlige tips til bord-dekorering. Jeg skal ha nyttårsfest i år, så går for noen av dine tips 🙂 Og du….håper du ikke endrer en ting med bloggen din. Den er blogg nr 1 for meg. Ha en herlig dag! Klem

  • gizmolina says:

   Men åhhhh så glad jag blev nu Monica! Tusen 1000 miljoner TACK för magisk feedback och värmande ord! Nu blev min morgon så mycket glittrigare ! Och så fantastiskt kul att jag inspirerar med mina tips! Lycka till med nyårsplanerandet !

   Njut din måndag och fånga de lyckiga stunderna! Stor kram! 🙂

 7. Frida says:

  Alltså herregud vad jag älskar att se hur du dukar och förbereder inför dina fantastiska middagar! Jag blir sååå inspirerad och även lite avundsjuk på dina gäster som får känna sig så bortskämda och speciella. Jag håller på och klurar lite på dukningen till själva julafton och självklart så kommer jag att köra på polkagriskäppar precis som dig. Nu i helgen hade vi lilla jul med den närmsta familjen och då körde vi också på christmas crackers, jag fullkomligt älskar dem och är uppväxt med att de ska vara med på julbordet. Synd bara att de är så svåra att få tag på.

  Sen har jag fortfarande problem med att läsa dina inlägg från min mobil men det positiva i det är att när jag läser dem på datorn så har jag lättare att skriva en kommentar, det tar ju sin lilla tid att göra ifrån mobilen 🙂

  Och vad gäller de negativa kommentarerna så måste jag bara säga att du ska köra på vad du tycker och känns bra. Om man inte gillar det man läser så läser man väl något annat, jag har så svårt att förstå att man ens kan överösa andra med negativa kommentarer och åsikter. Om det vore så att vi betalade för att läsa din blogg så vore det en annan sak men det är DIN blogg och det är du som bestämmer. Dessutom blir jag så nervös över att du ska påverkas av kommentarerna och inte vilja blogga längre och det vore katastrof!

  Nu blev det här ett väldigt långt inlägg men jag var bara tvungen 🙂 Du vet ju hur mycket jag (och många med mig) älskar dig och din blogg. När ni sen åker till Thailand så får ni ha en riktigt bra resa så “ses” vi där. Det ska bli så kul att få följa er till Thailand igen och det finns en stor risk för att min man kommer att få höra att jag också vill åka dit, det blir lätt så när ni är där har det så himla härligt, haha 🙂

  Stor julig kram från mig!

  • gizmolina says:

   Åhhh nu gjorde du verkligen min morgon här Frida! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för underbar feedback som gick rakt in i mitt hjärta! Ville bara skriva det nu helt snabbt i farten då jag står med ena foten på väg ut genom dörren… Att du tar dig tid att skriva så fin kommentar till mig är inget annat än fantastiskt !

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Och TACK igen – you made my day! Varm stor kram! 🙂

 8. Ami says:

  Hej Anna-Stina,
  jag ha läst din blogg i flera år med ett längre uppehåll. Jag hittade tillbaka när ni hade flyttat till Luleå och sedan dess följer jag den och även Instagram.
  Din blogg är härlig och inspirerande, i allra högsta grad. Jag använder fortfarande ett av dina tips till adventskalendern (en vit kurvig pinne från Ikea) som du gav för många år sedan.

  Kommentarer är som människor är, blandade, man kan ju aldrig ändra på människor. Vissa menar väl i sin feedback men feedbacken kanske uttrycks lite hårt. Ibland är det svårt med det skriva ordet. Andra menar kanske inte lika väl och vissa kanske drabbas av en avundsjuka. Vad jag menar är att alla är olika och vi kan inte påverka andra.

  Fortsätt med din härliga inställning och positiva attityd samt alla inspirerande tips du kommer med! Det är alltid glädjande. Personligen så gillar jag din blogg för att den inte har den där fasaden som så många andra har.

  Önskar dig en bra måndag, även om det är tufft med Gucci, önskar en riktigt God Jul och en underbar resa.

  Stor julkram från mig 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för fantastiskt fina ord och värmande feedback Ami! Du bidrog till att min morgon blev så mycket ljusare nu! och det behövde jag med tanke på att jag snart ska med min älskade lilla Gucci till sjukhuset…

   Tack igen!!! och jag önskar dig den bästa starten på veckan! Stor kram! 🙂

 9. Josefine says:

  Stort lycka till med Gucci idag! Det är hemskt när djuren är sjuka, hoppas ni får positiva besked!

  Vad gäller tidigare kommentarer: skit i dem helt enkelt! Det är din ärliga ton i bloggen jag gillar. Undrar om det finns någon förälder som inte hört “dumma” saker från sina barn?! Min son kallar mig både korkad, “dummast i världen” etc. Det ingår i deras frigörelse anser jag. (såklart att jag visar att det är fel men fenomenet behöver nog alla gå igenom,)

  Kramar till dig!

 10. Anna says:

  Hoppas att det går bra med Gucci idag!

  Vi har också en gammal katt som är krasslig och det är så tungt att behöva ta olika beslut om hans hälsa.

 11. Håller tummarna för Gucci idag – så ledsamt när de små djuren blir äldre och dåliga!
  Hoppas veterinären kan laga problemet och att Ni får många år mer tillsammans!

  Stor kram och jag önskar dig en fin måndag!

 12. Susanne says:

  Godmorgon uppe i norr Gizmolina, eller Anna-Stina! 🙂
  Tack för din underbara blogg och fantastiska inlägg med så mycket inspiration och kärlek!

  Jag kommentarer aldrig, men någon gång ska vara den första! 🙂 Jag läser din blogg för att det är så roligt att få följa ditt liv, dig och Johanna och vad ni gör, du ger massor av inspiration, glädje och kärlek. Och att du är personlig och lite privat gör dig ännu mer levande och verklig och jag ser bara positivt på det. Det är din blogg och ditt liv – go for it girl!

  Ibland är det för enkelt att kommentera och på nätet verkar det vara lätt att kasta ur sig allehanda synpynkter oavsett vad man säger eller till vem man säger det. Dialog är ju underbart även i bloggosfären men hur man framför dem är ju ett ansvar hos varje individ. Jag läser ju din blogg för att jag gillar den och det du skriver, om jag inte skulle göra det är det ju enkelt att inte läsa den. Tänker jag.

  Jag tycker du verkar ha en fantastisk inställning till livet och med så mycket omtanke om allt och alla. Var rädd om dig och fortsätt med ditt strösslande av rosa, glitter, pyssel, kärlek och inspiration! <3

  Ha en fantastisk måndag Anna-Stina!

  Varma hälsningar från Härnösand,
  Susanne

 13. Anna-Lena says:

  Men så tråkigt med Gucci. Håller bägge tummarna för flera år tillsammans för er!

  Vad gäller de trista kommentarer du fått, så kan jag bara tala utifrån mig själv. Och jag läser din blogg för den ljuvliga feelgood du bjuder på. Och det kändes så genuint och äkta när du skrev om Johannas kommentar till dig. Jag, som är mamma till en 13-årig tjej, skrattade för mig själv när igenkänningsfaktorn sköt i taket. Lovar dig att du är INTE en dålig mamma för det och Johanna är INTE bortskämd för det. Sådana pekpinnar tycker jag du gott kan blunda för. Blir inte våra barn arga på oss ibland, kan jag tycka att vi föräldrar gör ett dåligt jobb. Så brukar jag tänka när “världskrigen” bryter ut här hemma.

  Summa sumarum, fortsätt med det du gör. Bjud på härliga dukningstips, pysseltips och allt däremellan. Jag älskar det!

 14. Marit says:

  Men kör på med din grej, älskar alltihop med din blogg ❤ Ditt liv inspirerar mig, ger mig mod och glädje i livet. Det du visar oss i text och bild är ditt liv, gillar man inte det så finns det andra bloggare. Självklart kan man ha åsikter, men om man sårar andra så kan man hålla dem för sig själv. Stor kram från en trogen läsare sen du började skriva ❤

 15. Maria says:

  Tråkigt med sånna kommentarer som du fick i förra inlägget. Uppfattar inte alls dina inlägg så som dessa personer skrivit. Inte heller att Johanna skulle vara någon bortskämd unge.. herregud mina barn på tre och fem år kallar mig för alla möjliga saker (oftast bajskorv haha…).

  Älskar dina pyssel tips.. och dina dukningar är ju bara för fina! Ska anamma det med polkastänger på julafton – så himla enkelt men höjer verkligen julstämningen :).

  Ta inte åt dig av tråkiga kommentarer..lovar vi är fler som ser din blogg som en härlig oas där man kan hämta inspiration!

  Önskar dig bästa dagen! Kram!

 16. Tänker på Gucci.
  Kram Titti, som tagit fram resväskan.

 17. <3 lycka till med Gucci,och hoppas att han blir bättre.Önskar dig en fin jul i värmen!

  Kramar <3<3<3

 18. elin says:

  Krysser fingre for fine Gucci i dag, håper det er hjelp å få!!
  Håper dere får en kjempefin julefeiring i Thailand og får laddet både energi og D-vitaminer 🙂
  Klem!

 19. elisabeth says:

  Heja dig! Fortsätt blogga som du alltid gjort, älskar din positiva och inspirerande blogg! Jag personligen gillar att du bjuder på äkta vardag, vem är inte ibland lite på kant med sina barn? Brukar snabbt gå över, inget konstigt med det. (från en 4-barns mor)

 20. Ica says:

  Har följt din blogg länge. Tycker det du gör är fantastiskt. Älskar ditt pyssel o förstår så väl att vill dela med dig av din dotter o hennes liv. Fortsätt att vara o göra din blogg så som du är. Tänker på dig o Gucci xx

 21. Jonas says:

  Du vet va man säger…

  Don’t Worry About Those Who Talk Behind Your Back, They’re Behind You For A Reason

  🙂

 22. Helen says:

  Tack för att du lyssnar på oss läsare och tar till dig av vår feedback!!! Jag blir jätteglad över att höra att du faktiskt inte alls lever med stress och jag är så glad över att jag berättade om hur jag upplever det när jag läser bloggen! Hoppas du ser skillnaden mellan de kritiska, negativa kommentarerna (väldigt få) och de konstruktiva (de flesta)? Det skulle inte vara så kul om du gjorde ändringar av bloggen “med taggarna utåt” som Nilla uttryckte det och slutade skriva personligt som ett passivt-aggressivt svar på välmenande kommentarer. Jag skulle själv aldrig gå in och kommentera hur du är som mamma – och jag håller med om att några kommentarer som andra skrivit nog inte var så genomtänkta. Men Jag hoppas du kan omvandla vår konstruktiva feedback till något väldigt positivt – gizmolina-style. Jag väljer själv att fokusera på det positiva i ditt inlägg och ser fram emot att fortsätta att gå in på din blogg och läsa stress-fria inlägg!

  Sänder massvis med sympati vad gäller Gucci! Stackars liten. Olyckligt att den här diskussionen kom just nu – för det viktigaste är ju att du fokuserar på att ta hand om honom.

  Kram

 23. Amelie says:

  Jag har läst din blogg ända sedan du började blogga och du är min absoluta favoritbloggare! MEN jag måste erkänna att jag också upplever dig som extremt stressad ganska ofta. Jag har många gånger tänkt att du kanske borde sänka kraven och ta det lite lugnare.
  Skenet kan såklart bedra och jag hoppas att du irl har precis lagom mycket att göra. Julkramar i massor!!

 24. Margot says:

  Go eftermiddag! Har följt dig ett tag,har inte riktigt fått grepp om vad du jobbar med.Du pratar mycket om to Do listor men ,det handlar aldrig om jobb.Din dotter är väl på skolan hela dagar,så mycket egentid har du väl,men ett stort hus att sköta ensam tar väl sin tid.Hoppas att din kisse repar sig

 25. Laila says:

  Kära Anna-Stina Brukar inte kommentera bara läsa och inspireras av alla vackra bilder Tycker din blogg är väldigt inspirerande och tilltalar även mig som medelålders gift kvinna med nu vuxna fina barn som kallat mig både det ena och det andra under förpubertet och tidiga tonåren 🙂 Är nog mer en regel en undantag :-)Säg den som inte stressar idag :-/ Lämnar en liten fabel till eftertanke och den stämmer så bra in på hur vi människor fungerar…..

  En Aisopos fabel

  Det var en gång en far och en son som skulle från en stad till en annan, med sig hade de sin åsna.

  På vägen var de tvungna att passera några byar. Men när de gick igenom den första byn märkte de hur folk började prata om dem, de sa: ”Titta vilka galningar, de har en åsna men ingen av dem rider på den!”.

  Så pappan satte pojken på åsnan och gick vidare. När de vandrade genom nästa by hörde de männen i byn säga: ”Titta vilken elak pojke, han rider på åsnan medan den stackars gamla mannen får gå!”. Så fadern och sonen bytte plats innan de fortsatte sin resa.

  När de passerade den tredje byn sa kvinnorna som bodde där: ”Titta vilken elak farbror, han rider på åsnan medan den stackars lilla gossen får gå!”. Pojken satte sig därför bakom pappan på åsnan och tänkte att nu fanns väl ändå inget som folk kunde klaga på.

  Men när de red genom den fjärde och näst sista byn började folk säga: ”Titta vilka elaka människor, de rider två personer på den stackars lilla åsnan!”.

  Pappan fick nu nog, de hoppade av åsnan och så bar de åsnan genom den sista byn. Där skrattade byborna & sa: ”Se, vilka dårar som bär på en åsna!”

  Strax efter det kom de fram till en bro som de måste passera för att komma fram till slutmålet. När åsnan såg vatten under sig så började den sparka och de tappade greppet om åsnan, som föll ner i vattnet och druknade.

  Behaga alla så behagar du ingen…

  Ha en underbar JUl i Thailand väntar med spänning på alla vackra bilder därifrån

 26. Anna says:

  Jag har läst din blogg i många år och blir SÅ ledsen av detta inlägget 🙁
  Tycker att du har ett superhärligt upplägg på dina inlägg och tycker verkligen inte att det behövs någon förändring! Blir sjukt irriterad på idioter som läser bloggar som dom inte gillar och sen lägger massa energi på att ge negativ feedback till bloggaren?! Har inte folk upptäckt att internet är FULLT av bloggar? LÄS NÅGON ANNAN BLOGG DÅ?!
  Men förstår dina känslor kring att vara för privat, det är säkert alltid en tuff balansgång!
  Du skrev också för ett tag sen om att du känner dig lite besviken över att bloggen inte är större än vad den är (eller hur man ska säga) och jag tycker verklugen att det är SÅ konstigt att du inte har fler följare! Jag ÄLSKAR din blogg, det är verkligen en feelgood-kick att komma in här och blir så inspirerad av alla tips!! Men lite (förhoppningsvis) konstruktiv feedback:
  Kanske dags med en ny bloggdesign? Skulle nog ge bloggen ett lyft!
  Kanske gå över till att använda “riktig” kamera för att få bättre kvalité på bilderna? Finns ju supersmidiga lite mindre systemkameror från Sony t.ex med inbyggd wifi för bildöverföring till datorn!
  Ta kontakt med Panduro Hobby om att bli deras sociala medier-ansvarig typ?!? Du är ju den PERFEKTA ambassadören!
  Lite tankar bara! Hoppas du kör på med ditt eget race, skit i dom som sprider engariv energi! Stor kram!

 27. Johanna H says:

  Ville bara säga att jag läst din blogg i många år dock är jag dålig på att kommentera men tycker det är så tråkigt att du fått så negativa kommentarer. Jag älskar din blogg och får så mycket inspiration till pyssel och dukning. Tycker du ska fortsätta blogga precis som du gör! Du är grym! Kram

 28. Camilla says:

  Jag håller med många andra här, fortsätt blogga som du brukar. Det är ju det som gör just din blogg speciell. Stor kram!

 29. Mari says:

  Har man inget pent å si, kan man være stille. Dessverre har det blitt motsatt i blogverdenen. Drit i de 5 stk som henger seg opp i ord som “stress” og “idiot” som kommer i forbifarten, tenk heller på alle leserne dine som ikke kommenterer. De er faktisk fornøyde og eeeelsker bloggen din! Ja, slik får man faktisk tenke. Jeg synes det er helt fantastisk at bloggen din er så spontan og ekte. Det er det som er hverdagen! En polert fasade og sponsede innlegg kan man lese om i ALLE andre blogger, men ikke her.
  Vær så snill, blogg som du alltid har gjort. Det er det vi liker med deg. De som “vil deg vel” bla-bla-bla, de kjenner deg ikke uansett.

  God jul til dere!

 30. Joss says:

  Din blogg är FAB! Fortsätt på samma spår! Kram

 31. Jessica says:

  Bästa finaste Anna-Stina!!!
  Jag har som du säkert vet 😉 följt dig sen starten och jag älskar din blogg!!
  Den har ju allt och du är helt fantastisk 🙂
  Din blogg är den enda jag läser varje dag, du inspirerar och ger så mycket glädje. Och jag tycker du blandar allt, feelgood, familj, tips, resor. Livet går upp och ner och så är det för alla och det är så skönt att se många ggr hur du kan hålla en positiv ton och fortf inspirera oss läsare massor trots att du precis som alla har det tufft ibland,
  Jag hoppas du orkar fortsätta som du gör, för det är din känsla som går som en tråd rakt genom bloggen som gör allt <3

  Kramar i massor
  //Jezza

 32. Marita says:

  Vill bara säga att jag tokgillar din blogg och alla fantastiska dukningar!!! Lyckliga gäster hos er=) Sen skickar jag styrkekramar till er och finaste katten. Kramar till dig!!

 33. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Jag är i alla fall en som har älskat din blogg i sååå många år just för att du är du och inte visar upp en glättig perfekt sida… finns flera sådana bloggar och det är sååå tröttsamt att bara se det fina och perfekta. Jag hoppas att du ska landa i ett sätt som känns rätt för dig och så får vi ta vad vi får så att säga 😉 Det är ju trots allt din blogg så du har ju lyxen att göra precis som du vill 😉
  I vilket fall som helst så är jag glad för att du/ni finns och delar med er. En massa kramar till er

 34. Paulina says:

  Jag har en dotter som är 11 år, och när hon är riktigt sur eller arg över något så kallar hon mig för- just det- idiot! Hon säger det lite snabbt och tyst för hon tycker själv att det är lite på gränsen 🙂 Jag tycker det är supergulligt och kan inte låta bli att le lite inombords. Det är både normalt och sunt att “revoltera” i den åldern och jag är glad att hon känner sig så trygg och älskad att hon vågar göra det.Hon är nummer fem och minsting i syskonskaran, och alla har de blivit fina, empatiska vuxna som klarar sig extremt bra i livet så jag är inte ett dugg orolig över att inte hon skulle bli det också! Just chill gott folk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *